Νεκρός 46χρονος ψαροτουφεκάς στον Κάτω Πύργο
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Re: Νεκρός 46χρονος ψαροτουφεκάς στον Κάτω Πύργο
Αυτο το εκλαμβάνω ως απειλή;
I live my life a breath at a time
οπως θελεις παρτοc.nadiotis wrote:Αυτο το εκλαμβάνω ως απειλή;
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Εγώ γράφω εδώ επώνυμα, με όνομα και επίθετο και είμαι πάντα έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη για τα λεγόμενα μου. Σου ζητω να δημοσιεύσεις το όνομα και το επίθετο σου για να μπορέσουμε να συζητήσουμε στο επίπεδο που ζητάς.
δεν εχω να συζητησω τιποτε μαζι σουc.nadiotis wrote:Εγώ γράφω εδώ επώνυμα, με όνομα και επίθετο και είμαι πάντα έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη για τα λεγόμενα μου. Σου ζητω να δημοσιεύσεις το όνομα και το επίθετο σου για να μπορέσουμε να συζητήσουμε στο επίπεδο που ζητάς.
- c.nadiotis
μονο να με απειλάς δημοσια... εύγε είσαι και μέλος της δύναμης....
Ηρεμηστε κοπελια. Ενας ανθρωπος χαθηκε απο.... ποιος ξερει τι.
Ομως δεν υπαρχει λογος για διχονια.
Αν θελετε να συμβαλουμε ολοι στο να σταματησει αυτη η ιστορια (παρανομο ψαρεμα) ΔΕΝ φτανει να τους πολεμαει ο Γιαννης και ο Κωστης.
Εγω ρωτω δημοσια και περιμενω την απαντηση ΟΛΩΝ τον φορεων που ασχολουνται με την αλιεια (γενικα),
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΚΣΕΥΗ , ΧΡΗΣΗ ΠΗΓΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ή ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ,ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
Ελα να δουμε τωρα ποσα απιδια βαλει ο σακος
Ομως δεν υπαρχει λογος για διχονια.
Αν θελετε να συμβαλουμε ολοι στο να σταματησει αυτη η ιστορια (παρανομο ψαρεμα) ΔΕΝ φτανει να τους πολεμαει ο Γιαννης και ο Κωστης.
Εγω ρωτω δημοσια και περιμενω την απαντηση ΟΛΩΝ τον φορεων που ασχολουνται με την αλιεια (γενικα),
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΣΥΚΣΕΥΗ , ΧΡΗΣΗ ΠΗΓΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ή ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ,ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
Ελα να δουμε τωρα ποσα απιδια βαλει ο σακος
ακριβως γιαυτο προσεχε τα γραφομενα σουc.nadiotis wrote:μονο να με απειλάς δημοσια... εύγε είσαι και μέλος της δύναμης....
Εξίασες τους λιμενικούς Ναδιώτη...c.nadiotis wrote:Οι μισοί μπουκαλλαες που κάμνουν ψαροτουφεκκο εν μπάτσοι τζαι οι άλλοι μισοί ΟΥΚαες, πε τους τίποτε αν σου βαστά τζαι αν είσαι αρτσιακκης καρφως τους….

- c.nadiotis
θίγω ένα θέμα που είναι ταμπού, το ψάρεμα με μπουκάλα, είναι ταμπού γιατί όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει αλλα κανένας δεν καταγγέλλει κανένα και οι λόγοι είναι γνωστοί και απλοί γιατί οι παράνομοι είτε είναι αστυνομικοί είτε μόνιμοι του στρατού είτε εταισαν τόσους πολλούς που έχουν πλέον ασυλία, είναι και άλλοι που αν τους καταγγείλεις θα ρθούν νύχτα να σε κάψουν, αν θέλετε διαψεύστε με.
Tο θέμα μου είναι η απροθυμία των αρμοδιων αρχων αυτού του βράχου που ονομάζουμε πατρίδα να εφαρμόσουν την νομοθεσία χρησιμοποιώ την λέξη απροθυμία γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι ανικανότητα.
Δεν πιστεύω ότι ασέβησα προς τον νεκρό και αν φάνηκε κάτι τέτοιο δηλώνω ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, η αφορμή για την δημοσίευση μου ήταν η αναφορά στο άρθρο του ΚΥΠΕ σε αξιωματικό τις αστυνομίας που παρανομούσε (χωρίς να αναφέρεται ότι το ψάρεμα με μπουκάλα είναι παράνομο) και η αναφορά ότι βγήκε από το νερό για να αλλάξει μπουκάλα.
Επιθυμία μου δεν είναι να δημιουργηθούν τριγμοί και αντιπαραθέσεις στον κόσμο των ψαροντουφεκαδων αλλα ίσος μετά και αυτό το τραγικό γεγονός η αστυνομία Κύπρου να αρχίσει να κάνει την δουλειά της.
Tο θέμα μου είναι η απροθυμία των αρμοδιων αρχων αυτού του βράχου που ονομάζουμε πατρίδα να εφαρμόσουν την νομοθεσία χρησιμοποιώ την λέξη απροθυμία γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι ανικανότητα.
Δεν πιστεύω ότι ασέβησα προς τον νεκρό και αν φάνηκε κάτι τέτοιο δηλώνω ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, η αφορμή για την δημοσίευση μου ήταν η αναφορά στο άρθρο του ΚΥΠΕ σε αξιωματικό τις αστυνομίας που παρανομούσε (χωρίς να αναφέρεται ότι το ψάρεμα με μπουκάλα είναι παράνομο) και η αναφορά ότι βγήκε από το νερό για να αλλάξει μπουκάλα.
Επιθυμία μου δεν είναι να δημιουργηθούν τριγμοί και αντιπαραθέσεις στον κόσμο των ψαροντουφεκαδων αλλα ίσος μετά και αυτό το τραγικό γεγονός η αστυνομία Κύπρου να αρχίσει να κάνει την δουλειά της.
Πλανασαι πλανην οικτρα...c.nadiotis wrote:... αλλα ίσος μετά και αυτό το τραγικό γεγονός η αστυνομία Κύπρου να αρχίσει να κάνει την δουλειά της.
Πλανασαι πλανην οικτρα...[/quote]
Ακριβώς έτσι, δεν υπάρχει σωτηρία...
Ακριβώς έτσι, δεν υπάρχει σωτηρία...

-
Αν αρχίσουμε να "λυπόμαστε" για τους παράνομους τότε ποιος θα λυπηθεί για τους "νόμιμους" και ευυποληπτους ; λυπάμαι μόνο για την οικογένεια του και τα παιδιά του. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι ψαροντουφεκας ψαράς κυνηγός ή "εργαζόμενος" από την στιγμή που θα χάσει την ζωή του παρανομοντας απέναντι στο σύνολο των νόμιμων συνανθρώπων για εμένα είναι ένας "εγκληματίας" που από την στιγμή που πήρε το ρίσκο και έθεσε την ζωή του και την οικογένεια του σε δεύτερη μοίρα θα πρέπει να θεωρηθεί "άξιος της μοίρας" του. Όταν δε θύματα "βλακείας" προέρχονται και από τα σώματα ασφαλείας αυτό με εξοργίζει ακόμα περισότερο γιατί από αυτούς περιμένω την απόδοση δικαιοσύνης και εγγύηση της νομιμότητας. Δεν τους βάζω όλους στον ίδιο "κούβα" αλλά και στον αντίποδα 10 χρόνια στην Κύπρο δεν εχω ακούσει κάποια επίσημη έκθεση σχετικά με το τι ποσοστό επιτυχίας είχαν και πόσους συνέλαβαν και τιμώρησαν.
Καλημέρα
Καλημέρα
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος
+10 000chrisostomos wrote:Αν αρχίσουμε να "λυπόμαστε" για τους παράνομους τότε ποιος θα λυπηθεί για τους "νόμιμους" και ευυποληπτους ; λυπάμαι μόνο για την οικογένεια του και τα παιδιά του. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι ψαροντουφεκας ψαράς κυνηγός ή "εργαζόμενος" από την στιγμή που θα χάσει την ζωή του παρανομοντας απέναντι στο σύνολο των νόμιμων συνανθρώπων για εμένα είναι ένας "εγκληματίας" που από την στιγμή που πήρε το ρίσκο και έθεσε την ζωή του και την οικογένεια του σε δεύτερη μοίρα θα πρέπει να θεωρηθεί "άξιος της μοίρας" του. Όταν δε θύματα "βλακείας" προέρχονται και από τα σώματα ασφαλείας αυτό με εξοργίζει ακόμα περισότερο γιατί από αυτούς περιμένω την απόδοση δικαιοσύνης και εγγύηση της νομιμότητας. Δεν τους βάζω όλους στον ίδιο "κούβα" αλλά και στον αντίποδα 10 χρόνια στην Κύπρο δεν εχω ακούσει κάποια επίσημη έκθεση σχετικά με το τι ποσοστό επιτυχίας είχαν και πόσους συνέλαβαν και τιμώρησαν.
Καλημέρα
Esox Lucius