Κέφαλοι
- andreas michael
Re: Κέφαλοι
βαλε φελλο 2 g οσο πιο εβεσθιτο γινετε οσο πιο μακροστενο γινετε .. και ανγκισρι ΟΧΙ ΠΡΑΓΚΑΡΟΛΑ
Οκ ποια εν η καταλληλη στιγμη για καρφομα?
- andreas michael
οταν σταθεποπιηθη το τρεμουλισμα για 2 με 3 δεφτερολεπτα
Δηλαδη οπος εννα τρεμοπεζι ενα βιθιστι ελαφρος τσε καρφονο
Ρε πεδια γιατι αμαν ψαρεφκο κεφαλους με πολυαγκιστρο στον αφρο με μαπουα χαννω πολλα μετρα που την βολη ενω αμαν συρνο με σκεττη μαππουα χορις ψομι καμνω αρκετα μακρυνες βολες?
-
Αντισταση στον αερα απο το ψωμι μαζι με το πολυαγγιστρο
-
Βγαλ'την μαππουα και θα ριχνεις πιο μακρυα.
Ε κοπελια το τυλιχτο δουλεφκι νυχτα για κεφαλια η χρειαζετε πιο σκληρες ζυμες?
να ρωτησω κάτι. Βρισκουμε κέφαλουσ στα λιμανια αυτην την περιοδο?
ιδανικεσ ωρες?
ιδανικεσ ωρες?
-
Φιλε μου αυτο τον καιρο υπαρχουν κεφαλοι στα λικανια αλλα πρεπει να τουε ταισις καλα και να μαθης τα δρονολογια τους και που τρωνε μεσα στο λιμανι και μπορεις να τους ψαρεψεις οτι ωρα ενει!! αλλα το καθε λιμανι εχει και τα μυστικα του!!
alamino,ψαρολιμανο λαρνακας η νεο λιμανι ζυγιου πεζει κατι αν ξερεις?
μια αποροια γιατι δεν εχω μεγαλη εμπειρια με κεφαλους. χθες ψαρευα το απογευμα σε λιμανι με τυλικτο ζυμαρι. Μπασμωσα αρκετα. Ο φελος μου (αντεννα) σε καποιο σημειο εγερνε αριστερα και μετα απο λιγο ερχοταν στα ισια του. Δοκιμασα να καρφωσω αλλα τιποτα. Νομιζεται οτι τσιμπουσε κεφαλος?
την τελευταια φορα που πηρα κεφαλους με τυλικτο μου επερνε το φελλο ολο κατω.
την τελευταια φορα που πηρα κεφαλους με τυλικτο μου επερνε το φελλο ολο κατω.
δοκιμασε να βαλεις ενα μολυβακι 0,10 γρ ,1-2 εκατοστα πιο πανω που το αγγιστρι αμαν ψαρευκεις με τυλιχτο για να καταλαβεις καλυτερα τα τσιμπηματα
-
Ο κέφαλος πάντα επεξεργάζεται το δόλωμα, καταντά πολλές φορές σπαστικός γιατί "πιππιλλά" το αρκετή ώρα ώσπου να αποφασίσει να το καταπιεί ή να πιαστεί έτσι.
Καλύτερα να τον αφήνεις να πιάννεται μόνος του παρά να καρφώνεις. Επίσης αν δεις πολλούς μικρούς καλύτερα άλλαξε δόλωμα ή ψάρεμα γιατί δεν αφήνουν άλλους να κοντέψουν.
Δοκίμασε απλό άσπρο ζυμάρι (αυγό, λάδι, αλεύρι, νορρό του χαλουμιού).
Όταν βλέπει τον φελλό να γύρνει ή να κουνιέται πέρα - δώθε αργά μην καρφώνεις. Άφησε τον να παίξει ώσπου να το καταπιεί.
Καλύτερα να τον αφήνεις να πιάννεται μόνος του παρά να καρφώνεις. Επίσης αν δεις πολλούς μικρούς καλύτερα άλλαξε δόλωμα ή ψάρεμα γιατί δεν αφήνουν άλλους να κοντέψουν.
Δοκίμασε απλό άσπρο ζυμάρι (αυγό, λάδι, αλεύρι, νορρό του χαλουμιού).
Όταν βλέπει τον φελλό να γύρνει ή να κουνιέται πέρα - δώθε αργά μην καρφώνεις. Άφησε τον να παίξει ώσπου να το καταπιεί.