marios wrote:Mπορεί να φταίνε για την καταστροφή τον διχτυών, τον παραγαδιών, για την χαλάστρα που κάνουν όταν βρεθούν στην "ψαρεφτρα" μας για εμάς τους παράκτιους ψαράδες!.. όντως τα χταπόδια είναι από το βασικό τους θήραμα λόγο του ότι είναι εύκολος στόχος!.. Αλλα!! για τον γόνο διαφωνώ!! και επιμένω cornetfish είναι σαν τράτα!!!..τρέφονται αποκλειστικά με γόνο γεννιούνται και tron γόνο, και όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο γόνο τρώνε !!!!!!!!!! είναι πολύ καλοί κυνήγoι έτυχε να δω επίθεση από κοπάδι cornetfish 30.40 εκατοστών, να καθαρίζουν ένα τεράστιο κοπάδι αθερίνας σε 1 λεπτό ! δεν έμεινε ούτε δείγμα!! είναι εδώ στις θάλασσες μας! δεν εμφανίζονται συχνά "προσταμας" δεν είναι τοξικά ! και δεν απασχολούν κανένα!! και όμως ειδικά στον γόνο κάνουν χιλιάδες φορες περισσότερη ζημια από τους "λαγοκεφαλους"!!!!!
η μονι διάφορα με τότε είναι ότι τότε εγραψα δεν εμφανιζουντε σιχνα προστα μαϛ ενο τώρα είναι παντού
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
φίλε το γνωρίζω,
πιο πάλια όταν πήγαινα με ψαροντούφεκο ετύχαινε να έβρω. έκαμνεν μου εντύπωση την ώρα που την χτυπούσες εφώναζεν!!
πάντος το φα της ήταν αρκετά καλό και χωρίς κόκκαλα, τέλειο για τα μωρά.
στις ψαραγορές δεν βλέπω, στο λιμανάκι του πωμού μια μέρα είδα πανω απο 15 πεταμένες στο βυθό. κρίμα, τουλάχιστον αν εμάτηεννεν ο κόσμος να τισ τρώι θα εσύμβαλλεν στη μείωση τους....
Kαθε φορα που παο με το ψαροντουφεκο βλεπω πολλα κοπαδια σε μεγαλα μεγεθη εχει κανενα προβλημα στο φαι του επειδη καθε φορα που επιεναμε επεζαμε κε που 3-4 ο καθενας
loukas kosta wrote:Kαθε φορα που παο με το ψαροντουφεκο βλεπω πολλα κοπαδια σε μεγαλα μεγεθη εχει κανενα προβλημα στο φαι του επειδη καθε φορα που επιεναμε επεζαμε κε που 3-4 ο καθενας
Στην αρχη που επαιξα την πρωτη μου ενομιζα ηταν βελονιδα αλλα ειπαν μου πως την ελαλουσαν φλογερα.
Παντως εν πολλα παραξενω ψαρι με εκεινω το πραμα πισω που των νουρω της και το στομα της