ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
- Captain theodoros
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ !

<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- Captain theodoros
MariosK wrote:Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !
Ελπίζουμε καπετάνιε τον Μάίο να σε έχουμε στο νησι στην έκθεση και θα σου κάνω ένα περίπτερο το καφενείο των κυνηγών και των ψαράδων να έρχονται τα παιδιά να σε γνωρίζουν
- Captain theodoros
admin wrote:Ελπίζουμε καπετάνιε τον Μάίο να σε έχουμε στο νησι στην έκθεση και θα σου κάνω ένα περίπτερο το καφενείο των κυνηγών και των ψαράδων να έρχονται τα παιδιά να σε γνωρίζουν
Αγαπητέ Άριστε βλέπω έφτασες στο νησί , ήταν μια ευχάριστη νότα που σε είδα στην Αθήνα και τα είπαμε , χάρηκα ιδιαιτερως γιατί είσαι ένα φιλότιμο παιδί και με τιμά ιδιαιτερως η πρόταση σου . Σε ευχαριστώ και πάλι για τα ωραία περιοδικά < βιβλία > που μου έδωσες για να διαβάσω , είναι μια εξαιρετική εργασία που θα το χαρούν οι φίλοι μας διαβάζοντας μπράβο αγαπητέ Άριστε , να είσαι πάντα καλα εσύ και οι συνεργάτες σου να γράφετε τέτοια όμορφα περιοδικά , τα οποία είναι πολύ κατατοπιστικά για ένα ψαρά και κυνηγό !
- Captain theodoros
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του καφενείου μας , εδώ έχουμε έναν άστατο καιρό που συνεχώς χιονίζει , η δε θάλασσα συνεχώς αγριεμένη ούτε από το παραθύρι να την κοιτάς δεν κάνει . 

-
Καλην Εσπεραν Καπετανιε μου
Μολις πριν λιγο παρελαβα την Συζυγο, ερχομενη απο ταξιδι, και η μια κουβεντα εφερε την αλλη. Σε ειχαμε στην συναφορα και ειπα "θα φταρνιζεται ο Ανθρωπος"
Ελπιζω να βρεθουμε συντομα να κερασης και κεινο το τσιπουρο που δεν τελειωσαμε την προηγουμενη φορα

Μολις πριν λιγο παρελαβα την Συζυγο, ερχομενη απο ταξιδι, και η μια κουβεντα εφερε την αλλη. Σε ειχαμε στην συναφορα και ειπα "θα φταρνιζεται ο Ανθρωπος"

Ελπιζω να βρεθουμε συντομα να κερασης και κεινο το τσιπουρο που δεν τελειωσαμε την προηγουμενη φορα

- Captain theodoros
EVANTHIS LOIZOU wrote:Καλην Εσπεραν Καπετανιε μου![]()
Μολις πριν λιγο παρελαβα την Συζυγο, ερχομενη απο ταξιδι, και η μια κουβεντα εφερε την αλλη. Σε ειχαμε στην συναφορα και ειπα "θα φταρνιζεται ο Ανθρωπος"![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΥΑΝΘΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ .

- Captain theodoros
- Captain theodoros
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
Επίσης CaptainCaptain theodoros wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

- Captain theodoros
ΧΑΛΑΣΜΟΣ !!!!
Παιδιά εδώ στο Δήλεσι πριν μια ώρα έγινε χαλασμός στο λιμάνι , ένα μπουρίνι φοβερό έσπασε δένδρα έκοψε καλώδια με ρεύμα έπεσαν στα σκάφη , πήραν φωτιά χαλασμός φοβέρα πράγματα , το πρωι θα πάω να δω τι ζημιές έχει κάνει τώρα δεν μπορώ να βγω έξω !!!!
Παιδιά εδώ στο Δήλεσι πριν μια ώρα έγινε χαλασμός στο λιμάνι , ένα μπουρίνι φοβερό έσπασε δένδρα έκοψε καλώδια με ρεύμα έπεσαν στα σκάφη , πήραν φωτιά χαλασμός φοβέρα πράγματα , το πρωι θα πάω να δω τι ζημιές έχει κάνει τώρα δεν μπορώ να βγω έξω !!!!
Ελπίζω να μην επάθε κανένας τίποτα καπετάνιο. Το σκάφος σου είναι στο λιμάνι?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- Captain theodoros
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά , Μάριε ναι εκεί το εχω δεμένο τώρα που θα ξημερώσει θα δούμε τι ακριβώς έχει γίνει , δεν εχω κοιμηθεί καθόλου από τον αέρα και την βροχή όλα το βράδυ σφύριζαν τα πάντα , 40 χρόνια που είμαι εδώ στο Δήλεσι δεν το εχω ματα δει , άνθρωπος δεν έχει πάθει κάτι ευτυχώς αδελφέ μου !