Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
User avatar
AggelosLRK
Posts: 1655
Joined: Thu Apr 24, 2008 6:38 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by AggelosLRK »

Στην επομενη εκλογικη συνελευση οσοι θελουν να αναλαβουν τα ηνια,παρακαλουνται να παρουν πρωτοβουλια και τα μελη ειναι σιγουρο πως θα εκλεξουν εκεινους που θα δειξουν την παραπανω ορεξη και διαθεσιμο χρονο.

goldsargus
Posts: 73
Joined: Sun Sep 18, 2011 4:15 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by goldsargus »

Κώστα σε χαιρετώ,
Σε κατάστημα ειδών αλιείας παρών τουλάχιστο 5 ανθρώπων σε περνάμε τηλέφωνο.
Εγώ πήρα 2 φόρες τηλέφωνο στο κινητό σου ή τουλάχιστο αυτό που έβαλες κάπου στο φορουμ. (κάμαμε λάθος που δεν πήραμε και εσένα Χάρη)

Σε παρακαλώ περιεργάσου τη σελίδα http://www.cyprusfaa.com και πες μας αν αυτοί οι άνθρωποι είναι οργανωμένοι και τουλάχιστον προσπαθούν .....

Προσωπικός δεν σε γνωρίζω αλλά ούτε και εσύ έκαμες κάποια προσπάθεια να γνωριστούμε. Συμφωνείς;
Κάπου εν άδικο να λες οτιδήποτε άλλο είναι περιττό. Πραγματικά

goldsargus
Posts: 73
Joined: Sun Sep 18, 2011 4:15 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by goldsargus »

ΧΑΡΗΣ Μ wrote:Φιλοι Αντη και Κωστα
θελω να πιστευω οτι αυτα που γραφετε ειναι καλοπροαιρετα αλλα θελω να σχολιασω τα εξης:
Τα τηλ της Αντζιης και εμενα ειναι επισης γνωστα.
Εκλογικη συνελευση 12/2011.Ειδαμε και ποσοι ηρθαν - ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
Φιλοξενια επι Κυπριακης Προεδριας της ΕΕ -ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
Γρι-γρι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
εκδηλωσεις του συνδεσμου -ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ (Μονο ο Χρυσοστομος ηταν παρων σε ολες και τον ευχαριστω)
Αντιλαμβανομαι οτι καποιοι ισως να ειχαν κωλυμα αλλα οχι σε ετσι βαθμο
Για τον καναπε το εχω γραψει ξανα και το ξαναγραφω -Ρε εν βαρκεσε που εν να βουρω τωρα,βουρουν αλλοι
Η Αντζιη εχει βαλει παμπολλες ανακοινωσεις για εγγραφη μελων -ΚΑΝΕΝΑΣ
Για την εκδηλωση στην περιοχη Αμμοχωστου εχετε απολυτο δικαιο και δε θα δωσω καμια δικαιολογια αν και υπαρχει.Για τα διχτυα εχουμε δωσει τις θεσεις μας και πιεζουμε σε αυτο το θεμα(ολοχρονη απαγορευση στη ρηχη ζωνη και αστυνομευση)
επισης ειχαμε προβει και σε καταγγελιες οι οποιες μετατραπηκαν σε κατηγοριες για τους παρανομουντες.Κανεις δε ισχυριζεται οτι τα εχουμε κανει ολα σαν συμβουλιο αλλα αντιθετως εχει παρα πολλα να γινουν.Εδω να αναφερω οτι μερικα μελη του συμβουλιου ειναι μονιμως αποντα αλλα αυτο δεν σταματα τα υπολοιπα απο το να συνεχισουν
Οσοι απο εσας εχετε την ορεξη και το ενδιαφερον να προσφερετε παρακαλω κοπιαστε
Φιλικα παντα
Χαρης Μενελαου 99342442
Χάρη μου δεν είναι όλοι μες το φορουν και πληροφορούνται αδιάλειπτος τα πάντα.
Εγώ εν ξέρω τι να πω και τι γράψω. Κάποτε έλπιζα ότι θα ξεκινούσε μια προσπάθεια. Εν είδα τίποτε. Χάρη μιλάς για καταγγελίες που έγιναν κατηγορίες αλλά ότι προσπάθεια έγινε, είναι γιατί έτρεξες εσύ!
(Μεν νομίζεις ότι εν ρωτούμε και εν μαθαίνουμε) Τίποτε δεν έγινε στη Επαρχεία της Λάρνακας και από ότι ακούω που τα μέρη που εν ο Αντης εν γεμάτο δίχτυα και παράνομους με τους προβολείς.

Ήμουν ένα βραδύ οικογενειακός Πρωταρα και είχε πέντε προβολείς. Είχε πάνω που 30 Ρώσους που εκάθουνταν να δουν τι είναι. Εγώ πήρα τηλέφωνο αστυνομία, 99489643, 22807868 και κανένας δεν ανταποκρίθηκε.

Γιατί ο σύνδεσμος για των εσωτερικών υδάτων έχει μέλη; Ξέρω ότι είσαι απογοητευμένος αλλά δεν φταίει ο Αντης που ειλικρινά σου λέω δεν τον ξέρω τον άνθρωπο.

User avatar
AggelosLRK
Posts: 1655
Joined: Thu Apr 24, 2008 6:38 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by AggelosLRK »

Κυριοι! η πρωτη εκλογικη συνελευση ηταν απλα διαδικαστικη για να γινει η αρχη,επειδη ειμουν παρον στην εκλογη του προεδρου,συμβουλιου κτλ κανεις δεν ηθελε να πιασει στα χερια του την καυτη πατατα.Φυσικα και γινηκαν λαθη απο την μερα της ίδρυσις,δεν καταφεραμε να ελκυσουμε κοσμο,να διοργανωθούν αρκετες δραστηριοτητες αλλα και ο κοσμος ο ιδιος δεν εδειξε εμπιστοσυνη και ορεξη.
Δεν πειραζει ομως τιποτα δεν τελειωσε,ισα ισα ολα τωρα θα αρχισουν αρκει και ο κυπριος να δειξει ενδιαφερον για την θαλασσα του.

Απο την ημερα που πατησα το ποδι μου στην κυπρο μου εκανε εντυπωση πως ο κοσμος αδιαφορει για τα κοινα του τοπου ΕΚΤΟΣ αν του προσβαλεις το κομμα του οπου και θα λυσαξει!Αυτο σημαινει οτι υπαρχει μηδαμινη οικολογικη παιδεια οπως επισης σημαινει οτι ο δρομος δεν θα ειναι στρωμμενος με ροδοπεταλα,πρεπει να φτυσουμε αιμα για να γινει εστω και το παραμικρο.

Costas
Posts: 121
Joined: Sat May 26, 2007 9:10 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by Costas »

Εγώ ξέρω ότι το στραβό και το δίκαιο πάντα πρέπει να λέγονται.

Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι η πρόθεση μου δεν ήταν ούτε είναι να έρθω σε αντιπαράθεση με τον όποιονδήποτε.

Δυστυχώς θα συμφωνίσω με τον Άγγελο, και θα προχωρήσω να πω το εξής. Δύσκολα θα κάμουμε χαίριν. Γιατί εμάθαμε να παραπονιούμαστε και να φωνάζουμε μόνο άμαν είμαστε αθκιασεροι και δεν έχουμε τιποτε να κάμουμε, ή πάς το άπομα. Φκαίνει ένας λαλεί μια κουβέντα που του ακούεται καλή στα αυτιά του, ότι να'ναι και πάμε χώρεψε
κουκλί μου.

Δυστυχώς τα άτομα που πράγματι και δικαιωματικά θα πρέπει να φωνάζουν και να παραπονιούνται, τα άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση χωρίς να φταίνε το παραμικρό, βάλουν την κελλέ τους κάτω και προσπαθούν να επιβιώσουν. Για τούτα τα άτομα που δέν εχουν χρόνο και την πολυτέλεια να φωνάξουν να διαμαρτυρηθούν, οι αθκιασεροί που ενει να τους βοηθήσουν??

Τούτο εν ένα γενικό σχόλιο, και δεν έχει σχέση με το ψάρεμα ή με κάποιο άτομο από το φόρουμ, απλά νιώθω ότι πρέπει να το αναφέρω.

Στο θέμα μας τωρά. Ότι και να πω ή εν να εν λίον ή σκάρτον. Γιατί προφανώς ορισμένα άτομα που ούτε κάν με ξέρουν ή ξέρουν με αλλά εν εκαταλάβαν ότι το ιδιο άτομο που ξέρουν εν και ο πρόεδρος - ο κακός ο πρόεδρος - στον οποίον αναφέρονται, πιστεύω ότι είναι τόσο έντονα προκατελειμένα προς το άτομο μου που ίσως να είναι εντελώς μάταιο το τι θα αναφέρω πιο κάτω.

Εν πάση περιτπώσει, επειδή τόσο τα μέλη του Συμβουλίου, ορισμένα μέλη του συνδέσμου, ο Αριστος, ο Ευάνθης και μερικοί φίλοι του συνδέσμου αφιέρωσαν χρόνο, κόπο και σε ορισμένες περιπτώσεις ενήσχυσαν και οικονομικά απλόχερα τον σύνδεσμο θα προχωρήσω να πώ τα εξής:

Εξεκινήσαμε 4-5 πλάσματα πριν κάτι χρόνια με μιαν ιδέα. Να κάμουμε ένα σύνδεσμο - μετά που κανένα χρόνο, εγίναμε καμμιά 25αρκά και σε μια μπυραρία στην λεμεσό στον χορό του περιοδικού με τον άριστο εβάλαμε τα χαρτιά κάτω να ξεκινήσουμε.
Επέρασαν 1-2 χρόνια εγίναμε 35!
Ναυτικά σαλόνια εκθέσεις κάλεσμα για βοήθεια τίποτε. Έτο οι 35 εμείναν οι 15. Ως και νεαρή κοπέλλα – (συγγενής του Άριστου εβάλαμεν στο περίπτερο στο σαλόνι με τον Χαμπή και τον Ευάνθη και πάλε τπτ)

Επίενε ο κόσμος ψάρεμα έπιανε ότι έπιανε και ήταν ευχαριστιμένος. Εμάλλωνε με κανένα ψαροτουφεκά που εκόντεφκε του ταίσματος του, κανένα με το δύκτι του ώμου, καμιά ψαρόβαρκα, αλλά επειδή έπιανε κάτι, εσιώπαν και επερνούσε. Με για τον σύνδεσμο τον ένοιαζε με τπτ. Εκάμαμε και καπελούθκια, και πανό και ενημερωτικά δελτία, και πίνακες με φωτογραφίες αλλά τπτ.

Ξαφνικά .....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΥΓΙΟΥ!! ΟΠΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ!! ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑ ΤΙ ΚΑΜΝΕΙ ΠΟΥ ΕΝΕΙ ΚΤΛ -

Κάμνουμε συνάντηση στην χοιροκιτία - ΠΡΑΓΜΑΤΙ ελείψαν τα πάρκινγ.

"Να πάμεν να κλείσουμε τους δρόμους" "Να πάμε έξω που το τμήμα αλιείας να σύρνουμε αυκά .. να να να να"

ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕΝ - Ετο ποτε εγραφτήκαν τα πλείστα που τα 150 μέλη!! Για να σύρνουν αυκά και να κάμνουν χορκατιλίκια και ιστορίες.... Με χίλια ζόρια και την λογική ορισμένων, αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης για αρχή.

ΓΙΑΤΙ? Διότι εν μπορούν να μπούν μέσα στο αλιευτικό καταφύγιο του ζυγίου να ψαρεύκουν ... (κουρκούνες κτλ που ορισμένοι επουλούσαν...άκου άκου). Φυσικά ασχέτο το ένα με το άλλο – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ – κανένα δικαίωμα του Τμήματος Αλιείας να προβεί στα εν λόγω μέτρα – έγινε γιατι ορισμένοι επροπουλήσαν θέσεις σε σκάφη αναψυχής και εν εθέλαν τάχα να έχει ξημαρισμένους κιλίντζιρους ψαράδες καλαμάδες κοντά τους... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Η αλήθεια, είχε κόσμο που ήρτεν που την πάφο - πρώην επαγγελματίας ψαράς για συμπαράσταση... στο τέλος είχε παράπονο βασικά γιατί εν του διά ο διευθυντής του τμήματος αλιείας άδεια να σίρνει λία δύκτια τωρά που εφκήκε με σύνταξη.... ευγενέστατος όμως ο άνθρωπος και πιστεύω ότι ήρθε καλοπροαίρετα.

Τέλοσπαντον- ΕΙΠΑΜΕ - ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ -

Είχε πράγματι κόσμο που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον.. όσπου Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Φυσικά εξέχασε το τμήμα αλιείας μια ταπέλλα τζαμε, που έβαλε αρχικά, και εφροντίσαν αρκετοί να μας κάμουν και παράπονο - ότι εν εκάμαμεν κάλα την δουλεία μας.. εφιεν και τούτη..

ΜΑΣΗΑΛΑ ΙΝΤΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.. υπόψην έχει και άτομα που για κάποιο περίεργο λόγο έχουν ακόμα παράπονο για τον τρόπο που χειρίστηκε ο συνδεσμος το θέμα - ασχέτος αποτελέσματος.
.... έχει και άτομα που λένε ότι το αποτέλεσμα δεν οφείλεται στις ενέργειες του συνδέσμου... επειδή ήταν τζαμέ δηλαδη που είμαστουν με τον λοιζίδη και επέμενε ότι γίνεται να ελιμενίζονται σκάφη αναψυχής μεσα σε αλιευτικό καταφύγιο και έδειχνε μας και τον κατάλογο με τα τέλή ελλημενισμού - που τελικά μετά που με άφηκε να του εξηγήσω, ο κατάλογος που ισχυρίζετουν ότι ήταν τα τέλη, ήταν τα πρόστηματα που δικαιούται να βάλει επειδή ακριβώς απαγορεύεται Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ....

Εχει και άτομα που ακόμα λένε ότι είμαι φιλαράκι με τον Λοιζίδη και διάφορες άλλες μαλακίες. Απορώ όμως γιατί σαν κολλιτάρι του που είμαι κάθε φορα που συναντιόμαστε ερχόμαστε σε έντονη αντιπαράθεση - φαίνεται εν για να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου... ΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΔΕΙΞΑΜΕΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΟΔΗΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

Μετά εκλογική Συνέλευση εστείλαμε SMS, ανακοινώσεις στο φόρουμ - ελείψαν τα πάρκινγ - ήρταν και τα 150 μέλη ... (ειρωνικότατο εννοείται) - τα μέλη καλά καλά που έπρεπε να έχει το διοικητικό συμβούλιο έν εφκέναν !!!

Τέλοσπάντον, μετά από περιπετιώδεις προεκλογικές καμπάνιες, μάχες στήθος με στήθος - εφκήκα πρόεδρος εγώ, αντιπρόεδρος ο Χάρης - η Αγγέλα εν τι απουσία της, επειδή έκαμε προηγουμένως καλύτερη προεκλογική εκστρατεία που ούλους μας εβάλαμεν την Γραμματέας κτλ. ΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΡΟΣΦΕΡΤΗΚΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ - Φαί, ποτό καρκασιαλίκι χώρεψε κουκλί μου όπα τα μπουζούκια, μια χαρά επεράσαμε. Τζαμέ πράγματι, ελείψαν τα πάρκιγκ.

Μετά παράπονα - «μα ο σύνδεσμος έν κάμνει κανένα διαγωνισμό, εν κάμνει καμιά ενημέρωση εν κάμνει τπτ.»

ΕΤΟΣ 2012 - το πιο δραστήριο έτος του συνδέσμου - σεμινάρια καθαρισμούς παραλίας, λεμεσό, ζύγι, πάφο, επιστολές στο τμήμα αλιείας (όλα μέσα στο φόρουμ αναρτησμένα) διαγονισμό μαζί με κατάστημα στην λεμεσό - λαιβ λινκ λάρνακα - λεμεσό, συναντήσεις χοιροκοιτία για ίδρυση ομοσπονδίας (επειδή είχαμε πρόβλημα δλδ οι τπτ άλλο και εβάλεν τους ούλους του βούρου ο Αριστος να ερτουν – ως και τα μαγαζιά εγραφτήκαν στο ΚΕΒΕ!!! Γιατί αγχωθήκαν ότι ήταν να πέσουν οι δουλειές τους με τες Απαγορεύσεις που έθελε το τμήμα αλιείας!!!) – Ακόμα εν επεράσαν και υποσχεθήκαν ουσιαστικές αλλαγές ΓΡΑΠΤΩΣ. - διαμαρτυρίες κατά την περίοδο της προεδρίας ΕΕ για την κοινή αλιευτική πολιτική καταγελίες για παράνομη αλιεία στο ΤΑΘΕ με συλλήψεις από μέλη του συμβουλιου (Χάρης κτλ)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ??? οι συνήθεις ύποπτοι - ο Χρυσόστομος με την σύζυγο και κόρη του, ο Αγγέλος, και αλλο 5-6 πλάσματα (Στάθης, Μάριος Αγγελος2, κτλ) - τα μέλη του συμβουλίου και ορισμένοι γνωστοί και φίλοι μας που τους εγράψαμε μέλη και εφέραμεν τους να μεν είμαστε μόνοι μας τζαμέ...

ΑΠΟΡΩ γιατί ....

ΕΤΟΣ 2013 - ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ - Συνήθεις ύποπτοι, και αλλο λίγα άτομα - μαζί με κυνηγούς και σία, πολλά πιο λίγοι από την περασμένη χρονια.

ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ - ΠΡΑΓΜΑΤΙ υποσχεθήκαμε ότι εν να είχε εκδήλωση και στην ελεύθερη αμμόχωστο - επροσπαθήσαμε πάνω που 4 φορές να την διοργανόσουμε - επαλουκόσαν μας ΟΥΛΟΙ - ΑΜΑΝ ΛΕΩ ΟΥΛΟΙ ΟΥΛΟΙ - ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ και ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΤΟ.

μετά?? ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ηρτεν η γή ανάποδα - να δικαστώ ομως κανένα πρόβλημα..

ΦΤΑΙΩ που εν είπα εγώ στο φόρουμ να έρτετε να ανανεώσετε τεσ συνδρομές σας - επειδή η Αντζι και ο Χάρης είπαν μεν δεκάδες φορες αλλά εν εν αρκετό... πρεπει να πει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.. Τα πόστ του Προέδρου για εκδηλώσεις επίασαν τόπο όμως!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΣΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ – Το Συμβούλιο λειτουργεί συλλογικά.

ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝ ΤΖΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΛΗΤΗΡΕΣ - ΕΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΣΑΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ - ΕΚΤΟΣ που τους συνήθεις ύποπτους - κανένας εν ηρτεν να ανανεώσει συνδρομή.

Ισως να πρέπει να στείλουμε SMS στον καθένα προσωπικά ή επιστολή με το ταχυδρομείο ή να τον πιάσουμε τηλέφωνο ή εν ξέρω τι άλλο - δαμε καλα καλα στες εκδηλώσεις εστελναμε τοσα SMS και ενερκετουν κανένας -

καλά η Αντζι και ο Χάρης εν λιοι????

Τα μέλη του συμβουλίου και ο Άριστος να εν καλά, εν πολλές φορές που εβάλαμε το σχεριν πούγκα - με την καρδία και την ψυχή μας φυσικά κανένα παράπονο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΠΤ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..

Ορισμένοι ξέρω ότι ίσως να τα έχουν μαζί μου επειδή ακούνε κουβέντες του καφενέ... κρίμα και άδικο να κρίνεις κάποιο κακοπροαίρετα, ή τουλάχιστο ατεκμιρίωτα..

Επείδη δηλαδή έκφρασα την προσωπική μου άποψη ότι είμαι αντίθετος στην πιθανή εισαγωγή νομοθεσίας για έκδοση άδειας για την αλιεία από την ακτή.

ΠΡΩΤΟΝ εν η προσωπική μου άποψη και δεν δεσμεύει κανένα. ΤΟ δήλωσα ότι η θέση του Συνδέσμου εάν και εφόσον χρειαστεί να δωθεί θα γίνει μετά από γενική συνέλευση και θα είναι ξεκάθαρα η θέση της πλεοψηφιας.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ εκαμα και έρευνα - σχεδόν σε καμία χώρα δεν χρειάζεται να βγάλεις άδεια. Συγκεκριμένα στην Αγγλία που επείαν να εισηγηθούν κάτι τέτοιο, επιάν τους και τα σώβρακα. Είπαν τους ότι κύριοι, φροντίστε την ποσότητα, ποιότητα και μέγεθος των αλιευμάτων μές τες θάλασσες μας, ρυθμίστε τις παρανομοίες και την επαγγελματική αλιεία, και μετά συζητούμε.

ΤΡΙΤΟΝ η επαγγελματική μου πείρα λέει ότι από την στιγμή που εισάξεις κάτι σε νομοθεσία, μόνο σε περισσότερους περιορισμούς, αυξημένα τέλη και ρυθμίσεις μπορείς να ελπίζεις, όλα τα οποία σχεδόν 99.9% των περιπτώσεων είναι ανεπιθύμιτα από όλους μας.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ ξανά επαναλαμβάνω είναι η προσωπική μου άποψη

ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΥΡΕΥΚΕΤΕ ΜΕ

ΠΡΩΤΟΝ – Goldsargus - γνωρίζεις με, βρεθήκαμε αρκετές φορές και σε διαγωνισμούς - έδωσα σου και ορισμένα τιπσ για το καστιγκ άλλα φένεται φίλε, εν θυμάσαι - επειδή όμως εγώ θυμάμαι και πολλά καλα μάλιστα, και θυμάμαι ότι έκαμες μου ιδιαίτερη εντύπωση επειδή εφάνικες λογικός και σωστός άνθρωπος και καλοπροαίρετος, και ήπιων τονων, πραγματικά στεναχωρεί με ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχεις έτσι άποψη για εμένα. ισως να μεν εκατάλαβες οτι εγω ειμαι ο προεδρος.


ΔΕΥΤΕΡΟΝ - Φίλε ΚΩΣΤΑ - πραγματικά θα έλεγα ψέματα ότι θυμάμαι αν ειχα 1 και 2 και 3 αναπάντητες κλήσεις σε διαφορετικές ώρες πρίν ένα χρόνο. Καλά φιλε, που πέρσι ως φέτος γιατί εν με ξαναέπιασες? γιατί εν έπιασες τον χάρη ή την άγγέλα ή κάποιον άλλο??

ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ - φίλε εαν όντως με έπιασες εμένα, και δεν σε πήρα πίσω πραγματικά απολογούμαι - κρατάς μου το μανιάτικο δηλαδη?? Στα σεμηνάρια του Συνδέσμου και εκδηλώσεις που ήρτες γιατί εν ήρτες να μου πείς - ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΣΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΙΣΩ.

ΤΡΙΤΟΝ - ΦΙΛΕ ΑΝΤΙ - γιατι δεν έχω τπτ προσωπικό μαζί σου - ουτε κάν σε γνωρίζω - όμως όταν με κατηγορείς προσωπικά έχω το κάθε δικαίωμα να ενοχληθώ. Η απάντηση μου είναι μία - Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, και ελπίζω ο ζήλος σου για τον σύνδεσμο να συνεχίσει αλλά πιο επικοδομητικά.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ - εκάμαμε όσα εμπορούσαμε και μέχρι το τέλος της θητείας μας θα συνεχίσουμε να κάμνουμε όσα μπορούμε. Ελάτε βοηθάτε μας ο καθένας όπως μπορεί - και οι καλοί χωράνε παντού. ΝΑ πει κανένας μα έν τα εξέραμε τουτα που γράφεις κύριε πρόεδρε,- Καλά το ότι ξαπλώνω πάς τους καναπέδες ξέρετε το - τούτα που ήταν και αναρτημένα στο φόρουμ ένταλοις και εφίαν σας - συζητήσεις στα μαγαζιά δεξιά και αριστέρα ξέρουν ότι κάθουμε στους καναπέδες - τα υπόλοιπα που κάμνει ο Σύνδεσμος εν τα ξέρει κανένας?

Επιστολές με απαντήσεις από το τμήμα αλιείας - διαμαρτυρίες, δημόσιες διαβουλεύσεις που εβάλαμε τα πράματα στην θέση τους, σεμηνάρια για μικρά παιδιά, καλάμια δώρο στα παιδιά από τα μέλη του Συμβουλίου (όχι από το ταμείο - που έν έσηει δλ δ) σεμηνάρια με τον Αγγελο για σπινιγκ, Καστινγ με τον Μακελλου, μπολονές με τον Ανδρέα Μιχαήλ, διαγονισμο καστιγκ, καθαρισμούς παραλίας, ενεργή συμμετοχή στην υπο σύσταση ομοσπονδία κτλ - ΤΟΥΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΜΝΟΥΜΕΝ ΤΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, ΚΡΥΦΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ....

Το επόμενο εν ότι είμαι και εναντίον της ομοσπονδίας - δαμέ εγώ προσωπικα επίενα έρκουμουν λευκωσία λεμεσό μες τες νύχτες για τες συναντήσεις με τους άλλους συνδέσμους, σχεδόν εγράψαμε το καταστατικο να έν σωστό και λειτουργικό στο μέλλον, ήβραμε λύσεις για να μήν υπάρχουν συγκρούμενα συμφέρονται με άλλες μεθόδους ερασιτεχνικής αλιείας, συναντησεις και επιστολές με τμήμα αλιείας - και από τους λιγοστούς συνδέσμους που είχαν ΠΑΝΤΑ παρουσία και ενεργή συμετοχή ήταν και ο δικός μας - ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕΝ ΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΑ

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
Αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε ΕΝΑ ολοι μαζι και βάλουμε την λογική και ψυχραιμία μπροστά και πίσω την επιπολαιότητα και τις μικροπρέπειες - ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΤΛ - ΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Συνδεσμος των γλυκών νερών πάει καλά για διάφορους λόγους

ΠΡΩΤΟΝ - ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ
ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ - ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΚΤΕΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ - ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΗΡΩΕΣ) ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ.

ΤΡΙΤΟΝ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΥΚΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΟΝ - ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΚΤΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΠΕΜΠΤΟΝ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ - ΜΟΝΟ ΑΜΑΝ ΕΣΗΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ - ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ – ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΣΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΥΓΙΟΥ - ΑΝ ΜΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΥΓΙ, ΑΝ ΜΕΝ ΕΡΚΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ - ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ 2-3 ΠΛΑΣΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΜΝΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ Ο ΧΑΡΗΣ Η ΑΝΤΖΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕΝ 6 ΚΙΛΑ ΑΛΜΥΡΑ, ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΣΗΙΛΙΑ ΖΟΡΚΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝ ΤΑ 150 ΜΕΛΗ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΛΕ ΕΜΕΙΝΑΝ 2-3 ΚΙΛΑ ΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟΙ ΚΤΛ.

ΟΜΩΣ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ - ΕΚΑΜΑΜΕ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ - (ΑΝΤΖΙ -ΛΕΥΤΕΡΗΣ) ΗΡΤΑΝ 20 ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ - ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΚΟΜΠΟΥΣ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΒΑΛΑΜΕ ΛΥΘΑΡΑΚΙΑ -

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΗΝΗΜΑΤΑ, ΕΒΑΛΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΤΛ ... ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΡΤΑΝ ΠΟΥ ΔΑΜΕΣΑ...

ΟΠΟΤΑΝ φιλοι μου, να θυμάστε ότι το νόμισμα έχει πάντα δύο ώψεις. - Σιγουρα ουδείς αλάθητος και ο αναμάρτητος ας ρίξει τον λίθο πρώτος....

ολοι ενωμένοι μαζί νικητές - σας το λέω εντίμως και με πάση ειλικρίνια - υπάρχουν διάφορα σύνολα που θέλουν να αποτύχουμε - μήν παραπλανήστε – ΑΝΤΙ και γενικά όλοι, πραγματικά φίλε, έλα κοντά, δεν έχουμε τπτ να χωρίσουμε - μαλακίες μέν ακούτε. Μήν αφήνετε την παραπληροφόριση να περάσει. Απεναντίας έχουμε πολλές μάχες να πολεμίσουμε δίπλα δίπλα.

Ευχαριστώ.

cricketpk
Posts: 46
Joined: Fri Jun 29, 2012 6:36 pm
Location: Λευκωσία

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by cricketpk »

Πού μπορούμε να αποταθούμε για εγγραφή στο σύνδεσμο? (Λευκωσία)

User avatar
angiec
Posts: 1088
Joined: Sun Nov 29, 2009 12:48 pm
Location: ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by angiec »

Πρώτα -πρώτα να σταματήσετε το ποιός φταίει και οχι ..........Ούλλους μας τρώει το φταίξιμο ..........Εγώ εκεινο που ήθελα να θίξω από την ΑΡΧΗ.. είναι το ότι Όταν μπή μια ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ........ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .........ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ..............ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!!Οι τσακωμοι δεν φέρνουν καλο αποτέλεσμα .....Πρωτα -πρώτα να ανοίξη η σελιδα μας ΣΗΜΕΡΑ και να μπαίνουν οι ανακοινώσεις για να εμημερώνονται ΟΛΟΙ ........ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛ.....

Να γίνεται μια φορά το μήνα ...η το δύμηνο συγκέντρωση από τον Σύνδεσμο και αν θέλουν και από τα μέλη ...(από εδώ θα φανει και ποιοί ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ )......και να ανακοινώνονται μέσω τις σελίδας μας ΚΑΙ Απο το ΦΟΡΟΥΜ ..ώστε και εκείνοι που δεΝ μπόρεσαν να έρθουν για ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ να ενημερώνονται και να εκφράζουν την γνώμη τους .

Επίσης τα τηλ τα εδώσαμε πολλές φορές ............Εμενα προσωπικά με παίρνει μόνο ένα άτομο και ρωτά ....

Και κάτι άλλο .....ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΘΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ .....ΕΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΜΕ ..(.ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ )

Και σε συγκεντώσεις που έχουμε ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ .....ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ...

User avatar
angiec
Posts: 1088
Joined: Sun Nov 29, 2009 12:48 pm
Location: ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by angiec »

cricketpk wrote:Πού μπορούμε να αποταθούμε για εγγραφή στο σύνδεσμο? (Λευκωσία)
Κώστα ( Πρόεδρο του Συνδέσμου ) τηλ. 99463969

Χάρη (Αντιπρόεδρος ) τηλ.....99342442..
Last edited by angiec on Fri Jul 12, 2013 7:07 am, edited 2 times in total.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by admin »

Διαβάζοντας όλα τα πιο πάνω πράγματικά θλίβομαι. Ξέρετε ο σύνδεσμος είναι το 'μωρό μου' εγώ τον γέννησα μέσα απο την κοπή βασιλόποττας του περιοδικού σε μια μπυραρία με την νομική βοήθεια του Κώστα και την καθοδήγηση του Ευάνθη, εγώ του έκανα ιστοσελίδα με την βοήθεια του Mariouk, εγώ έτρεξα σαν πρόεδρος μέχρι να γίνουν εκλογές να γράψω τα 35 μέλη, να κάνω πανώ λογότυπα,να στήσω περίπτερα στις εκθέσεις (με την βοήθεια της Aντζυς και του χάρη)και πάει λέγοντας. όλα αυτά τα έκανα γιατί απλά αγαπώ το ψάρεμα και δέν θέλω να το δώ να καταστραφεί. Κάποιοι με κατηγόρησαν ότι το κάνω επειδή έχω συμφέρον με την δουλειά μου και για αυτό αποχώρησα! Ένας σύνδεσμος μια οργάνωση ένα σωματείο δέν θέλει πολλούς για να πετύχει θέλει 5-6 άτομα να τον τρέχουν ακι να τον αγαπούν. Εύχομαι όλα αυτά μνα μας κάνουν ποιό σοφούς και να βρεθούν 5-6 πραγματικοί ψαράδες να αναδείξουν τον σύνδεσμο όπως του αξίζει.

User avatar
c.nadiotis
Posts: 814
Joined: Tue May 19, 2009 9:13 am
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Contact:

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by c.nadiotis »

I live my life a breath at a time

inglese.fishing
Posts: 279
Joined: Wed Sep 15, 2010 11:00 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by inglese.fishing »

Αγαπητέ Κώστα,
Θέλω να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι δεν έχω καμία αντιπαράθεση με σένα αλλά έχεις γράψει κάποια πράγματα που με αναγκάζουν να ρωτήσω διάφορα.

Τούτη τη συζήτησι έπρεπε και όφειλες να την παρακολουθείς C.A.B.A.C http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... &start=225
Πως είναι δυνατό να σε έθιξαν τα γραφόμενα κάποιων σήμερα και όχι κάποιων άλλων εχτες?


Αν λες ότι είχες διαφωνίες με κάποιους έπρεπε να βρεις τρόπο, πρώτο να μας ενημερώσεις και δεύτερο να διεξάγεις διάλογο μέχρι να βρεθεί κοινή γραμμή.
Εμείς σήμερα που διαβάσαμε τούτα που έγραψες εκπλαγήκαμε.

inglese.fishing
Posts: 279
Joined: Wed Sep 15, 2010 11:00 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by inglese.fishing »

Costas wrote: ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ - ΠΡΑΓΜΑΤΙ υποσχεθήκαμε ότι εν να είχε εκδήλωση και στην ελεύθερη αμμόχωστο - επροσπαθήσαμε πάνω που 4 φορές να την διοργανόσουμε - επαλουκόσαν μας ΟΥΛΟΙ - ΑΜΑΝ ΛΕΩ ΟΥΛΟΙ ΟΥΛΟΙ - ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ και ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΤΟ.
Γράφεις για κάποιους που όπως λες στάθηκε η αιτία να μεν διοργανωθεί η εκδήλωση.
θέλω να γνωρίζω και πιστεύω μέχρι τον τελευταίο ανιδιοτελή άνθρωπο με κάθε λεπτομέρεια τη έγινε.
Τι θέλεις να πεις εν έδωσαν δώρα; (Θα θέλαμε δώρα για να έρθουμε;)

Αν κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν το μέρος τον επαγγελματιών πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣ τουλάχιστο να μεν δίνω τα χρήματα μου σε έτσι ανθρώπους.
Έχει και άλλους καταστηματάρχες που κάμνουν και γερή έκπτωση και εκτός από φιλικοί είναι και πάνω από όλα άνθρωποι.
Μεν το αφήσεις να αιωρείται, και ούτε να χρειαστεί να ρωτήσω για περεταίρω λεπτομέρειες.

Costas
Posts: 121
Joined: Sat May 26, 2007 9:10 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by Costas »

Φίλε την συγκεκριμένη συζήτηση την παρακολουθώ και ότι σχόλιο είχα να κάνω την δεδομένη στιγμή το έκανα.

Τότε επικρατούσε ένα πολύ έντονο παρασκήνιο, όπου οι προθέσεις μου και τα λόγια μου με το παραμικρό ορισμένα άτομα με την κάθε ευκαιρια έκαναν την γή- πηγή να τα αλλιώσουν και να τα χρησημοποιήσουν για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Θεώρησα και συνεχίζω να θεωρώ σωστή την τότε αντιμετώπιση μου για το όλο θέμα - δλδ - από την στιγμή που ξεκαθάρισαν τα πράγματα, δεν υπήρχε λόγος να δωθεί συνέχεια σε μια ανώφελη αχρείαστη, και άσκοπη συζήτηση. Πάντος, έτσι πληροφοριακά έτυχα αδικαιολόγητης και απίστευτης επίθεσης ΚΑΙ σε προσωπικό επίπεδο - σε σημείο όπου άγνωστα άτομα μου ανάφεραν κουβέντες που άκουαν δεξιά αριστερά για το άτομο μου τυχαία, που οι ίδιοι γνώριζαν ότι ήταν μαλακίες - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.

Είμαι άτομο ήπιων και χαμηλών τόνων - εκτός όταν και όπου θεωρώ ότι υπάρχει πραγματικά λόγος να υπερασπιστώ αρχες, πιστευω και ή αυτά που αντιπροσωπεύω. Είδε με ποτέ κανένας να γυρίζω και να το παίζω προεδράρα και εγώ ειμαι κτλ?? Κύριε Ελέισον!


Εξού και με πόστ του Χάρη Μ με ημερομηνία 9 μαρτίου 2012 και με πόστ της Αγγέλας ημερ. 10 Μαρτίου 2012 και δικό μου 16 Απριλίου 2012 ξεκαθαρίσαμε ότι η συμμετοχή του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία και η συμβολή του στην σύσταση της είναι εκ των ουκ άνευ.- ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. Τωρά το πώς το θέμα της άδειας έγινε έτσι ιστορία... εγώ δεν μπορώ να καταλάβω!!! Το τί είπα εγώ ήταν ότι για το θέμα της άδειας ήταν ότι την θέση του Συνδέσμου δεν θα την καθορίσω ούτε εγώ ούτε το Συμβούλιο αλλά σε γενική συνέλευση τα μέλη. ΤΑΧΑ επειδή εν δύσκολο να μας μετρήσουν και είμαστε οι πιο πολλοί να μας βάλουν άδεια για να δούν πόσοι είμαστεν.... με όσα επακόλουθα θα μπορούσε να έχει η ρύθμιση της αλιείας από την ακτή. δαμέ μαλλώνουμε για τα κεκτημένα δικαιώματα μας και πάμε τους δόκουμε δικαίωμα επέμβασης που την βάση?

Θέλουν να μάθουν πόσοι είμαστε ας κάμουν στατιστικές στα μαγαζιά κτλ. - ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ - δεν είναι το ΤΑΘΕ που θέλει να μάθει..! Δηλαδή να κάμουμε ομοσπονδία για να αποτρέψει επιπρόσθετες ρυθμίσεις άλλων μορφών ερασιτεχνικής αλιείας, μέσω της εισαξης ρυθμίσεων ή προοπτικών ρυθμίσεων για εμάς?? Κάτι που απότι εφάνικε, είναι εντελώς αχρείαστο και η ομοσπονδία μια χαρά μπορει να γίνει και να λειτουργεί χωρίς να πρέπει να φκάλουμε άδειες!

Φυσικα, το πόστ του φίλου Cotsios80 ήταν ξεκάθαρο για τα ενδεχόμενα συγκρουόμενα συμφέροντα και τις επιπτώσεις που μπορεί να είχαν εάν δεν γινόταν σωστή προετοιμασία για τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας. Βλέπε την ΚΟΚ & ΔΑΖ που στο τέλος εν τα καταφέρνουν να κάμουν τίποτε, υπερασπίζονται ακριβώς το ίδιο πράμα - εν τζαι έχει κυνήγι με βάρκα ή με αυτοκίνητο - και τρώγονται μεταξύ τους κατα επαρχία, οι σκυλλάριδες με τους τζικάριες, οι λαάριδες με τους περτικάριες κτλ. Ως και δικαστικά επαρχιακή επείεν εναντίον της ΚΟΚ &ΔΑΖ!!!

Εμείς το μόνο που ζητήσαμε και που ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ του Συνδέσμου να το ζητήσει και διασφαλίσει, όπως σε ότι αφορά την κάθε μορφή ερασιτεχνικής αλιείας η στάση της ομοσπονδίας να καθορίζεται από αρμόδια επιτροπή που την πλειοψηφία θα έχουν οι συνδέσμοι που αντιπροσωπεύουν αυτή.

Δλδ εν λογικό για την θέση της ομοσπονδίας για το ψαροντούφεκο να την καθορίζουν τα γλυκά νερά και το αντίστροφο?? Με την ίδια λογική, εάν ποτέ τεθεί θέμα άδειας - που το αμφιβάλω εκτός εάν εμείς το ζητήσουμε θα αποφασίσει η Επιτροπή της ΕΡΑσιτεχνικής Αλιείας Από την Ακτή - δλδ ο Συνδεσμοσ - δλδ τα μέλη σε γενική συνέλευση. ΤΟΥΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟΥΤΟ ΕΖΗΤΗΣΑ - πετε μου αν εν παράλογο!!

Η συγκεκριμένη φόρμουλα που έγινε αποδεκτή από όλους τους συνδέσμους, εισηγήθηκε από εμενα. - απλά πληροφοριακά.

Δεν θεωρώ ότι υπήρχε λόγος να δώσω συνέχεια και έκταση σε κάτι που πλέον θεωρείται λήξαν και ενδεχομένως να δημιουργούσε εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας. Το μόνο που θα εξυπηρετούσε ήταν να δώσει ικανοποίηση σε εκείνους που τα δημιουργήσαν.

Επιτεθήκαν μάς και όρισμένοι ότι είμαστε ανεξέλεκτοι - ότι πιανουμε γόνο κτλ κτλ - Με το ψαροτούφεκο έν γίνονται παρανομίες? Σημαίνει ότι εν ουλοί οι ψαροτουφεκάδες παράνομοι? ΚΑι εγώ είμαι και ψαροτουφεκάς. Εν έχει οδηγούς μεθυσμένους? Εν ούλοι μεθυσμένοι? Η παράνομη και λαθραία αλιεία ασχέτως της μορφής με την οποία γίνεται εν παράνομη και λαθραία. Ναί έχει και καλαμάδες που κάμνουν εγκλήματα - τους οποίους κατακρίνουμε, καταγγέλουμε και δακτυλοδείχνουμε - τί σημαίνει τούτο? Ότι οι υπόλοιποι μας εν σκάρτοι??? Δαμέ οι ρυθμίσεις που επείαμε να περιορίσουμε και τα κεκτημένα δικαιώματα ήταν άλλων - ΠΑΡΑΚΑΤΩ - γιορτή δική τους παραμονή δική μας - ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ του θαλάσσιου πλούτου μας. - αλλά με τον σωστό τρόπο.

Οπόταν φίλε Inglese εκανα και διάλογο και βρήκα και τρόπο τότε και τα έλυσα - επαναλαμβάνω χωρίς να δημιουργηθούν αχρείαστες ασκοπες αντιπαραθέσεις. Δεν έπρεπε να γίνουν ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ- επειδή τούτο ήταν ένα θέμα που στην ουσία δημιουργήθηκε με 3-4 άτομα - ή θα είμαστε όλοι ένα ή τπτ. και δώξασι ο θεός σύντομα γινόμαστε ένα. - ο καθένας μας όμως έχει και το μυαλό και την λογική να κρίνει.

Τα γραφόμενα που με εθίξαν χθές τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σαν μέλος του συμβουλίου, απαντηθήκαν και εγώ προσωπικά τα θεωρώ παρελθόν.

Σκοπός μου ουδέποτε ήταν η αντιπαράθεση με κανένα - εξού και πολλά σχόλια που πράγματι παρατηρώ δεν τα σχολιάζω και τα αφήνω να περάσουν. Όμως, κάποια πράγματα σε κάποια στιγμή πρέπει να λέγονται - από όλους.


Για την Αμμόχωστο φίλε δεν έχει καμία σχέση με δώρα -θεωρώ ότι εν πάμε για τα δώρα- αλλά καθαρά με βοήθεια - σε λεπτομέριες δεν μπορώ να μπώ επειδή τες συζητήσεις δεν τις έκανα εγώ.Εκεινοι που τύχαν των απαντήσεων και της αντιμετώπισης που τύχαν ας τα αναφέρουν. Για ότι είπα και ότι έκαμα μπορώ να απαντήσω. Για άλλα όχι - ιδιαίτερα με τον τρόπο που μου το ζητάς.

rockfishing
Posts: 139
Joined: Wed Sep 14, 2011 2:31 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by rockfishing »

Εχεις ένα τροπο να γραφεις και να τα καταλαβαίνεις μονο εσυ.

Ειπα να μεν γραψω τιποται για το συνδεσμο γιατι αν πουμε και κατι εν να βρεθει καποιος να μας την πει με τροπο.
Περσι εξαναναμαλλοσαμε, εμπηκες μες το φορουμ και εγραψες διαφορα, εδοσες καποιες υποσχεσεις κτλ. Μετα Χασιμιος
Λιπουμε πραγματικα

Εμενα να με παρετισεται. Εν ελπιζω για τιποτε και εκατονταδες αλλοι. ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ. Ουτε κοσμο θα φερεται κοντα γιατι τον απογοητευσατε πριν καν αρχισετε.

Costas
Posts: 121
Joined: Sat May 26, 2007 9:10 pm

Re: Αναπομπη του Νομου για το Γρι-Γρι

Post by Costas »

Καλά ρε φίλε,

Πε μου τι εν εκατάλαβες γιατί έκατσα και εξαναδίαβασα όσα έγραψα 2 και 3 φορές. Φυσικά, ναι ο γραπτός λόγος μπορεί να τύχει διάφορων ερμηνείων, ιδιαίτερα με την διάθεση που έχει ό άλλος την ώρα που τα διαβάζει.

Ότι είπαμε στον βαθμό που μπορούσαμε το κάναμε. Εγώ όμως ένα εν μπορώ να καταλάβω. Πώς γίνεται ο Συνδεσμος όλος να κρέμεται από ένα άτομο μόνο? Το ποιός βάζει τες δημοσιεύσεις μέσα στο φόρουμ δλδ παίζει ρόλο? Ο Χάρης και η Αγγέλα κάμνουν τούτο το πράμα. Αν το έκαμνα εγώ δλδ εν να ήταν διαφορετικά τα πράματα? Ότι μπαίνει μέσα στο φόρουμ για τον Σύνδεσμο, αποφασίζεται πρώτα από το Συμβούλιο. Κάποιες φορές συντάσει το ο Χαρής, άλλες η Αγγέλα, άλλες εγώ. Και λέμε - π.χ. Αγγέλα βάλε το μέσα - Χάρη βάλε το μέσα. Ως κ του Άριστου έτυχε να του στείλουμε κάτι για να το βάλει μέσα.

Δίαβασα όλα τα πόστ σου και τις προηγούμενες συνομιλίες που είχαμε - και πραγματικά εμένα δεν μου δίνεται η εντύπωση ότι μαλλώσαμε ποτέ.

Κύριε Ελέισον ρε παιδια..

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”