ΛΙΜΕΝΙΚΗ
-
ΛΙΜΕΝΙΚΗ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΖΑΙΡΟ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΚΕΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΞΕ Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΖΗΤΑΝ?
Re: ΛΙΜΕΝΙΚΗ
μια φορά (ήμου κολυμπητό) Ξυλοφάου....paulos charalambous wrote:ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΖΑΙΡΟ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΚΕΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΞΕ Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΖΗΤΑΝ?
με έλεξε η SBA ...ερωτήσαν αν έχω άδεια....δεν είχα άδεια (για διάφορους λόγους)
ο εσμπιειαιτζίς είπεν μου ότι ήταν τζια ο ίδιος ψτ-ας τζαι 'καταλάβει τον πόνο μου' τζαι είπεν μου να συνεχίσω το ψάρεμα μου

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
-
Αμαν εν σε εγραψε εν πολλα καλα φιλουι μουGiorkos wrote:μια φορά (ήμου κολυμπητό) Ξυλοφάου....paulos charalambous wrote:ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΖΑΙΡΟ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΚΕΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΞΕ Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΖΗΤΑΝ?
με έλεξε η SBA ...ερωτήσαν αν έχω άδεια....δεν είχα άδεια (για διάφορους λόγους)
ο εσμπιειαιτζίς είπεν μου ότι ήταν τζια ο ίδιος ψτ-ας τζαι 'καταλάβει τον πόνο μου' τζαι είπεν μου να συνεχίσω το ψάρεμα μουτζαι εν καλά να φκάλ άδεια....τζαι έτσι τζια έκαμα....τούτο ήταν πέρσι....

εμένα ελέγχουμε 4-5 φορές κάθε καλοκαιρινή season. Προχτές ήρθε πάνω μου η αρχή λιμένων ανοιχτά του αγ. Γεώργιου αλαμάνου Λεμεσού και ζήτησαν άδεια αλιείας μετά πήγαν στο ιχθυτροφείο και εκόψαν εξόδικο κάπιου που ήταν πιο κοντά που 100μ. Εντωμεταξύ ήμουν εγώ πριν τσιαμέ και έφυα γιατί δεν είχε ψάρια ....ευτυχώς θα την έτρωα εγώ

-
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝ ΤΖΕ ΚΑΜΠΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΑΜΑΝ ΣΕ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΨΑΡΕΥΚΗς ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΤΑΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ.. ΠΑΛΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΛΗΤΩΣΕΣNautilus wrote:εμένα ελέγχουμε 4-5 φορές κάθε καλοκαιρινή season. Προχτές ήρθε πάνω μου η αρχή λιμένων ανοιχτά του αγ. Γεώργιου αλαμάνου Λεμεσού και ζήτησαν άδεια αλιείας μετά πήγαν στο ιχθυτροφείο και εκόψαν εξόδικο κάπιου που ήταν πιο κοντά που 100μ. Εντωμεταξύ ήμουν εγώ πριν τσιαμέ και έφυα γιατί δεν είχε ψάρια ....ευτυχώς θα την έτρωα εγώ![]()

Παιδιά για άδεια ψαροτούφεκκου ελέγχει σας η λιμενική? Για την βάρκα ελέγξαν με 2-3 φορές πέρσι η λιμενική και για ψάρεμα μιαν φορά το τμήμα αλιείας που έλεγξεν μόνο την άδεια ψαρέματος. Η λιμενική δεν μου ζήτησε ποττέ άδεια ψαρέματος.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ως τωρά δεν με έλεγξε κανενας αλλά και να με ελέγξούν εννα πιαν τα α.....δια μας γιατί είμαι καθόλα νόμιμος! Εν έχω τρίγωνα όμως πάνω στη βάρκα

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
τσιαι εγώ έτσι ελάλουν και μια μέρα χαζίριν να με γράψουν γιατί δεν φορούσα σωσίβιο
. Φανταστείτε δηλαδή μια μέρα να δούμε όλους(+ τους επαγγελματίες ψαράδες) να φορούν σωσίβια. Εν ναν σαν τα γιλέκκα στο κυνήγι 

Πιστεύω το σωσίβιο είναι σοβαρή υπόθεση όταν κινείται η βάρκα. Πάνω στην μαλακία μπορεί κάποιος να χτυπήσει και να ππέσει στο νερό αναίσθητος ή βαριά τραυματισμένος. Είναι σαν τον κράνος και την ζώνη ασφαλείας. Μια φορά θα χτυπήσεις αλλά τότε θα το χρειαστείς. Είναι όμως υπερβολή που απαιτούν να το φορείς και όταν η βάρκα εν σταματημένηNautilus wrote:τσιαι εγώ έτσι ελάλουν και μια μέρα χαζίριν να με γράψουν γιατί δεν φορούσα σωσίβιο![]()
. Φανταστείτε δηλαδή μια μέρα να δούμε όλους(+ τους επαγγελματίες ψαράδες) να φορούν σωσίβια. Εν ναν σαν τα γιλέκκα στο κυνήγι

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Σε τούτην ζέστη εν ανυπόφωρο να το φορείς αλλά σωστά Μάριε πρέπει όλοι όσοι είναι στην βάρκα να το φορούν και ειδικά όταν είσαι μόνος σου. Εχτύπησες κάπου και έπεσες μέσα, και δεν σταματήσει η βάρκα και φύγει....είναι πολύ επικύνδινο αν δεν έχεις και το kill switch.
τα σωσίβια εν καλό πράμα....ιδίως άμαν έσιη μωρά στην βάρκα....Nautilus wrote:είναι πολύ επικύνδινο αν δεν έχεις και το kill switch.
επίσης και το πιο πάνω quote αλλά δυστηχώς για τους παραπάνω εν απλώς αλλόνα 'εμπόδιο' στο να ξεκινήσει η μηχανή

Μέσα σε 3 χρόνια 4-5 φορές, σε Αι Γιώρκη Πέγεια, Λατσί και Τίμη.
Οι πιο πολλές πριν να μπω, από ξηρά από το τμήμα Αλιείας.
Πάντως που με επιάσαν φέτος πριν να φκάλω την άδεια
εχαρίσαν μου την. Είχαν μου πει ότι αρχίσαν τακτικούς έλεγχους και ότι είχαν μπαγλαρώσει και κάτι νυκτομπούκαλους και εκατάσχαν εξοπλισμό 10.000 ευρώ. Μακάρι να εν έτσι τζε να γίνει λλίο συμμάζεμα με τούτη ούλη την ασυδοσία.
Οι πιο πολλές πριν να μπω, από ξηρά από το τμήμα Αλιείας.
Πάντως που με επιάσαν φέτος πριν να φκάλω την άδεια

τους 'καημένους' ....εν εξέραν κανέναν αλόπωςtasos83 wrote: είχαν μπαγλαρώσει και κάτι νυκτομπούκαλους και εκατάσχαν εξοπλισμό 10.000 ευρώ. .

hehe ναι μάλλον δεν ήξεραν κανένα που "μέσα"..Καλά να πάθουν να πάρουν το μήνυμα και άλλοι. Πάντως φαίνεται ότι φέτος θα είναι πιο ενταντικοί και αυστηροί οι ελέγχοι