ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙAΤΕΣ !!!
Re: ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙAΤΕΣ !!!
welcome home 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- StephanosNic
e ate enna kanonisoume tipote? :p
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
- (CyBasser)
Για να μεν νομίζουν οι Λεμεσιανοί ότι τα μουγγριά και οι μούρμουροι εν δική τους υπόθεση..... Δκυό μουγγριά από εμένα και ένας ωραίος μούρμουρος που τον Μιχάλη.... Κάπου στην ...... Λάρνακα!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ρε μα εν "εσχετε" υπόθεση τελικά εσείς... Εμείς οργανώσαμε 4is διαγωνισμούς ως τώρα και εσείς ακόμα δίνετε αγκίστρια

Esox Lucius
e κοπελια είμαστε και εμείς dame λευκωσιάτες σε παρακαλώ..αλλα τώρα εγγράφτηκα με σε αυτό το φόρουμ....
all εμείς είμαστε psarotoufekaes οι αγκίστρια και πελλάρες πάμε θάλασσα για τι μας αρέσει οι επειδή θέλουμε ψάρι... hehehehehehe xioumor aaaaaaa
all εμείς είμαστε psarotoufekaes οι αγκίστρια και πελλάρες πάμε θάλασσα για τι μας αρέσει οι επειδή θέλουμε ψάρι... hehehehehehe xioumor aaaaaaa
Rolando ξέρεις το ότι τώρα πρέπει να πληρώσεις 20 euro γιατί μπήκες στον σύνδεσμο τον mougrashelaon
θα περάσει ο "μουκταρις" σας ο μάριος να είσπραξη και όταν βρεθούμε θα πάρεις και απόδειξη

- (CyBasser)
Μα μονο τόσο εν το τίμημα? Εν αίσχη πρόβλημα, άμα θέλεις k. Proedre pierwnoume tjai me ta idia ta mouggrashiellapanikos wrote:k Rolando ξέρεις το ότι τώρα πρέπει να πληρώσεις 20 euro γιατί μπήκες στον σύνδεσμο τον mougrashelaonθα περάσει ο "μουκταρις" σας ο μάριος να είσπραξη και όταν βρεθούμε θα πάρεις και απόδειξη

There is fishing, and there is BASS FISHING!
+20 euro prostimo gia to Κάπου στην ...... Λάρνακα!panikos wrote:k Rolando ksereis to oti tora prepei na pliroseis 20 euro giati mpikes ston sindesmo ton mougrashelaontha perasei o mouktaris sas o marios na eispraksi kai otan vrethoume tha pareis kai apodiksi
extos an mas pite pou?

ρε μουσουπεττη γιατι δεν λες τους ανθρωπους οτιπιανης και viza?? σκευτεσε το 3.5% που θα σου παρη τραπεζα??? 

Νομίζω εν γερος για κανένα διαγωνισμό για εμάς τους λευκωσιάτες οι σοβαρά πράματα απλά ευκαιρία να γνωριστούμε, εν je είμαστε πολλοί έτσι ακούω εισηγήσεις.. φράχτη, θάλασσα? τόπο? τρόπο?
μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!
Νικόλα επροσπάθησα je εγώ φιλε μου πολλές φορες αλλα δεν κοντεφκουν μονο λόγια είναιNikolas wrote:Nomizw en jeros gia kanena diagwnismo gia emas tous leukwsiates oi sovara pramata apla eukairia na gnwristoume, en je eimaste polloi etsi akouw eisigiseis.. fraxti, thalassa? topo? tropo?

ρε μαριε εγω ηρτα πισω οποτε θελεισ να παμε .

- maratheftis
εγω αφησα προσκληση για αυριο τη νυχτα..,. μιλουμε για 6-12 ας πουμε.
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
ακομα ενας δηλωνει παρων!!!φιλος της αντενας casting kai spinning
''surf casting'' A way of Living
Neil Mackellow σεμινάρειο
Την προσεχή Κυριακή 4/10/09 8a βρίσκετε στην Λευκωσία ο Neil Mackellow για σεμινάρειο αναφορικά με τεχνικές ψαρευτικών ρίψεων ,και θα διαρκούν 3-4 ώρες ..θα βρίσκετε στο κατάστημα no 2 του Ιακώβου (cosmosun ltd)_Επισημου αντιπροσωπου Καλαμιών CRE.VE.R & OCEANIC Μαχαιρα 30 Στρόβολος. όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να κρατήσουν το αργότερο μέχρι την πέμπτη θέση γιατί είναι σχεδόν συμπληρωμένος ο αριθμός συμμετοχών.Το κόστος συμμετοχής ανα άτομο είναι €25...
- Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες τηλ.99545940-Ιακώβοs& 99443006 marios