"Περί Aνέμων και Yδάτων"

User avatar
AggelosLRK
Posts: 1655
Joined: Thu Apr 24, 2008 6:38 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by AggelosLRK »

Μεσα απο την τρομοκρατηση του κοσμου προσπαθειτε να επηρεασετε την κοινη γνωμη με το μερος σας,ουτε μελετες υπαρχουν ουτε πορισματα.Τωρα αν θελετε να χωρισετε τον κοσμο σε 2 στρατοπεδα αυτο απο μονο του μπορει να επιφερει ποικιλες αντιδρασεις πολυ χειροτερες απο αυτες που θελετε να πιστευετε πως υπαρχουν.

Louis
Posts: 12
Joined: Wed Apr 03, 2013 6:15 am

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by Louis »

καλημέρα σας είναι τελευταία φορά που γράφω γιατί
νιώθω πoλί άσχετος είστε όλοι επιστήμονες...

κ Ρολάνδο όταν θα καθαρίζετε τους φράχτες απο αυτό
το τέρας καθαρίστε τους και από το λαβράκι που εξαπλώθηκε σε ολοι
την Κυπρο και δεν είπατε τίποτα. ΤΟ BASS είναι ο μεγαλύτερος κανίβαλος
που έχουμε στα νερά μας λόγο του κλήματος

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by admin »

Κοπέλια ηρεμήστε λίγο και το να χωριστούμε σε δύο στρατόπεδα δέν ωφελεί κανένα, εκ του εναντίον μας αποδυναμώνει. Αυτό το φαινόμενο να πηγαίνουν ψάρια απο τον ένα φράχτη στον άλλο συμβαίνει εδώ και πολλλλλλα χρόνια είτε απο ανθρώπινο χέρι είτε απο το χέρι της φύσης. Δέν συμφωνώ όυτε διαφωνώ με κανένα. Κατά την δική μου άποψη και οι δικές μου προσπάθειες σαν περιοδικό είναι να υπάρχουν φράχτες μνε πολύ ψάρι και trophie fish μέσα για να ελκύουμε και ξένους και ντόπιους ψαράδες. Το ιδανικό είανι να πηγαίνεις σε ένα φράχτη και να ξέρεις ότι εδώ υπάρχει ας πούμε ένας κυπρίνηος τέρας και προσπαθεις να τον πιάσεις αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που θα σου χαρίσουν αλιευτικές συγκύνήσεις. Αλλού υπάρχουν πέστροφες, λαυράκια, pikes, και πάει λέγοντας. Είναι δύσκολο να ελεχθεί και απο το κράτος και απο τους ιδιώτες το τί μπαίνει σε κάθε φράχτη αλλά ο εχθρός μας δέν είναι ο φίλςο που πάει ψάρεμα ούτε ο σπιναδόρος, ούτε ο λαβρακάς, ούτε ο καλαμάς, ούτε ο φελλός εχθρός μας είναι η παρανομία, η ανοβρία, η κακοδιαχείριση. Για αυτό πιστεύω το να προσπαθείτε μέσο ηλεκτρονικών μυνημάτων να αποδείξετε ποιός είανι σωστός και ποιός λάθος δέν οδηγεί πουθενά. Μπορεί απλά αυτό να δουλέψει σαν μπούμεραγκ και αύριο ένας κρυφός επισκέπτης που θα σχηματίσει άποψη όπως μιλάτε είτε υπέρ είτε εναντίον της δικής σας να πάει αν κανει καταστροφή!!!!!!
Ηρεμήστε λοιπόν . Ρολάνδο αν έγραψε το περιοδικό γαι ψάρεμα τούρνας είανι γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι τα ψάρια υπάρχουν καια παο την στιγμή που υπάρχουν δείχνουμε του κόσμου πώς να τα ψαρεύει για να βοηθήσουμε στην σωστή προώθηση του ψαρέματος και για να δουλεύουν και τα μαγαζιά και για να ελέχεται και η λαθραλιεία και για βγαίνουν και λίγες τούρνες και αν μην μένουν αψάρευτες να πλυθαίνουν!!!!!!! Κια κάτι ακόμα όσοι σχηματίζουν άποψη και κρατούν σημαίες να πάρουν την μνήμη τους λίγα χρόνια πίσω να θυμηθούν που ήσαν όταν ξέρανε η Γερμασόγεια , όταν΄ξέραναν άλλα φράγματα και κάναμε υπεράθρωπες προσπάθειες να επαναφέρουμε ζωή πίσω που αν δέν γίνονταν αυτές οι προσπάθειες και αν δέν μεταφέρονταν ψάρια στους φράχτες με ιδιωτικές πρωτοβουλίες κυρίως σήμερα θα ήταν απλώς άδειες κολύμπες. Σήμερα φτάσαμε στο σημείο να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για ποιό είδος ψαριού πρέπει να είναι περισσότερο μέσα στον φράχτη γιατί εξυπηρετά τα συμφέροντα ή τις προτιμήσεις μας . ΕΛΕΟΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
Attachments
2008_07140011.JPG
2008_07140011.JPG (55.71 KiB) Viewed 8805 times
2008_07140019.JPG
2008_07140019.JPG (57.41 KiB) Viewed 8805 times

DOROS
Posts: 77
Joined: Mon Nov 21, 2011 5:44 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by DOROS »

Καλημέρα,
Έχω θέση το ερώτημα σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν στρατόπεδα, αυτό είδη έχει γίνει και ξέρετε το γιατί… γατί εμπλουτιστικέ από κάποιους/κάποιο πίσω από την πλάτη όλων και το ανακαλύψαμε τυχαία, είτε ψαρεύτηκα , είτε από το περιοδικό, είτε από το διαδίχτυο.

Το Τ.Α.Θ.Ε είναι έξω φρενών με αυτή την κινήσει , γιατί απλουστέρα εισήχθηκε στα Κυπριακά ύδατα τελείως παράνομα( όπως και άλλα είδη) και το τραγικό είναι ότι κανείς από εμάς δεν είναι σε θέση να δόση μια εξήγηση αν πραγματικά θα ωφελήσει ή θα βλάψει το οικοσύστημα. Να μην ξεχνούμε ότι η τούρνα ( απόσο ξέρω) είναι στην κορυφή αρπακτικών της πυραμίδα. Πως το αντιλαμβάνομαι… δεν υπάρχει κάποιο άλλο είδος να μπορεί να το περιορίσει στον χώρο που βρίσκεται με αποτέλεσμα να επιβίωση αυτό μόνο και στο τέλος να γινεται αυτοκαταστροφικός του ίδιου του είδους (κανιβαλισμός)ιδιαίτερα σε μικρά νερά όπως της Κύπρου. Τώρα , εισήχθη εκεί που εισήχθη.. πολλή καλά, αν μεταφερθεί όμως και αλλού το βρίσκω μεγάλο λάθος(πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει γίνει).

Κάτι τελευταίο, σε χώρες του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα στο κανάλι που επισπευτήκαμε πρόσφατα, υπήρχαν μια πληθώρα από ψάρια . Μέσα σε αυτά ήταν και το pike αλλά το οικοσύστημα τους ήταν ισορροπημένο γιατί υπήρχαν όλα τα είδη με σωστές ποσότητες ( roach, bream,silver bream, carp, bass, zander, rudd, chup, carassious, catfish,pike, perch, bleaks, coi).Εμείς εδώ στην Κύπρο η ένια μας είναι πως θα εμπλουτίσουμε με τα πιο πολλά αρπακτικά χωρίς να δίνουμε σημασία και στο θήραμα και στης σωστές ποσότητες του.

User avatar
(CyBasser)
Posts: 2367
Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by (CyBasser) »

Αριστε, με εκπλήσεει η απάντηση σου. Το θέμα δεν είναι αν προτιμούμε να έχει το ένα ή το άλλο είδος. Με είδες να λέω τίποτε για κάποιο από τα 17 είδη που τοποθετήθηκαν στα φράγματα κατόπιν νόμιμης εισαγωγής και μελέτης από το αρμόδιο τμήμα? Με βλέπεις να ανησυχώ γιατί μιλούμε για ένα είδος τελείως ακατάλληλο για την κύπρο, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς καμιά μελέτη και χωρίς καμιά νομότυπη διαδικασία και το οποίο λόγω των βιολογικών του χαρακτηριστικών είναι απειλή για ολόκληρο το χόμπυ μας. Μιλάς για trophy fish, ενώ σύντομα (3 με 5 χρόνια) δεν θα υπάρχει τίποτε άλλο από καταστρεμένα fisheries και όλοι πάλι θα τα ρίχνουμε στο ΤΑΘΕ! Το οποίο στο προκείμενο θέμα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ αφού εδώ και 7 μήνες γνωρίζει για την παρουσία αυτού του είδους αλλά ακόμη δεν ενήργησε δυναμικά. Προσωπικά παρά την ανησυχία μου κράτησα στάση αναμονής μέχρι πριν λίγες μέρες όταν ήρθε στην αντίληψη μου η παρουσία αυτού του είδους και σε άλλα φράγματα. Σαν περιοδικό με έχει ενοχλήσει η προσπάθεια προβολής του που παρατηρήθηκε, και εμένα προσωπικά με έχει αποξενώσει. Αναρωτιέμαι όταν σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει τίποτε να γραφτεί στο περιοδικό για τα γλυκά νερά ποια θα είναι η θέση σου? γνωρίζεις πολύ καλά ότι έχω τις γνώσεις και μπορώ να μιλώ για αυτό το θέμα, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Λούη, δεν συμφωνώ καθόλου με την τοποθέτηση λαβρακιού σε όλα τα φράγματα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει λαβράκι σε Παλεχώρι, Ξυλιάτο, Αρμίνου, Κανναβιού, Λύμπια και ειδικά για τον Ξυλιάτο και Αρμίνου κάτι που δεν γνωρίζεις είναι ότι προσπάθησα προσωπικά να δω αν μπορεί να διορθωθεί (μέχρι και ενέργειες μέσω ΕΕ έκανα για τον Ξυλιάτο). Γενικά καμιά μετακίνηση δεν έπρεπε να γίνεται. Η τίγκα χάθηκε από τον Διπόταμο (και την Κύπρο) όταν μπήκαν εκεί ο κυπρίνος και ο καράσσιος. Ο άσπιος έπεσε θύμα της αλόγιστης εισαγωγής λουτσιοπέρκας στα Λεύκαρα από τον Διπόταμο. Η ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗ εισαγωγή λουτσιοπέρκας στην Γερμασόγεια οδήγησε σε επίπεδο εξαφάνισης την βλίκα, έβλαψε το λαβράκι, και οι ίδιες οι λουτσιοπέρκες εκει έχουν πρόβλημα. Η απότομη και αλόγιστη εισαγωγή της πέρκας στον Κούρη φαίνεται ότι οδήγησε και πάλι σε μείωση κυπρινοειδών και ειδικά της βλίκας. Αλλά όλες αυτες οι περιπτώσεις τουλάχιστομ μιλούν για είδη τα οποία ήρθαν στο νησί επειδή υπάρχουν κατάλληλες βιολογικές συνθήκες. Στην περίπτωση της τούρνας εισήχθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς καμιά σκέψη για τα αποτελέσματα της εισαγωγής αυτής.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by admin »

[quote="(CyBasser)"]Αριστε, με εκπλήσεει η απάντηση σου. Το θέμα δεν είναι αν προτιμούμε να έχει το ένα ή το άλλο είδος. Με είδες να λέω τίποτε για κάποιο από τα 17 είδη που τοποθετήθηκαν στα φράγματα κατόπιν νόμιμης εισαγωγής και μελέτης από το αρμόδιο τμήμα? Με βλέπεις να ανησυχώ γιατί μιλούμε για ένα είδος τελείως ακατάλληλο για την κύπρο, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς καμιά μελέτη και χωρίς καμιά νομότυπη διαδικασία και το οποίο λόγω των βιολογικών του χαρακτηριστικών είναι απειλή για ολόκληρο το χόμπυ μας. Μιλάς για trophy fish, ενώ σύντομα (3 με 5 χρόνια) δεν θα υπάρχει τίποτε άλλο από καταστρεμένα fisheries και όλοι πάλι θα τα ρίχνουμε στο ΤΑΘΕ! Το οποίο στο προκείμενο θέμα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ αφού εδώ και 7 μήνες γνωρίζει για την παρουσία αυτού του είδους αλλά ακόμη δεν ενήργησε δυναμικά. Προσωπικά παρά την ανησυχία μου κράτησα στάση αναμονής μέχρι πριν λίγες μέρες όταν ήρθε στην αντίληψη μου η παρουσία αυτού του είδους και σε άλλα φράγματα. Σαν περιοδικό με έχει ενοχλήσει η προσπάθεια προβολής του που παρατηρήθηκε, και εμένα προσωπικά με έχει αποξενώσει. Αναρωτιέμαι όταν σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει τίποτε να γραφτεί στο περιοδικό για τα γλυκά νερά ποια θα είναι η θέση σου? γνωρίζεις πολύ καλά ότι έχω τις γνώσεις και μπορώ να μιλώ για αυτό το θέμα, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.


Ρολάνδο δέν αμφισβητώ τις γνώσεις σου για τα ψάρια του γλυκού νερού αλλα΄αυτό δέν σημαίνει ότι έχεις και το αλάθητο και ότι πείς είναι σωστό και πρέπει να το δέχονται όλοι!! Αν δηλαδή το Τμήμα Αλιείας βάση ερευνών που θα κάνει μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι η Τούρνα μπορεί να συνηπάρξει με άλλα είδη όπως γίνετε σε πολλές άλλες χώρες είναι ΟΚ απο εσένα???Απο εμένα ίσως δέν είναι οκ. Η όλη στάση σου όμως αν δέν το κατάλαβες θα οδηγήσει την παρουσία αυτών των ψαριών σε όλα τα φράγματα γιατί απλα΄η συμπεριφορά σου και αρκετά πράγματα που γράφεις και λές κάνουν ορισμένα άτομα και ιδιαίτερα κρυφούς επισκέπτες να θέλουν να σου πηγαίνουν κόντρα! όσο και αν δέν θέλετε ορισμένοι να το παραδεχθείτε απο καιρό τώρα έχετε μπει σε διάφορα στρατόπεδα άλλοι αθλητικό ψάρεμα, άλλοι λαυρακάες άλλοι fly και πάει λέγοντας. Κάπου όμως χάνετε η ουσία του ψαρέματος!!! Εγώ ούτε σε κανένα στρατόπεδο ανήκω ούτε κανένα υποστηρίζω. Όταν οι ενέργειες που γίνοτναι είναι υπέρ του σωστού τρόπου ψαρέματος και όχι της κρεατοσυλλογής τότε είμαστε εδώ για να προωθούμε τέτοιες ενέργειες όχι όμως τους δογματισμούς. Έτσι φίλε Ρολάνδο αν διάβαζες προσεκτικα΄αυτά που έγραφα θα έβλεπες ότι απο την στιγμή που θέλουμε να υπάρχουν διάφορα trophie fish σε διάφορα φράγματα αυτό σημαίνει ότι θέλουμε φράγματα που να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των ψαράδων του γλυκού νερού και όχι μόνο των ψαράδων αρπακτικών . Όσο για το περιοδικό φίλε Ρολάνδο αν η πραγματική μου έννοια ήταν το κέρδος μέσο του περιοδικού ξέρω και τους τρόπους και την μέθοδο όπου μπορώ να δημοσιεύσω άρθρα και dvd ΌΠΟΥ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΆΣΩ ΤΙς ΠΩΛΉΣΕΙς ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΤΣΙ ΠΊΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Η ΖΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ.

pavlosneofitou
Posts: 64
Joined: Mon Jul 15, 2013 9:59 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by pavlosneofitou »

bassman wrote:
pavlosneofitou wrote: σιγουρος οτι εχει σε φραγματα τις Λευκωσιας για το αλλο οχι
Πως είσαι σίγουρος; Έπιασες το συγκεκριμένο ψάρι ή πιάστηκε απο άλλον στην παρουσία σου;
ναι έπιασα 2 μικρά σε γειτονικό φραγμα της Λευκωσιας και 1 σε ορεινό φράγμα

User avatar
marios pafitis
Posts: 454
Joined: Tue Dec 09, 2008 11:31 am
Location: Λευκωσια κ/κλι
Contact:

Απ: Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by marios pafitis »

pavlosneofitou wrote:
bassman wrote:
pavlosneofitou wrote: σιγουρος οτι εχει σε φραγματα τις Λευκωσιας για το αλλο οχι
Πως είσαι σίγουρος; Έπιασες το συγκεκριμένο ψάρι ή πιάστηκε απο άλλον στην παρουσία σου;
ναι έπιασα 2 μικρά σε γειτονικό φραγμα της Λευκωσιας και 1 σε ορεινό φράγμα
Εχεις φωτογραφιες;;;; Σε πια φραγματα ;;;;

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

User avatar
(CyBasser)
Posts: 2367
Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm

Re: Απ: Re:

Post by (CyBasser) »

marios pafitis wrote:Εχεις φωτογραφιες;;;; Σε πια φραγματα ;;;;

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Μαριε, το είπαμε πιο πάνω. Υπάρχουν σε Κληρου, Ξυλιάτο, και Καλοπαναγιώτη.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

User avatar
(CyBasser)
Posts: 2367
Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by (CyBasser) »

admin wrote:Ρολάνδο δέν αμφισβητώ τις γνώσεις σου για τα ψάρια του γλυκού νερού αλλα΄αυτό δέν σημαίνει ότι έχεις και το αλάθητο και ότι πείς είναι σωστό και πρέπει να το δέχονται όλοι!! Αν δηλαδή το Τμήμα Αλιείας βάση ερευνών που θα κάνει μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι η Τούρνα μπορεί να συνηπάρξει με άλλα είδη όπως γίνετε σε πολλές άλλες χώρες είναι ΟΚ απο εσένα???Απο εμένα ίσως δέν είναι οκ. Η όλη στάση σου όμως αν δέν το κατάλαβες θα οδηγήσει την παρουσία αυτών των ψαριών σε όλα τα φράγματα γιατί απλα΄η συμπεριφορά σου και αρκετά πράγματα που γράφεις και λές κάνουν ορισμένα άτομα και ιδιαίτερα κρυφούς επισκέπτες να θέλουν να σου πηγαίνουν κόντρα! όσο και αν δέν θέλετε ορισμένοι να το παραδεχθείτε απο καιρό τώρα έχετε μπει σε διάφορα στρατόπεδα άλλοι αθλητικό ψάρεμα, άλλοι λαυρακάες άλλοι fly και πάει λέγοντας. Κάπου όμως χάνετε η ουσία του ψαρέματος!!! Εγώ ούτε σε κανένα στρατόπεδο ανήκω ούτε κανένα υποστηρίζω. Όταν οι ενέργειες που γίνοτναι είναι υπέρ του σωστού τρόπου ψαρέματος και όχι της κρεατοσυλλογής τότε είμαστε εδώ για να προωθούμε τέτοιες ενέργειες όχι όμως τους δογματισμούς. Έτσι φίλε Ρολάνδο αν διάβαζες προσεκτικα΄αυτά που έγραφα θα έβλεπες ότι απο την στιγμή που θέλουμε να υπάρχουν διάφορα trophie fish σε διάφορα φράγματα αυτό σημαίνει ότι θέλουμε φράγματα που να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των ψαράδων του γλυκού νερού και όχι μόνο των ψαράδων αρπακτικών . Όσο για το περιοδικό φίλε Ρολάνδο αν η πραγματική μου έννοια ήταν το κέρδος μέσο του περιοδικού ξέρω και τους τρόπους και την μέθοδο όπου μπορώ να δημοσιεύσω άρθρα και dvd ΌΠΟΥ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΆΣΩ ΤΙς ΠΩΛΉΣΕΙς ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΤΣΙ ΠΊΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Η ΖΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ.
Αριστε, συμφωνούμε αλλά όχι να γίνονται οι ενέργειες αυτές ΠΑΡΑΝΟΜΑ και εις βάρος όλων των υπολοίπων ειδών. Με άκουσες να διαφωνώ για την ανάγκη trophy fish? Και βέβαια συμφωνώ. Και πουθενά δεν είπα οτι είμαι αλάνθαστος, αν δερις πιο πάνω θα δεις ότι λέω "μακάρι να βγω λανθασμένος"! Ναι, εάν η εισαγωγή αυτη γινόταν κατοπιν εμπεριστατωμένης μελέτης ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, και με κανονικό pilot run ελεγχόμενης εισαγωγής του είδους αυτού σε φράγμα ή δεξαμένη χωρις άλλα αρπακτικά, τότε δεν θα είχα πρόβλημα. Μπορεί να διαφωνούσα, αλλά σε τέτοια περίπτωση πιστεύω ότι το αρμόδιο τμήμα θα είχε την δυνατότητα να διασκεδάσει / διαψεύσει τις ανησυχίες μου με εμπεριστατωμένες μελέτες και αληθινά δεδομένα. Στην προκείμενη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, και επιπόσθετα το μόνο που ακούω από τα 3-4 άτομα που υποστηρίζουν την εμφάνιση της τούρνα είναι απειλές, περιπαίξιμο κλπ. Μόνο ο Γιώργος Δεληγιάννης (προς τιμή του) ανάφερε τουλάχιστον κάτι που ο ίδιος έμαθε και μου το κοινοποίησε και μεσω άλλου δικτύου, έστω και εάν αυτό δεν ισχύει για την Κύπρο. Από τους άλλους ακούω συνεχως ειρωνείες και αντε να μην πω τι. Απλά για να είσαι ενήμερος ετοιμάζω κάτι στα Ελληνικά ώστε να επεξηγώ σε όλους που έχουν διάθεση να ακούσουν γιατί ανησυχώ και γιατί πιστεύω ότι το θέμα τούρνα πρέπει να σταματήσει με περιορισμό της στον Κούρη (από όπου δεν βγαίνει αν δεν ξεράνει τελείως το φραγμα) και που μακροπρόθεσμα θα αποτελέσει ένα pilot run. Εαν θέλεις μπορείς φυσικά να το επαναδημοσιεύσεις στο περιοδικό. αλλά αφού φωνάζουμε για τους νόμους πρέπει και αυτή η τεράστια παρανομία που έγινε να καταδικαστεί. Είπα να μην ξανασχοληθώ με το θέμα από την άνοιξη, αλλά η εμφάνιση νεαρων τουρνών σε τουλάχιστον τρία φράγματα της Λευκωσίας δείχνει ότι αυτοί που την προωθούν δεν έχουν όρια ή ηθικούς φραγμούς.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Giwrgos Deligiannis
Posts: 71
Joined: Sun Oct 16, 2011 5:05 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by Giwrgos Deligiannis »

ΚΥΡΙΕ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΤΥΓΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΣΧΙΕΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Τ Α Χ Α ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΣ ΔΙΞΕΙΣ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΨΑΡΕΥΚΩ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕΝΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΥ ΤΖΑΙ ΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΙΑΩ PIKE...ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΛΕΧΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖΑΙ ΕΔΩΚΕ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ..ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΜΗΘΕΙ ΠΕΤΑΣΣΕΙ ΤΖΑΙ ΜΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΚΟΥ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...ΚΑΝΕΙ ΟΛΑΝ.. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ .....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΤΖΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ RELEASE ΚΤΛΠ???????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΡΟΛΑΝΔΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΠΙΑΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΣΙΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ?????
ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ..Ο FISH FLOAT ΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΠΠΕΣΕ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΑΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΡΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΝΑ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ FISH FLOAT Η ΤΟΥΡΝΑ ΕΝ ΕΣΧΙΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΡΗ...ΤΖΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΑΝ ΟΥΛΛΑ????ΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΨΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ(ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ) Ο ΤΖΑΙΡΟΣ...

pavlosneofitou
Posts: 64
Joined: Mon Jul 15, 2013 9:59 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by pavlosneofitou »

Giwrgos Deligiannis wrote:ΚΥΡΙΕ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΤΥΓΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΣΧΙΕΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Τ Α Χ Α ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΣ ΔΙΞΕΙΣ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΨΑΡΕΥΚΩ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕΝΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΥ ΤΖΑΙ ΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΙΑΩ PIKE...ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΛΕΧΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖΑΙ ΕΔΩΚΕ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ..ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΜΗΘΕΙ ΠΕΤΑΣΣΕΙ ΤΖΑΙ ΜΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΚΟΥ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...ΚΑΝΕΙ ΟΛΑΝ.. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ .....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΤΖΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ RELEASE ΚΤΛΠ???????
Καλά ρε Λεβέντη αφού είσαι τόσο σίγουρος για ότι γραφείς απαντά μου ειλικρινά πόσοι δαμεσα στο φόρουμ γνωρίζουν για το συγκεκριμένο φράκτη ότι έχει Λαβράκια αξιόλογου μεγέθους; Εφόσον γράφω αρλούμπες μες τις διαβάζεται και εν θα ασχοληθώ ξανα με το συγκεκριμένο θεμα.

Giwrgos Deligiannis
Posts: 71
Joined: Sun Oct 16, 2011 5:05 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by Giwrgos Deligiannis »

ΕΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟ? ΟΤΙ ΕΝΙΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΚΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΥ?

User avatar
apsavvas
Posts: 1045
Joined: Mon Jan 26, 2009 7:22 pm

Re: Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by apsavvas »

Giwrgos Deligiannis wrote:ΚΥΡΙΕ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΤΥΓΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΣΧΙΕΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Τ Α Χ Α ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΣ ΔΙΞΕΙΣ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΨΑΡΕΥΚΩ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΕΝΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΥ ΤΖΑΙ ΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΙΑΩ PIKE...ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΛΕΧΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖΑΙ ΕΔΩΚΕ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ..ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΜΗΘΕΙ ΠΕΤΑΣΣΕΙ ΤΖΑΙ ΜΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΚΟΥ ΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...ΚΑΝΕΙ ΟΛΑΝ.. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ .....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΤΖΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ RELEASE ΚΤΛΠ???????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΡΟΛΑΝΔΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΠΙΑΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΣΙΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ?????
ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ..Ο FISH FLOAT ΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΠΠΕΣΕ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΑΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΡΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΝΑ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ FISH FLOAT Η ΤΟΥΡΝΑ ΕΝ ΕΣΧΙΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΡΗ...ΤΖΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΑΝ ΟΥΛΛΑ????ΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΨΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ(ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ) Ο ΤΖΑΙΡΟΣ...
Βάζω το τελευταίο μου σχόλιο επειδή δεν αξίζει να ασχολισε με ειρωνες ανθρώπους.

Υπαρχουν στατιστικες επιστολες που δόθηκαν στο Τ.Α.Θ.Ε και ερευνα απο μονος σου το θεμα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience

Giwrgos Deligiannis
Posts: 71
Joined: Sun Oct 16, 2011 5:05 pm

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by Giwrgos Deligiannis »

ΕΜΙΛΗΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΖΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΙΘΚΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΩ...ΕΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΦΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΨΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΥΚΑΛΑΜΕ ΠΕΡΣΙ...ΦΤΕΟΥΝ ΤΑ PIKE? Η ΦΤΕΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝΤΑΝΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΤΖΑΙΡΙ?

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”