Την λιμενική ποιος θα την ερευνήσειno-nick wrote:εγω βλεπω οτι αρχισε η λιμενικη σιγα σιγα να ερευνα καταγκελιες
Ακριβως ετσι ειναι.Δεν πρεπει κανεις που αγαπα γενικοτερα τη θαλασσα να φκαλει την ουρα του εξω.Πρεπει ουλλοι που γυρω να καμουμε οτι μπορουμε αν θελουμε να αλλαξει κατι.admin wrote:φιλε gdeme σκεφτόμουν να γράψω κάτι παρόμοιο αλλα δεν χρειάζεται , με κάλυψες πλήρως[/quotepanikos wrote:gdeme wrote:Αριστε,συμφωνω σε ολα,ΑΛΛΑ, εγω πληρωνω φορους κτλ και εχω απαιτηση απο τους ΑΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ να αναλάβουν τις ευθυνες τους.
Δεν ειναι δική μου δουλεια να βρώ ποιος κάνει τι, ενω τις περισσότερες φορες ξερουν.
Ποιος μου λεει εμενα οτι αυριοι μεθαυριο δεν θα μου κάνουν ζημια πχ στο αυτοκινητο σαν ειναι ψαρεμα ή όχι.
Οταν ομως τα πράγματα ξεκινουν και καλυπτονται εκ των εσω, τοτε καταλήγουμε εδω...
Πρέπει να καταλάβετε ότι ένα πράγμα που γίνετε έχει πολλές παραμέτρους και όχι μόνο μία. Αν θέλετε να κάνετε όλοι τα στραβά μάτια γιατί φοβάστε μπάς και σας ανακαλύψουν και σας κάνουν κακό τότε με αυτό το σκεπτικό το ίδιο πρέπει να σκεφτεται και ο κάθε αρμόδιος και υπέυθυνος. Γιατί να ρισκάρω εγώ και να κινδυνεύσω. ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Αντί να τρίζει άμαξα , τρίζει ο αμαξάρης. Ναι πρέπει όλοι να βάλουμε το χεράκι μας για να απομονωθούν και να δακτυλοδειχτούν αυτοί οι εγκληματίες. Και για να καταλάβουν ότι δέν μπορούν να τα βάλουν με τους πολλούς (νομιμους) Δέν γίνετε επειδή σε ένα κήπο υπάρχουν κάποια αγριόχορτα να ξεριζώνουμε όλο τον κήπο. Και αν καλύπτονται εκ των έσω όπως λέτε καλύπτονται γιατί δέν υπάρχει δημοσιότητα (λέξη κλειδί) και μπορούν εύκολα να τα καλύπσουν. Το ίδιο έγινε και στην Πάφο πρίν κανένα μήνα και όταν άφησαν τους παράνομους να φύγουν και επισκευθήκαμε την Λιμενική Αστυνομία έκαναν σαν τρελοί για να μην βγάλουμε το θέμα στην δημοσιότητα και ο υπεύθυνος τιμωρήθηκε.
Φτάνει πια να σκεφτόμαστε το εγώ , το συμφέρον και την σιγουριά ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε είναι δύσκολος και γεμάτος εμπόδιο αν το βάλουμε κάτω όμως αυτό θα είναι το τέλος της Κυπριακής θάλασσας και καλύτερα να ονομαστή και αυτή ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. όσοι δέν επιθυμείτε να βοηθήσετε είτε γιατί φοβάστε είτε γιατί δέν θέλετε κανείς δέν σας εξαναγκάζει θα βοηθήσουν αυτοί που πραγματικά το νιώθουν και το εννοούν.
Τούτα που λες ρε φίλε όλοι ξέρουμεν τα ότι γίνονται. Κάμε καμιάν καταγγελία με ονόματαgptochos wrote: 1)Γνωστός μου μπουκαλάκιας ο βαρκάρης τους είναι υψηλόβαθμό πρόσωπο στο Τμήμα Ναυτιλιακής Υπηρεσίας
2)Οι μισοί του Λιμενικού να μην πω το 90% είναι νυκτομπουκαλάκιδες και μάλιστα με τα ψαροντούφεκα του αέρα της υπηρεσίας
File en na diafwnisw mazi sou se touto giati leeis to synexeia, tze kapoioi alloi, mes to forum.caveman wrote:Εσκεύτουμουν το πριν κάνα-δυό χρόνια αλλά άμαν έκατσα τζαι εβολεύτικα... έμεινα δαμέσα, μεστούντο κο-λο-νήσι![]()
![]()
Αλλά τωρά το επείρα απόφαση... δουλεύκω όσων μπορώ για επόμενα 3-4-5 χρόνια να μαζέψω λευτά τζαι να φείω που δαμέσα να πάω στην ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
![]()
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
![]()
![]()
Γεια σου φίλεMariosK wrote: 1) Kapoioi en exoun thn dynatotita na fioun pou to topo tous kai den milw mono gia oikonomika provlimata
2) An pragmati agapas ton topo sou apla prospatheis na kameis kati gia na to diwrthoseis akoma tze an xereis oti mono to 5-10% ths prospathias sou tha apodwsei.
Mporei esy tze gw na men apolamvanoumen ta osa tha mporouse na mas prosferei toutos to topos an diaxirizotan swsta alla mporei na ta kataferoumen tze na ton apolavmanoumen me ta paithkia mas tze na hmasten perifanoi pou kataferamen na prosferoun tze meis kati mikro se touth thn prospatheia.