ενας που τους λογους που παραιτησα το casting εν τουτος...COTSIOS80 wrote: Ο καραγκιοζης της φωτογραφιας ηρτε τζε εσυρε τα διχτυα του πανω στις μισινες μας.
Μετα που πολλες φωνες τζε νευρα τζε την λιμενικη να λεει οτι δικαιουται εσυναξαμεν τα τζε εφυαμεν.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
Re: ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
Esox Lucius
-
Δυστυχως βρε Γρηγορη μου
Τουτα εν που μας εφααν μες τουν τον τοπο
Καμνουμε πισω οι νουσιμοι τζιαι φκεννουν που πανω οι "αχρηστοι " τζιαι οι "γλυφτες"
Που την εποχη που εφυεν ο Δημητροπουλος που το Τμημα, οι επομενοι "μαστροι" απλα καθουνται πανω στην καρεκλα μαλλωννουν για τα ωφεληματα τους τζαι το "οραμαν" τους εν η ΠΑΣΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ.
Τι να σου καμουν

Καμνουμε πισω οι νουσιμοι τζιαι φκεννουν που πανω οι "αχρηστοι " τζιαι οι "γλυφτες"

Που την εποχη που εφυεν ο Δημητροπουλος που το Τμημα, οι επομενοι "μαστροι" απλα καθουνται πανω στην καρεκλα μαλλωννουν για τα ωφεληματα τους τζαι το "οραμαν" τους εν η ΠΑΣΙΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ.
Τι να σου καμουν

Ατε φιλε ευανθη καμε κατι για τα δίχτυα και τα γυροβολια και εχει 3 χρονια να δω κατι αξιολογο πας το αγκίστρι μουEVANTHIS LOIZOU wrote:Δυστυχως βρε Γρηγορη μουΤουτα εν που μας εφααν μες τουν τον τοπο
![]()
Καμνουμε πισω οι νουσιμοι τζιαι φκεννουν που πανω οι "αχρηστοι " τζιαι οι "γλυφτες"![]()
![]()
Τι να σου καμουν![]()
Τουτος εν ο λογος που εχει 28 χρονια να κατεβω σε εκλογες να ψηφησω (χέσω), και εχω και γραμμενο στα ... μου τουτο το τοποEVANTHIS LOIZOU wrote:Δυστυχως βρε Γρηγορη μουΤουτα εν που μας εφααν μες τουν τον τοπο
![]()
Καμνουμε πισω οι νουσιμοι τζιαι φκεννουν που πανω οι "αχρηστοι " τζιαι οι "γλυφτες"![]()
![]()
Τι να σου καμουν![]()
Esox Lucius