Αυτο που βλέπω είναι ότι υπάρχει γενικά 'πρόβλημα' με το τμ αλιειας. αυτο το αναγνωρίζω. ομως θα ηθελα να κανω λιγο το δικηγορο του διαβόλου γιατι ορισμενα θεματα τα γνωριζω (πιστευω¨:)
το προβλημα πιστευω δεν ειναι με ολους τους υπαλληλους του τ.α., αλλα με ατομα οπως ο διευθυντης, που γενικα μπορει να χαρακτιριστει με οσα λεει, ως λιαν αχαπαρος. υπαρχουν ομως και σπουδασμενα παιδια τα οποια απο την αγαπη τους για τη θαλασσα αφοσιωσαν χρονια στις σπουδες τους και καταφεραν να βρουν και δουλεια στο θεμα τους. μπορει οχι ολοι αλλα φανταζομαι αρκετοι. δεν ειναι ολοι στο ιδιο καζανι. ορισμενοι, και θελω να πιστευω οτι αυτη ειναι μεγαλη μειωνοτητα, ειναι πραγματι στο καζανι!
για τις καταγγελιες, οι παρανομοι ειναι ψαραδες σαν και εμας, που διαβαζουμε και συμμετεχουμε και στα φορουμ. εσεις μπορει να μην ειστε, ομως ολοι γνωριζουμε παρανομους, και οποιος πει πως οχι, θα ελεγα ειναι ψευτης..φιλικα παντοτε ετσι! ποσους απο αυτους εχουμε καταγγειλει? ποσοι ειναι φίλοι? δυστηχος στην κυπρο ζουμε. θα μου πειτε οτι 'πηρα τηλεφωνο και μου ειπααν δεν μπορουν να πανε'. σωστα. το κρατος δεν παρεχει λεφτα για υπερωριες, τα λεφτα ειναι λιγα, οπως ειναι και οι υπαλληλοι, και αυτο φυσικα το γνωριζουν και οι παρανομοι. δωρεαν δεν παει κανεις εκτος ωρων εργασιας, ουτε και εγω θα το εκανα. το φιλοτιμο καπου χανεται η ωρα 2 το πρωι το χειμωνα οταν την επομενη πρεπει να παω δουλεια. εμεις ομως πιστευω πρεπει να κανουμε και το κομματι μας. να μην τους θαφκουμε μονο, να κανουμε και τις ονομαστικες καταγγελιες, και να τους δινουμε τις πληροφοριες που εχουμε να γινεται η δουλεια, για το συμφερων ολων μας.
ας κανουμε το κομματι μας στη δικη μας μπανανια

και καλες ψαριες