Someone wrote:Καλή επιτυχία παίδες.
Τελικά δε θα καταφέρω να έρτω να σας δώ, αν και θα ήθελα να δώ που κοντά τις τεχνικές σας.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Ειδικότερα του πιο μεγάόυ αλλά τζαι του πιο μικρού μουγκράσιελλου
Ατε ρε παιδιά, καλά να περάσετε!
Αν τους κάμει τον ίδιο καιρό με εψές, τα μουγριά δε θα τσιμπήσουν.
Έκαμα τζιαι εγώ διατριβή στους μούγγρους, όπως ούλλοι οι Λεμεσιανοί. Εφάαν μας τον τελευταίο καιρό.
Οπότε μάλλον κανένα μούρμουρο ή/και λαβράκι θα μας παρουσιάσουν.
ΥΓ: Αν φκώ σωστός θέλω τζιαι εγώ βραβείο, να εξηγούμαστε.
telika oi kounelloi ene fanikan... mono ena paramallo athoriva kommeno... 25ri nima! Ena soro vatouthkia je merika ashelia estepsan ton Panikko nikiti, eno o mealliteros mousoupettis ekamentin krifa krifa prin na stefti me to vravio pou tou aksize Alla file someone efkikes sostos efkikan perissoteroi mourmouroi para ashelia Kata ta alla eperasamen polla orea, me tes nees gnorimies ktl itan oraia...
epomeni eksormisi gia paraskevi... diloste simetoxi oi endiaferomenoi! Tountin strata laloumen gia casting sto zigi. Vevea akoma en noris gia na lemen pou ta tora...
caveman wrote:telika oi kounelloi ene fanikan... mono ena paramallo athoriva kommeno... 25ri nima! Ena soro vatouthkia je merika ashelia estepsan ton Panikko nikiti, eno o mealliteros mousoupettis ekamentin krifa krifa prin na stefti me to vravio pou tou aksize Alla file someone efkikes sostos efkikan perissoteroi mourmouroi para ashelia Kata ta alla eperasamen polla orea, me tes nees gnorimies ktl itan oraia...
epomeni eksormisi gia paraskevi... diloste simetoxi oi endiaferomenoi! Tountin strata laloumen gia casting sto zigi. Vevea akoma en noris gia na lemen pou ta tora...
Δηλαδή εν θα έχουμε φωτό της απονομής για τον μεγαλλύττερο μουσουπέττη??? Ο οποίος ήταν?????
Άτε, εν πειράζει! Σημασία έσηει το ότι επεράσετε καλά
ψες περάσαμε πολύ ωραία και όπως είπε ο caveman αυτές οι συναντήσεις θα γίνονται πιο συχνά ,
Ευχαριστούμε τον Ευάνθη που ήταν ο " κριτής " και τον Αριστο για τα 2 κύπελλα που μας έφερε και για τι παρέα τους
τελικά μουσουπετες και kolou8kia ήταν μοιρασμένοι ,όσο για το βραβείο του μουσουπετι αν και έπρεπε να το πιάσει άλλος εγώ είδα τον Αριστο να το απονέμει στο no-nic
εγώ το μονο που ξέρω είναι συγκεκριμένος τύπος του φόρουμ ediedide φήμες ότι κάποιος είναι "μουσουπετις"..ενώ εψές έπιασε ο ίδιος και κύπελλο "μουσουπετιας".. ονομαστικά δεν μπορώ να πω γιατί απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα! δέχομαι απειλές απο τον επισιμα μουσουπετι
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Someone wrote:Εν θα αναρτήσετε αναλυτικά αποτελέσματα;
Αναλυτικά αποτελέσματα τα έχει ο Admin! αλλα όπως φαίνεται πρέπει να εδεκτικε και ο ίδιος απειλές από τον τροπαιοφόρο "μουσουπετι"!καθώς και η υπόλοιπη Λεμεσιανοί. ο μονος που μιλα λείο είμαι εγώ που κοφκο λείο μακριά του
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
τελικα ο κρεκ εφανικε εξυπνος εφυε για να γλειτωση, αλλα ετζαι ειπα σας γιατι δεν φκαλαμαι ψαρκα, ο κ. Ευανθης νεμεν ηρτε ταχατες για κριτης στην ουσια ομως ηταν κατασκοπος που το αντιζηλο στρατοπαιδο τους ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ , ηρτε για να δει τις τεχνικες μας αλλα εμυριστικαμετον τζαι μεταδωσαμετο ο ενας στον αλλον με sms τζαι ετσι δεν εκαταλαβε τιποτε, ασε που μερικες φορες εμηλουσε χαμηλωφωνα στο τηλεφωνο , μαλλον με σκαλιωτη του φορουμ. τελικα καταφεραμαι να μην μαθει τιποτα και το γυρισαμαι στα μουκρασιελλα με νικητη τον γνωστο μουκρασιελα.
no-nick wrote:τελικα ο κρεκ εφανικε εξυπνος εφυε για να γλειτωση, αλλα ετζαι ειπα σας γιατι δεν φκαλαμαι ψαρκα, ο κ. Ευανθης νεμεν ηρτε ταχατες για κριτης στην ουσια ομως ηταν κατασκοπος που το αντιζηλο στρατοπαιδο τους ΣΚΑΛΙΩΤΕΣ , ηρτε για να δει τις τεχνικες μας αλλα εμυριστικαμετον τζαι μεταδωσαμετο ο ενας στον αλλον με sms τζαι ετσι δεν εκαταλαβε τιποτε, ασε που μερικες φορες εμηλουσε χαμηλωφωνα στο τηλεφωνο , μαλλον με σκαλιωτη του φορουμ. τελικα καταφεραμαι να μην μαθει τιποτα και το γυρισαμαι στα μουκρασιελλα με νικητη τον γνωστο μουκρασιελα.
Πάντως προς Λευκωσία μερκά ο κριτής εν είπεν τίποτε παρά το ότι εδοκίμασα έντονα να μάθω σήμερα