Τρατες!!!!!!!
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Re: Τρατες!!!!!!!
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
I live my life a breath at a time
μέσα και εγώ αν και είπα σας την άποψη μου.
ΤΑΣΟΣ ΜΑΛΛΟΥΡΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΛΛΟΥΡΗΣ
είμαστε καμια 20αρκά μάνη μάνη αλλα ενέν αρκετοί. "ιδοπιατε" φίλους συγγενής. ότι αποφασιστεί είμαι μέσα πολλά καλή η ιδέα με το λιμάνι...
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
οι μέρες περνούν, 20 άτομα είναι παρά πολύ λίγα, με κάνει να σκάφτομαι ότι ίσως μας αξίζει ότι μας κάνουν, έχουμε συνηθίσει να τα περιμένουμε όλα από κάποιους άλλους... ξυπνάτε ρε, εμείς είμαστε οι άλλοι, από μηχανής θεοί δεν υπάρχουν, πρέπει να οργανωθούν οι σύνδεσμοι, αλλιώς θα μείνουμε πισω από την οθόνη πάλι... θα ήθελα και την άποψη του Αρίστου όταν έρθει Κύπρο...
I live my life a breath at a time
- c.nadiotis
Ατε ρε Παιδια πρεπιε να δρασουμεν οργανομενα, γιατι οπος μα θορω ,εν να θορουμεν τα DVD , τζε να λαλουμεν καποτε εισχεν και στην Κυπρο ποτουτο το ψαρι .

- marios pafitis
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
Τζαι γω μέσα αλλά εμείς έτσι δαμέ εν κάμνουμε απολύτος τίποτε, πρέπει να κηνιθούν όλα μα ΟΛΑ τα οργανωμένα σύνολα συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματιών.
Αλλά ποιός θα τους φέρει όλους μαζί να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να παρθούν κάποιες αποφάσεις, να γίνουν κάπιες κινητοπιοίσεις???
Αλλά ποιός θα τους φέρει όλους μαζί να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να παρθούν κάποιες αποφάσεις, να γίνουν κάπιες κινητοπιοίσεις???

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
marios pafitis wrote:ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
ΑΓΓΕΛΑ ΚΩΣΤΑΡΑ
TΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΡΔΑΛΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΛΙΤΖΙΩΤΗΣ
ΕΒΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ'ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΡΡΙΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΡΟΔΟΣΘΕΝΗΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Καλημέρα να τυπωθούν λίστες να σταλούν στους συνδέσμους να τις υπογράψουν και τα μελόι τους
Nα μαζευτούν τα συμβούλια των συνδέσμων και όσοι άλλοι μπορούν για να αποφασίσουν πως προχωράμε
όλοι μαζί
Nα μαζευτούν τα συμβούλια των συνδέσμων και όσοι άλλοι μπορούν για να αποφασίσουν πως προχωράμε
όλοι μαζί
εγώ ακόμα εν έβαλα το όνομα μου...αλλά θα γράψω....caveman wrote:Τζαι γω μέσα αλλά εμείς έτσι δαμέ εν κάμνουμε απολύτος τίποτε, πρέπει να κηνιθούν όλα μα ΟΛΑ τα οργανωμένα σύνολα συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματιών.
είπαμε τα τζαι ξαναείπαμε τα , τα παράπονα μας, σε διάφορα ποστ....που 'εγενννιούνταν' τζαι 'εσβήναν' στο άψε σβήσε.....
βάζω με μεγάλα γράμματα το κουόουτ του χαμπή, τζαι για ακόμα μια φορά , ελπίζουμε τα οργανωμένα σύνολα, να οργανώσουν την κατάσταση......
να δούμε πόσο τζαιρό θα 'αντέξει' τούτη η λίστα

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Φιλε Γιώργο εν μας ενδιαφέρει αν θα αντέξει τούτη η λίστα γιατί στο κάτω κάτω μπορούμε να βρεθούμε όλοι και να υπογράψουμε κανονικά μια λίστα μου θα την παραδώσουμε στους αρμοδιους, μαζί με τα αιτήματα μας. Στο κάτω κάτω αν δεν ενδιαφερθούν οι σύλλογοι μπουρούμε να φτιάξουμε μια επίτροπη.
Στο forum υπάρχουν άνθρωποι που μπορουν με τιν εμπειρια τους να βοηθισουν.
Νομίζω πρόσφατα είχε γίνει μια διαδήλωση στη λεμεσό για τη γλιστρά στο holiday in? Αν και στο συγκεκριμενο γεγονος ειχε βοηθισει πολυ και ι συμετοχη του περιοδικου.
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... F%81%CE%B1
Νομίζω πρόσφατα είχε γίνει μια διαδήλωση στη λεμεσό για τη γλιστρά στο holiday in? Αν και στο συγκεκριμενο γεγονος ειχε βοηθισει πολυ και ι συμετοχη του περιοδικου.
4aras18 wrote:Φιλε Γιώργο εν μας ενδιαφέρει αν θα αντέξει τούτη η λίστα γιατί στο κάτω κάτω μπορούμε να βρεθούμε όλοι και να υπογράψουμε κανονικά μια λίστα μου θα την παραδώσουμε στους αρμοδιους, μαζί με τα αιτήματα μας. Στο κάτω κάτω αν δεν ενδιαφερθούν οι σύλλογοι μπουρούμε να φτιάξουμε μια επίτροπη.
γεια σου 4αρας,
ίσως να μεν διατύπωσα ή να μετάδωσα σωστά το τι θέλω να πω....
να ξαναδοκιμάσω...

σίγουρα δεν είναι θέμα το πόσο τζαιρό εν να αντέξει, αλλά το τι τελικά θα γίνει με τη δημιουργία τούτης της λίστας (που ελπίζω να φκει τίποτε καλό).
απλώς είπαμε τζαι ξαναείπαμε ότι στην Κύπρο υπάρχουν αρκετά οργανωμένα σύνολα (ψαροτουφεκάες, καλαμάες, γλυκά νερά, δίχτυα του ώμου, επαγγελματίες, κτλ κτλ) με πολλά μέλη, που μπορούν τζαι πρέπει να εμπλακούν σε μια τέτοια προσπάθεια.... εξαναείπαμεν τα, αλλά πάντα εμινίσκαμε στο να τα πούμε...
ελπίζω η 'λίστα' τούτη να μεν μείνει αναρτημένη σε τούτο το ποστ μόνο , τζαι να πάει προς τα έξω΄(οργανωμένα) , όι μόνο για τες τράτες, αλλά για ούλλα τα άλλα προβλήματα που αναφέρονται στο φόρουμ ....
μπορεί το όνομα μου να μεν το δεις στην 'λίστα', αλλά είμαι παρών

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Giorkos wrote:4aras18 wrote:Φιλε Γιώργο εν μας ενδιαφέρει αν θα αντέξει τούτη η λίστα γιατί στο κάτω κάτω μπορούμε να βρεθούμε όλοι και να υπογράψουμε κανονικά μια λίστα μου θα την παραδώσουμε στους αρμοδιους, μαζί με τα αιτήματα μας. Στο κάτω κάτω αν δεν ενδιαφερθούν οι σύλλογοι μπουρούμε να φτιάξουμε μια επίτροπη.
γεια σου 4αρας,
ίσως να μεν διατύπωσα ή να μετάδωσα σωστά το τι θέλω να πω....
να ξαναδοκιμάσω...![]()
σίγουρα δεν είναι θέμα το πόσο τζαιρό εν να αντέξει, αλλά το τι τελικά θα γίνει με τη δημιουργία τούτης της λίστας (που ελπίζω να φκει τίποτε καλό).
απλώς είπαμε τζαι ξαναείπαμε ότι στην Κύπρο υπάρχουν αρκετά οργανωμένα σύνολα (ψαροτουφεκάες, καλαμάες, γλυκά νερά, δίχτυα του ώμου, επαγγελματίες, κτλ κτλ) με πολλά μέλη, που μπορούν τζαι πρέπει να εμπλακούν σε μια τέτοια προσπάθεια.... εξαναείπαμεν τα, αλλά πάντα εμινίσκαμε στο να τα πούμε...
ελπίζω η 'λίστα' τούτη να μεν μείνει αναρτημένη σε τούτο το ποστ μόνο , τζαι να πάει προς τα έξω΄(οργανωμένα) , όι μόνο για τες τράτες, αλλά για ούλλα τα άλλα προβλήματα που αναφέρονται στο φόρουμ ....
μπορεί το όνομα μου να μεν το δεις στην 'λίστα', αλλά είμαι παρών
+1000