αυτή ήταν και θα είναι πάντα και η δική μου άποψη απαγορευση σε όλους όσους αναγκαστικά θα σκοτώσουν το ψάρι για να το συλλαβουν και δεν θα μπορει να απελευθερωθει και όχι μόνο κατ επιλογήν ..........admin wrote:Δική μου εισήγηση είναι η απαγόρευση του ψαρέματος σε όλες τις ομάδες ψαράδων που δέν μπορούν να εφαρμόσουν το catch and release (παραγάδια-δίκτυα επαγγελματικά-δίκτυα ερασιτεχνικά ) για τον Μήνα Μάϊο όχι μόνο για τους ψαροντουφεκάδες.
και ισχυει τουτο?angiec wrote:Προχθές πήρα την λυμενική της Αγ.Νάπας γιατι κάποιος μάζευε τα διχτυα του σε 5 μέτρα από εκεί που τάισα.κάτω από το καλάμι μου![]()
![]()
Στη αρχή μου είπε ότι δεν μπορούσε να στείλει κανένα γιατί ούτε σκάφος είχε και ήταν μονος του και όταν του φώναξα και ζήτησα το όνομα του μου είπε ότι ο άλλος είχε το δικαίωμα να βάλει το διχτυ του γιατί ο νόμος δεν το απαγορεύει αυτήν την εποχή και αν θέλει να το βάλει και που τον βράχο δεν μπορεί να κάνει τίποτα ως αστυνομία
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς ναιkoursaros21 wrote:και ισχυει τουτο?angiec wrote:Προχθές πήρα την λυμενική της Αγ.Νάπας γιατι κάποιος μάζευε τα διχτυα του σε 5 μέτρα από εκεί που τάισα.κάτω από το καλάμι μου![]()
![]()
Στη αρχή μου είπε ότι δεν μπορούσε να στείλει κανένα γιατί ούτε σκάφος είχε και ήταν μονος του και όταν του φώναξα και ζήτησα το όνομα του μου είπε ότι ο άλλος είχε το δικαίωμα να βάλει το διχτυ του γιατί ο νόμος δεν το απαγορεύει αυτήν την εποχή και αν θέλει να το βάλει και που τον βράχο δεν μπορεί να κάνει τίποτα ως αστυνομία
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς δεν βγάζουν τα δίχτυα γιατί τρέμουν στην ιδέα να βάλει κάποιος άλλος.maky wrote:Υπάρχει Περιορισμός η καθορισμένες ώρες που θα δουλεύουν τα δίχτυα ?????
Μάριε δυστυχώς θα διαφωνήσω στο ότι δεν παίρνουν ψάρια, παίρνουν μικρά ψάρια, τα οποία είτε πετάσσουν είτε κρατούν για δική τους κατανάλωση.maky wrote:Με μια θάλασσα καθαρή και τα δίχτυα όλη μέρα όχι μονο ψαρια δεν περνούν αλλα διώχνουν και αυτά που ήδη υπάρχουν στην περιοχή...
Είχαμε καμια επίσημη ενημέρωση για το θέμα??? Επανήλθαν καθόλου οι του Τμήματος Αλιείας???admin wrote:Για αυτόν τον Απρίλη αλλά και για κανένα άλλο αΠΡΊΛΗ ΔΈΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΎΣΕΙ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ μην ακούτε πελλάρεσ
Στην επιστολή τους η υπό ίδρυση Ομοσπονδία σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κύριο Μάκη Χρυσοστόμου ζητά όπως απαντηθεί η επιστολή τους μέχρι της 31 Μαρτίου ενώ θέλει να διαβεβαιώσει τους απανταχού ερασιτέχνες ψαράδες ότι δεν πρόκειται να δεχθούν οποιαδήποτε αδικαιολόγητη ή παράλογη κύρωση ενάντια στα συμφέροντα των ερασιτεχνών ψαράδων. .
maky wrote:Είχαμε καμια επίσημη ενημέρωση για το θέμα??? Επανήλθαν καθόλου οι του Τμήματος Αλιείας???admin wrote:Για αυτόν τον Απρίλη αλλά και για κανένα άλλο αΠΡΊΛΗ ΔΈΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΎΣΕΙ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ μην ακούτε πελλάρεσ
Στην επιστολή τους η υπό ίδρυση Ομοσπονδία σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κύριο Μάκη Χρυσοστόμου ζητά όπως απαντηθεί η επιστολή τους μέχρι της 31 Μαρτίου ενώ θέλει να διαβεβαιώσει τους απανταχού ερασιτέχνες ψαράδες ότι δεν πρόκειται να δεχθούν οποιαδήποτε αδικαιολόγητη ή παράλογη κύρωση ενάντια στα συμφέροντα των ερασιτεχνών ψαράδων. .