Η KN ANGLING TACKLE TRADING ανακοινώνει τη συνεργασία της με ένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανών και καλαμιών για ψάρεμα από βάρκα (jigging και trolling) που ακούει στο όνομα ALUTECNOS!
Η ιταλική εταιρία ιδρύθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα και το ψάρεμα. Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι παρμένο από την ιστιοσελίδα τους (http://www.alutecnos.it): ''But our story will always be the story of the Albacore. It will remain within us and in the hearts of those that have believed in us, and like us have loved and will always love the great and boundless brother sea.''
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/pages/KN-Anglin ... 6380223014
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ALUTECNOS
- konstantinos kalogir
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ALUTECNOS
- Attachments
-
- jigging-rod[1].jpg (48.29 KiB) Viewed 2111 times
-
- gorilla-12C-1[1].jpg (40.96 KiB) Viewed 2111 times
-
- gorilla-2x[1].jpg (49.97 KiB) Viewed 2111 times
-
Re: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ALUTECNOS
ΜΠΡΑΒΟ σας που καταφερατε να συνεργαστειτε με την καλυτερη Ευρωπαικη εταιρεια στον κλαδο.
Προσωπικα εχω δουλεψει κατα κορον τα καλαμια και τες μηχανες της Εταιρειας αυτης και εχω ΑΡΙΣΤΕΣ κριτικες.
Ακριβουτσικα μεν αλλα αξιζουν τον κοπο

Προσωπικα εχω δουλεψει κατα κορον τα καλαμια και τες μηχανες της Εταιρειας αυτης και εχω ΑΡΙΣΤΕΣ κριτικες.
Ακριβουτσικα μεν αλλα αξιζουν τον κοπο

Υποκλίνομαι
και εγγυώμαι το blue rod για jigging από προσωπική εμπειρία. Χάριν στον κ. Ευάνθη έχω ένα blue rod 270 γράμμαρια και είναι πραγματικά πολύ καλό καλάμι για πλάνους 200+ γραμμάρια σε σχήμα knife και short jigs.
Κωνσταντίνο θα είμαι Λευκωσία από Πέμπτη μέχρι Τετάρτη και αν έχεις τις gorilla θα ήθελα να τις δω από κοντά!

Κωνσταντίνο θα είμαι Λευκωσία από Πέμπτη μέχρι Τετάρτη και αν έχεις τις gorilla θα ήθελα να τις δω από κοντά!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- konstantinos kalogir
Μάριε κάμε μου τηλεφώνημα είτε Πέμπτη, είτε από Δευτέρας θα είμαι Λευκωσία! Έχω μαζί μου την gorilla την 12ρα, την 8ρα και την 12 την narrow! (Για τες δικές σου δουλιές μάλλον η 8ρα εν η καλύτερη)!MariosK wrote:Υποκλίνομαι![]()
![]()
και εγγυώμαι το blue rod για jigging από προσωπική εμπειρία. Χάριν στον κ. Ευάνθη έχω ένα blue rod 270 γράμμαρια και είναι πραγματικά πολύ καλό καλάμι για πλάνους 200+ γραμμάρια σε σχήμα knife και short jigs.
8ρα narrow?konstantinos kalogir wrote:Μάριε κάμε μου τηλεφώνημα είτε Πέμπτη, είτε από Δευτέρας θα είμαι Λευκωσία! Έχω μαζί μου την gorilla την 12ρα, την 8ρα και την 12 την narrow! (Για τες δικές σου δουλιές μάλλον η 8ρα εν η καλύτερη)!MariosK wrote:Υποκλίνομαι![]()
![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- konstantinos kalogir
Εξέχασα ένα κόμμα! η 8ρα δεν είναι narrow! narrow είναι η μια από τις 12ρες!MariosK wrote:8ρα narrow?konstantinos kalogir wrote:Μάριε κάμε μου τηλεφώνημα είτε Πέμπτη, είτε από Δευτέρας θα είμαι Λευκωσία! Έχω μαζί μου την gorilla την 12ρα, την 8ρα και την 12 την narrow! (Για τες δικές σου δουλιές μάλλον η 8ρα εν η καλύτερη)!MariosK wrote:Υποκλίνομαι![]()
![]()
Κωνσταντίνο θα είμαι Λευκωσία από Πέμπτη μέχρι Τετάρτη και αν έχεις τις gorilla θα ήθελα να τις δω από κοντά!Μιλούμε την Πέμπτη
.
Πάντος πρόκειται για μια πολύ αξιόπιστη μηχανή , προσωπικά έχω 2 και δέν τις αλλάζω με τίποτα-Ιδιάιτερα οι Λεμεσιάνοι τις έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση