Θα ήθελα να ξέρω, αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει , αν χρειαζόμαστε αλιευτική άδεια ψαρέματος εμείς οι ερασιτέχνες ψαράδες με τις αντένες, spinning, shore jigging, casting etc etc etc....
(Εννοείτε ψάρεμα στις θάλασσα)
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Αδεια Ψαρεματος
-
Re: Αδεια Ψαρεματος
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΙ Ι ΑΔΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΚΑ

Καμια απολυτως αδεια δε χρειαζεσαι.Υπαρχουν ομως ελαχιστα επιτρεπομενα μεγεθη ψαριων ,τα οποια πρεπει ολοι να σεβομαστε.ditris wrote:Θα ήθελα να ξέρω, αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει , αν χρειαζόμαστε αλιευτική άδεια ψαρέματος εμείς οι ερασιτέχνες ψαράδες με τις αντένες, spinning, shore jigging, casting etc etc etc....
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ
34 ευρω τον χρονοANTREAS GTR&PITBULL wrote:ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΙ Ι ΑΔΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΚΑ![]()
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Εξασκούμε catch and release σε άτομα μικρού μεγέθους.ΧΑΡΗΣ Μ wrote:Καμια απολυτως αδεια δε χρειαζεσαι.Υπαρχουν ομως ελαχιστα επιτρεπομενα μεγεθη ψαριων ,τα οποια πρεπει ολοι να σεβομαστε.ditris wrote:Θα ήθελα να ξέρω, αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει , αν χρειαζόμαστε αλιευτική άδεια ψαρέματος εμείς οι ερασιτέχνες ψαράδες με τις αντένες, spinning, shore jigging, casting etc etc etc....

Ευχαριστώ για την απάντηση.