πιστευω εξαιρετικο το νεο τευχος κοπελια....οσον αφορα τα αρθρα πιστευω οτι ειναι δκαιως κατανεμημενα,ολοι μας παντα θελουμε στον τομεα που μας ενδιαφερει κατι περισσοτερο ομως αφιερονονται ισες σελιδες για καθε τομεα ....
μπραβο παιδια πολλα καλη δουλεια!!
το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχει και πολλα για τα γλυκα νερα, αλλα ο ρολανδος ηταν φοβερος στο αθρο του!!
στο επομενο θελουμε και τον cave με τες περκες του νειλου
PeRoUkKaS wrote:μπραβο παιδια πολλα καλη δουλεια!!
το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχει και πολλα για τα γλυκα νερα, αλλα ο ρολανδος ηταν φοβερος στο αθρο του!! :
Σ' ευχαριστώ φίλε ! Κάτσε να ξαναέχουμε σοβαρό ψάρεμα γλυκών νερών και θα πολλύνουν τα άρθρα...
PeRoUkKaS wrote:στο επομενο θελουμε και τον cave με τες περκες του νειλου
Οπωσδήποτε τον θέλουμε
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Someone wrote:Η ψαροτουφεκκού πού εχάθηκε;
Εν θα γίνει καμιά φωτογράφιση με θέμα αυτήν και το surfcasting;
Να γίνει ρε Μιχάλη, το πρόβλημα είναι ότι δέν μπορώ να πηγαίνω μόνος μου με το μοντέλο σε ερημικές παραλίες για φωτογράφιση (μπορεί να παρεξηγηθώ) πρέπει να πέρνω και κανένα βοηθώ μαζί μου αλλά έν βρίσκω
HellRider wrote:ναι π.χ. λεων. η αφροδιτη επιδρα θετικα στον αυθορμητισμο σας το πρωτο δεκαπενθημερο του δεκεμβρη.εαν κανετε ψαροντουφεκο προσοχη στις παρατεταμενες απνεες.επισης η μερικη εκληψη της σεληνης επιβαλει τι χρηση κοτοπουλου στο δολομα για σαργους