ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

Last edited by Captain theodoros on Thu Jun 27, 2013 4:52 am, edited 2 times in total.
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

ΨΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ :lol: :lol:


ΚΕΡΝΩ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ . :lol:


Image
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

EVANTHIS LOIZOU
Posts: 2217
Joined: Fri Oct 19, 2007 11:21 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ και θα σε χασουμε :think: :think:
Σημερα ειναι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ γι'αυτο κερνω εγω τον καφε σημερα :wink:

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΑΝΘΗ ΕΦΑΓΑ ΠΟΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗ :lol: :lol: ΕΙΧΕ ΕΝΑ 5αρι ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΡΤΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :lol: :lol: ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΜΕΛΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΟΝΟ :clap: :clap:
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

Διαβάστε την “Επιστολή Ελληνίδας” που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ


Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι “4″ που είχε την… φαεινή ιδέα να στήσει “ριάλιτι” με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.
Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:…
“Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,
Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ….

Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!
Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ;
Θα είχαμε πολλά να δείξουμε εκεί.
Προπάντων το φέρσιμο σας όταν πίνετε όταν πάτε σε μία ξένη χώρα, ξεχνώντας βεβαίως την ευγένεια σας και τους νόμους σας.
Σας σέρνουν λιπόθυμους από το ποτό στα σπίτια σας.
Θα μπορούσαμε να δείξουμε επίσης, την εγκληματικότητα και τον χουλιγκανισμό που έχετε άφθονο.
Τις έννοιες οικογένεια και ηθικές αξίες που σας είναι άγνωστες και τις έχετε προ πολλού καταπατήσει.
Και να μην ξεχάσω την εμμονή σας με την συνεύρεση που έχετε αναγάγει σε «εθνικό σπορ» ανάμεσα στα άτομα του ιδίου φύλου.
Ειδικά το τελευταίο είναι η εθνική σας ξευτίλα παγκοσμίως.
Και πριν σκεφτείτε για τα ψεύδη περί αρχαίας Ελλάδας, ανοίξτε κάποιο βιβλίο να πληροφορηθείτε περί του θέματος (από σοβαρές πηγές).
Αλλά δεν θα το κάνουμε (το ριάλιτυ). Και ξέρετε γιατί;
Γιατί είμαστε περήφανοι ως λαός και όχι κομπλεξικοί.
Γιατί όλα μα όλα ξεκίνησαν από αυτόν τον ιερό τόπο.
Γιατί η ιστορία μας είναι η σημαντικότερη και η πιο μακρά παγκοσμίως.
Γιατί μετράμε τους περισσότερους ήρωες καθώς και επιστήμονες από την αρχαιότητα ως σήμερα παγκοσμίως.
Γιατί εμείς σας «ξελασπώσαμε» στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχετε την κα Μέρκελ… καγκελάριο από την άλλη μεριά του καναλιού….
Γιατί, πολύ απλά, αν δεν υπήρχαμε εμείς το πολύ πολύ να ήσασταν ακόμα ή σε καμιά σπηλιά ή πάνω στα δέντρα. Και τέλος:
Γιατί εμείς ότι και να συμβεί θα επιβιώσουμε…!!! Και θα συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ.
Προσωπικά, δεν έχω κάτι με τη χώρα σας. Την έχω επισκεφθεί στο παρελθόν, θα την ξαναεπισκεφθώ στο μέλλον και φυσικά θα την σεβαστώ. Διότι έχω τρόπους και δεν είμαι πίθηκος όπως είστε εσείς.
Εξάλλου, δεν έχω κάτι να ζηλέψω, εδώ τα έχουμε όλα. Αν δεν τα είχαμε δεν θα ασχολιόσασταν όλοι μαζί μας.
Όταν κάποιος ασχολείται με «κάτι» σημαίνει ότι αυτό το «κάτι» τον καίει. Και επειδή ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει, πραγματικά χαίρομαι που δεν θα είμαι στη θέση σας στο προσεχές μέλλον.
Υ.Γ. Είναι τυχαίο που όσοι μας διασύρουν μας χρωστάνε και από κάτι; Επί την ευκαιρία μπορείτε να μας στείλετε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα καθώς και αρκετά χρήματα που βγάλατε ως χώρα από την έκθεση τους τόσα χρόνια.

((( ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ… ΑΞΙΖΕΙ!!! )))

Πηγήhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

User avatar
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Posts: 218
Joined: Tue Aug 31, 2010 5:44 pm
Location: ΛΕΜΕΣΣΟ

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α !!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ!!!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ !!! :clap:
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

ΤΟ ΠΡΟΩΘΩ ΚΑΙΤΟΙ ΟΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.Ν.Ν

----- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο:
Προς:
Στάλθηκε: 11:30 μ.μ. Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013
Θέμα: Πρθ: Fw: TSENAI





----------




ΤΣΕΝΑΙ: "ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ"

Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα! Για όσους ξεχνούν εύκολα ή κάνουν πως δεν θυμούνται, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για το εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ... ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ... ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....


O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.

Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό!!!!!

Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε "τηλεοπτικός αστήρ" της Ελληνικής τηλεόρασης ;
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι "επέλεξε" τον "αδικημένο" και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.
Συγκεκριμένα η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο Αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.

Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο – ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα – η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι μετά την τηλεοπτική του προβολή.

Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς "επένδυση" για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.
Έτσι προετοιμάζουν, το νέο δημοφιλή ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του "Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων" η οποία σχεδιάζεται εδώ και χρόνια με στόχο το νέο κόμμα να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" – για τα μάτια του κόσμου – από το τμήμα Φυσικής του Boston College.
Γιατί όμως επέλεξαν ένα "φτωχό μετανάστη" όπως ο Τσενάι ;

Ο πατέρας Τσενάι δεν είναι καθόλου τυχαίος αφου, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.

Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

O διάσημος Τσενάι

O διάσημος στην Ελλάδα Οδυσσέας Τσενάι επηρέασε μέσω της τηλεοπτικής προβολής ένα μεγάλο ποσοστό Αλβανοφώνων στην Ελλάδα που τον έκαναν σύμβολο των "καταπιεσμένων" Αλβανών.
Ιδανικό επικοινωνιακό προφίλ του πλέον δημοφιλoùs "κατατρεγμένου φτωχόπαιδου" που θα επιστρέψει ώς ηγέτης για να απονείμει δικαιοσύνη στους συμπατριώτες του.

Στο πολιτικό σκηνικό της γείτονos χώρας όλα τα πολιτικά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα.
Όλα τα Αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.
Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα Αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.

Είναι γεγονός πως η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ιδιαίτερα μετά το "προσκλητήριο" του τότε υπουργού εξωτερικών Α.Σαμαρά) έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό Αλβανών με αποτέλεσμα ήδη στη χώρα μας να κυκλοφορούν – και μάλιστα με πολύ καλές πωλήσεις- Αλβανικές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ όλες οι Ελληνικές τράπεζες έχουν προβεί στην προσθήκη Αλβανικής γλώσσας στα περισσότερα ΑΤΜ αφού οι Αλβανοί αποτελούν πια ένα επίλεκτο ποσοστό πελατών
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

EVANTHIS LOIZOU
Posts: 2217
Joined: Fri Oct 19, 2007 11:21 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΕΛΛΗΝΑ........................ Αρνι στο μαντρι.
Καλα να παθουμε.
Καλη σου μερα Καπετανιε.

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ . :P


Image
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by admin »

καλημέρα Καπετάνιε , άντε και μύρισε τριγώνι!!

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

admin wrote:καλημέρα Καπετάνιε , άντε και μύρισε τριγώνι!!


:P :P :clap: :clap: :clap:
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

καλημερα σε ολους . :clap:


Image
screen shot in windows
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

EVANTHIS LOIZOU
Posts: 2217
Joined: Fri Oct 19, 2007 11:21 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ναχουμε ολοι Καπετανιε :D :D

User avatar
Captain theodoros
Posts: 1516
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:17 am

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

EVANTHIS LOIZOU wrote:ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ναχουμε ολοι Καπετανιε :D :D


ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΧΗΓΕ ΕΠΙΣΗΣ :clap:
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”