συμφωνώ φιλε μου !NIKOLAS HARRIS wrote:Επίσης έχω ενημερωθεί οτι ένα άτομο που μίλησε χθες ήταν πολύ εναντίον της διαμαρτυρίας έξω απο τη βουλή!!
Δεν θα πάμε να τα σπάσουμε εκεί αλλά απλά θα δείξουμε και έμπρακτα οτι υπάρχουμε και θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας όχι μόνο στα χαρτιά που συνηθως δεν τα λαμβάνει υπόψην κανείς αλλά και με την εν σώματι παρουσία μας.
Μια ήρεμη κίνηση χωρίς φωνές και μεγάλο ντόρο απλά με μερικά πανώ με ευστοχα συνθήματα και προπάντων μαζική και έντονη παρουσία όλων θα ήταν ότι καλύτερο!
Το άλλο πολύ σημαντικό που πρέπει να ληφθεί υπόψην είναι ότι επειδή είμαστε ερασιτέχνες δεν μας καλύπτουν ασφαλιστικά μέτρα σε ότι και να κάνουμε.Δηλαδή
εαν γίνει απαγόρευση αυτό δεν μας πλήττει σ΄ότι αφορά την επιβίωση μας!Θα πρέπει οι καταστηματάρχες να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα με την πρόφαση ότι πλήττονται τα συμφέροντα των μαγαζιών- εταιρειών τους είτε είναι είδη αλιείας είτε είναι αυτόι που οργανώνουν καταδυτικές εξορμήσεις σαν επαγγελματίες έτσι ώστε να έχουμε πιο δυνατα επιχειρήματα στη διεκδίκηση δίκαιης μεταχείρησης!!
Αυτό έχουν κάνει οι μαγαζάτορες στην Θεσσαλονίκη που η απαγόρευση του Θερμαικού τους έπληξε άγρια και τώρα η υπόθεση πήρε θετική τρόπη και αναμένεται στο εγγύς μέλλον το μέτρο αυτό να αρθεί!!
εννοείται οτι εμείς δεν θα κάτσουμε να περιμένουμε να περάσει ένα νομοσχέδιο και μετά να δράσουμε.πρέπει να γίνει αυτό πριν!!
εστω και με απλη παρουσία μας θα πέραση το μήνυμα !
ολα τα νεα μετρα τόλμησαν να τα βαλουν γιατι οτι μας πουν εν λαλου με τίποτε !
ελπίζω με τιν ομοσπονδία να πέραση το σωστό μήνυμα προς όλους τούς εμπλεκόμενους !
δύσκολο το βλέπω ετσι απλα να πέραση το δίκιο μας ειλικρινά !
εμείς εν τα έχουμε με κανένα απλα αλλοι ηβραν και καμνουν πας τη ραχη μας!

