Το περιοδικό «Το ψάρεμα & Τα μυστικά του» διοργάνωσε και φέτος φιλανθρωπικό αγώνα ψαρέματος Τόνου, εις μνήμη των συνεργατών του περιοδικού Χρύσανθου Χρυσάνθου, Νάκη Χριστοδούλου, Χάρη Σολέα και Αντώνη Διαμαντίδη. Ο αγώνας διεξάχθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου, στην Λεμεσό και είκοσι τρία πληρώματα αλίευσαν τριάντα δύο τόνους του είδους Albacor. Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία Σ.Ι.Σ.Ε.Α.Λ, αναδείχθηκε η ομάδα African-Cypriot με τρία ψάρια συνολικού βάρους 26,650 γρμ . Στην κατηγορία Limassol Marina, την πρώτη θέση κατέλαβε το πλήρωμα Άγιος Νικόλαος, με συνολικό βάρος 17 200 γρμ και την πρώτη θέση στις εταιρείες, το πλήρωμα Hobby Mania με συνολικό βάρος 22, 450 γρμ.

Μετά το ζύγισμα των ψαριών και την απονομή αναμνηστικών επάθλων στους νικητές. Ακολούθησε κλήρωση δώρων για τους παρευρισκόμενους, αλλά και παρασκευή Sushi, από γνωστό εστιατόριο.

Το σύνολο των εσόδων, το οποίο παραδόθηκε στο Φιλανθρωπικό ίδρυμα Kepaky – Κίτρινη Γραμμή ήταν €2122. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών του, ο ιδρυτής του Ιδρύματος κος Ανδρέας Σοφοκλέους, μετά της συζύγου του προέδρου του ιδρύματος κας Ασουσένα Σοφοκλέους, καθώς και ο γνωστός ηθοποιός και από τους πρωτεργάτες της Κίτρινης Γραμμής κος Κώστας Βήχας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Μαρίνα Λεμεσού για την φιλοξενία, τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών σκαφών Ερασιτεχνικής Αλιείας για την στήριξη, όπως επίσης και τους χορηγούς και δωροθέτες της εκδήλωσης Diamantides Yachting , Ortho Cyprus , Cass Technava , Chris Craft ,Furuno Cyprus, C.A Petrides, Angler Mania, Super Action Green Blue, A. Stylianides , Hobby Mania, Maver καθώς επίσης και τον όμιλο Photos Photiades Distributors για την παραχώρηση δροσιστικών ποτών σε όλους τους παρευρισκόμενους.