Μέσα στο πλαίσιο επέκτασης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της Diamantides Yachting Ltd, η διεύθυνση της Εταιρείας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ενός ακόμα καινούργιου, σύγχρονου, χώρου στάθμευσης και ασφαλούς φύλαξης σκαφών, τόσο για μεσοπρόθεσμο, όσο και για μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Ο καινούργιος χώρος συνολικού εμβαδού 7,000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβάνει 820 τετραγωνικά μέτρα πλήρως καλυμμένου χώρου.

Η ασφάλεια του περιφραγμένου χώρου, και των υποστατικών, διασφαλίζεται μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Εταιρείας, διασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργώντας την αίσθηση προστασίας της περιουσίας τους.

Τοποθετημένο σε σημείο εύκολης πρόσβασης, πλησίον της Μαρίνας Λεμεσού, δίδει τη δυνατότητα γρήγορης τοποθέτησης του σκάφους εντός της θάλασσας, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, προσωπικό ραντεβού, ξενάγηση, ή για έκφραση ενδιαφέροντος κράτησης θέσης, παρακαλώ αποταθείτε στο +35799489173, ή μέσω της ιστοσελίδας μας diamantidesyachting.com , ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο administration@diamantidesyachting.com


Περισσότερες πληροφορίες

Website : diamantidesyachting.com

Facebook : Diamantidesyachting