Η μεγαλύτερη γιορτή για τους φίλους της θάλασσας και των σκαφών πλησιάζει μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω COVID. Το Limassol Boat Show σχεδιάζει ένα δυναμικό come back με την υποστήριξη μεγάλων οργανισμών αλλά και των κυριότερων πωλητών σκαφών.


Από τις 14 - 16 Οκτωβρίου όλη η Μαρίνα Λεμεσού θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί περισσότερους από εξήντα εκθέτες στο τομέα των σκαφών αναψυχής, ενοικιάσεων σκαφών, θαλάσσιων σπορ, θαλάσσιων δραστηριοτήτων, υπηρεσιών αλλά και μοναδικών αυτοκινήτων.


Οι αντιπρόσωποι-πωλητές σκαφών με εντυπωσιακά περίπτερα θα παρουσιάσουν μερικά από τα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά σκάφη που υπάρχουν στην αγορά ενώ κάποιες εταιρείες θα προβούν σε πρώτη επίσημη παρουσίαση προϊόντων τους στη Μεσόγειο και Μέση Ανατολή.


Κατά το εορταστικό τριήμερο οι διοργανωτές προγραμματίζουν πολλές συμπληρωματικές εκδηλώσεις όπως, φιλανθρωπική επίδειξη Μόδας από τη γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Κάλια Μονογιού, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με γνωστούς μουσικούς, επιδείξεις κατασκευής cocktails από την Punin Wines, αγώνες ιστιοπλοΐας, επιδείξεις θαλασσίων αθλημάτων όπως fly boards και sup, έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας και Live links.


Μία ξεχωριστή νότα στο φετινό Boat show θα δώσει ο πλατινένιος χορηγός της εκδήλωσης η εταιρεία E-CARS Cyprus η οποία πέραν από την παρουσίαση μερικών από των πιο διάσημων αυτοκινήτων στον κόσμο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά κάποια υπερπολυτελές αυτοκίνητα σε πρώτη εμφάνιση.


Το Limassol Boat show έχει στο πλευρό του μια δυνατή ομάδα από χορηγούς και υποστηρικτές όπως: E – Cars Cyprus, Furuno Cyprus, Multimarine Shipyards, REDMARS, Δήμος Λεμεσού, Υφυπουργείο Τουρισμού, Τράπεζα Κύπρου, Trident Trust, Rina, Yacht Shore, Punin Wine, Υφυπουργείο Ναυτιλίας, illy και φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Premier Media Group, Moi Ostrov, Russian Wave Group, The World Of Yachts, Russian Lifestyle Magazine, Vestnik Kipra, Yacht Way, MC digital media group, Cyprus Yachting, To ψάρεμα και τα μυστικά του.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.limassolboatshow.com ή να επικοινωνήσετε με την διοργανώτρια εταιρεία στο +357 25 577 750.