Ακάμας

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Post Reply
Piranhas
Posts: 12
Joined: Mon Feb 18, 2013 8:30 am

Ακάμας

Post by Piranhas »

Έβκαλε μιαν ανακοίνωση το Υπουργείο Γεωργίας για απαγόρευση διέλευσης με ιδιωτικό όχημα όσο αφορά Λουτρά Αφροδίτης-Φοντάνα Αμορόζα...Ισχύει από 1/4 μέχρι 30/11 νομίζω, κάθε χρόνο.Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?Κάθε χρόνο πάω Κάβο Αρναούτη τζε εν τζίνος ο δρόμος που πιάνω.Έχει πρόστιμο κτλ λαλεί για τους παραβαίνοντες.εν θα πηγαίνουμε πλέον?υπάρχει έλεγχος όντως?

User avatar
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Posts: 69
Joined: Sat Apr 25, 2009 12:44 pm

Re: Ακάμας

Post by ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε χωρις να ειμαι σιγουρος , ισως επειδη ο δρομος εκεινος ειναι στενος να ειναι μονο για επιστροφη για να μην συναντιουντε 2 αυτοκινητα . δηλ να μπενεις απο το νεο χωριο η το αη γιωρκη και να φκενεις απο τα λουτρα . δεν βρισκω αλλη εξηγηση. παντως σαβατοκυριακο ειμουν ακαμα και εμπεναν και εφκεναν τουρμα αυτοκινητα οπως καθε χρονο . :)

User avatar
sea-hunter
Posts: 708
Joined: Tue Jun 26, 2007 1:58 pm
Location: Lemesos

Re: Ακάμας

Post by sea-hunter »

για τον Ακαμα εν ακουσα τιποτε. αλλα τουτο ισχυει? http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis ... us-dromous
Keep Walking...Keep Fishing!!

Costass
Posts: 112
Joined: Wed Jan 20, 2010 10:43 am
Location: cy

Re: Ακάμας

Post by Costass »

καλημέρα κοπελια. μπορεί κάποιος να μας το διευκρίνιση ? τι σημαίνει απαγορεύεται η διέλευση?? δηλαδή πως θα "πιενις" ? που το λάτση??

Piranhas
Posts: 12
Joined: Mon Feb 18, 2013 8:30 am

Re: Ακάμας

Post by Piranhas »

Τελικά παίδες επήα το 3μερο της Πρωτομαγιάς κανονικά όπως πάω κάθε χρόνο.δηλαδή λουτρά-φοντάνα αμορόζα μέχρι αρναούτη...Δεν πρόσεξα κάτι διαφορετικό και δεν υπήρχε οποιοσδήποτε έλεγχος.Εννοείται ότι είδα και άλλους με αυτοκίνητα...

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”