sea-hunter wrote:
ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ?
sea-hunter wrote:
σημερα ηβρα το στρουμφοχωριο πετρο αλλα εν το επηραξα...ασε να δουμε αν θα μεινει απηραχτο ως το σαββατο που θα ξαναπαωfISHANDCHIPS wrote: επομενη εξορμηση στα μανιτάρκα της αναθρήκας
Πάμε να βρούμε το χωριό της Αλίκης ώσπου να μεγαλώσουν τα στρουμφςGreg wrote:σημερα ηβρα το στρουμφοχωριοfISHANDCHIPS wrote: επομενη εξορμηση στα μανιτάρκα της αναθρήκας
O καπετάνιος φταίει.Greg wrote:Δυστυχως επρολαβε με ο δρακουμελ...τη στρουμφιτα εβιασαν τη
Ήδη γίνεται της πουτ@ν@ας το κάγκελλο!!! Έχει κόσμο που βουρά να προλάβει πόστο που το μεσομέρι!belluga wrote:Παλε εννα εχουμε τα ιδια ακουστηκε οτι εψες εδωκε ενα πλοιο πας τα ιχθυοτροφια τζαι εσπασε τα ξερει κανενας τιποτε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Wiseman knows..."caveman wrote:Ήδη γίνεται της πουτ@ν@ας το κάγκελλο!!! Έχει κόσμο που βουρά να προλάβει πόστο που το μεσομέρι!belluga wrote:Παλε εννα εχουμε τα ιδια ακουστηκε οτι εψες εδωκε ενα πλοιο πας τα ιχθυοτροφια τζαι εσπασε τα ξερει κανενας τιποτε;
Sent from my iPhone using TapatalkΑκούετε ότι έχουν σπάσει 6 ++ που τα νέα κλουβιά(διπλάσια σε μέγεθος που τα παλιά) που ήταν τοποθετημένα πιο ανυχτά στην θάλασσα.
Εκαλέσαν με τζιαι μένα διαφοροι για ολονύχτια πόψε με τα λουξ, 15 κιλά γαρίδα να χουμε(), τσιατίρι στιμένο όσο πιο κοντά στο νερό γίνετε για να κρατά το πόστο καθαρό από "αντίζηλους" κτλ κτλ......... να μου λείπει! Έχει πέστροφες αύριο!!
Δυστυχώς ...ακούστηκε, μαθεύτηκε και....κα΄θε καρυδιάς καρύδι θα πολιορκήσει τις παραλίες...αντίο ησυχία...belluga wrote:Παλε εννα εχουμε τα ιδια ακουστηκε οτι εψες εδωκε ενα πλοιο πας τα ιχθυοτροφια τζαι εσπασε τα ξερει κανενας τιποτε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
να προσθεσω και εγω φατσουες για τις πεστροφεςplenom'metatopsarem? wrote:"Wiseman knows..."caveman wrote:Ήδη γίνεται της πουτ@ν@ας το κάγκελλο!!! Έχει κόσμο που βουρά να προλάβει πόστο που το μεσομέρι!belluga wrote:Παλε εννα εχουμε τα ιδια ακουστηκε οτι εψες εδωκε ενα πλοιο πας τα ιχθυοτροφια τζαι εσπασε τα ξερει κανενας τιποτε;
Sent from my iPhone using TapatalkΑκούετε ότι έχουν σπάσει 6 ++ που τα νέα κλουβιά(διπλάσια σε μέγεθος που τα παλιά) που ήταν τοποθετημένα πιο ανυχτά στην θάλασσα.
Εκαλέσαν με τζιαι μένα διαφοροι για ολονύχτια πόψε με τα λουξ, 15 κιλά γαρίδα να χουμε(), τσιατίρι στιμένο όσο πιο κοντά στο νερό γίνετε για να κρατά το πόστο καθαρό από "αντίζηλους" κτλ κτλ......... να μου λείπει! Έχει πέστροφες αύριο!!
![]()
![]()
Όοοοοπ!!! Πέστροφες χαμπή μου? Μίλα!!caveman wrote:Ήδη γίνεται της πουτ@ν@ας το κάγκελλο!!! Έχει κόσμο που βουρά να προλάβει πόστο που το μεσομέρι!belluga wrote:Παλε εννα εχουμε τα ιδια ακουστηκε οτι εψες εδωκε ενα πλοιο πας τα ιχθυοτροφια τζαι εσπασε τα ξερει κανενας τιποτε;
Ιkonstantinos kalogir wrote:Όοοοοπ!!! Πέστροφες χαμπή μου? Μίλα!!caveman wrote:Ήδη γίνεται της πουτ@ν@ας το κάγκελλο!!! Έχει κόσμο που βουρά να προλάβει πόστο που το μεσομέρι!Ακούετε ότι έχουν σπάσει 6 ++ που τα νέα κλουβιά(διπλάσια σε μέγεθος που τα παλιά) που ήταν τοποθετημένα πιο ανυχτά στην θάλασσα.