Σε μια φάση ήρθεν κοντά μου κάποια 'στρίγγλα' που με τη συμπεριφορά της εκαταλαβα πως πρέπει να ήταν η πεθερά του μαγαζάτορα και άρχισε να μου φωνάζει : 'Δεν είναι σωστό αυτό που κανεις!! Δεν γίνεται να κάθεσαι na βλέπεις όλες τις μηχανές μια μια!! Και θα τις ΣΠAΣΕΙΣ, και τι θα πει κάποιος πελάτης όταν σε δει!!' κτλ κτλ κούφα ... Εκνευρησεν με σε σημειο που ηρτεν μου να πιασω κανενα καλαμι του surfcasting και να της το βαλω που την πισω πορτα, ομως εφυγα για να μεν το πραξω.. Το μονο που της ειπα ειναι πως : 'Εγω πληρωνω χοντρα λεφτα για το ψαρεμα και πως δεν προκυται να με ξαναδει ΟΥΤΕ εμενα ΟΥΤΕ τους φιλους μου να μπενουν ξανα μες τζινο το καταστημα΄..
Τουτες οι συμπεριφορες ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!..Να τους δινουμε τοσα λεφτα και να συμπεριφερουντε με τουτο τον τροπο. Αν προκυται να αγορασω κατι αρεσκει μου να το περιεργαζουμε πρωτα και υστερα να τους κοττω τα euro μου. Ευτηχως τους τελευταιους μηνες αγοραζω τα παντα απο το internet, εκτος που μερικες περιπτωσεις που βιαζομαι (οπως ετυχε σημερα)... Το μονο που εχω να πω για τουτα τα καρχαριο-κασαπικα καταστηματα που εχουμε δαμεσα ειναι ενα μεγαλο ΑΣΙΧΤΗΡ!!