ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟΥ ΑΠΟ ΑΚΤΗ

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟΥ ΑΠΟ ΑΚΤΗ

Post by admin »

Δέν είναι θέμα συγνώμης και σπροσβολής απλά για να μην υποαστιρίζεις κάτι το οποίο δέν είσαι πλήρος ενημερωμένη. :wink:

User avatar
belluga
Posts: 680
Joined: Sun Mar 22, 2009 6:00 pm

ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟΥ ΑΠΟ ΑΚΤΗ

Post by belluga »

Eν νομιζω να επροσβαλτηκε κανενας τζαι μακαρι να εκαμναμε ουλλοι τες ιδιες προσπαθειες που καμνεις εσυ για το οικοσυστημα τζαι το ερασιτεχνικο ψαρεμα!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikolas Nklou
Posts: 249
Joined: Thu Aug 16, 2012 6:59 am

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟΥ ΑΠΟ ΑΚΤΗ

Post by Nikolas Nklou »

belluga wrote:Eν νομιζω να επροσβαλτηκε κανενας τζαι μακαρι να εκαμναμε ουλλοι τες ιδιες προσπαθειες που καμνεις εσυ για το οικοσυστημα τζαι το ερασιτεχνικο ψαρεμα!


Sent from my iPhone using Tapatalk
+1
και +1000 για την κ.Αντζιη για τις προσπαθειες της για να βοηθησει το οικοσυστημα!
Never back down

GiorgosC
Posts: 6
Joined: Mon Jun 24, 2013 1:33 pm

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΟΥ ΑΠΟ ΑΚΤΗ

Post by GiorgosC »

Όπως είπα στο πρώτο μου ποστ, το ψάρι εθεάθηκε κοντά σε παραλία λουωμένων. Θυμάμαι πριν χρόνια στην παραλία απέναντι απο το Debenhams παραλιακό όταν εθεάθηκαν 2 τέτοια καλέστηκε αμέσως η λημενική μαζί με καμπόσους ερασιτέχνες ψαράες και πυροβολούσαν στο ψαχνό τα 2 ψάρια!΄Για τέτοια προστασία μιλάμε? Μπορουσα άνετα να ειδοποιήσω τις αρχές αφού ήταν τόσο κοντά σε κόσμο, όμως επειδή χέρω πως σπάνια εως καθόλου δεν επιτίθενται σε ανθρώπους δεν το κανα, επειδή στο τέλος θα ξεκινούσε ολόκληρος πόλεμος εναντίων του με σκοπό τη θανάτωση του και με συνέπειες στη γύρω περιοχή (εστιατόρια κτλ). Το γεγονός ότι θέλω απλά να παλέψω μαζί του είναι μια πρόκληση όπως για κάθε ερασιτέχνη ψαρά που ωυκτοξημερώνεται στη παραλία με το όνειρο να ζήσει μια τέτοια μάχη. Σκοπός μου προσωπικά δεν είναι το φαγητό με τέτοιο ψάρι, αλλα απλά η εμπερία και η έγνοια μου να επιστρέψει ζωντανό στο νερό, όπως συμβαίνει με διάφορα μικρά που αγκιστρόνωνται. Το γεγονός ότι απαγορεύεται το συγκεκριμένο ψάρεμα ψαριού το αποδέχομαι και το καταλαμβαίνω αλλά το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περιοχή, χειμώνα καλοκαίρι, τα καϊκια ρίχνουν τα δίκτυα μέχρι την ακτή, καταγγελίες έγιναν αλλά τίποτα, το γεγονός ότι υπάρχουν ράμπες παράνομες για να βολεύοντε αυτοί οι κύριοι, το γεγονός ότι πολλές φορές ξέβρασε μπροστά μου η θάλασσα εκεί νεκρές βιόλες, σαλάχια, μικρές χελώνες με υπολείματα απο δίκτυα και εδώ και χρόνια συνεχίζετε αυτό το χάλι, το μόνο που αποφάσισα είναι πως ΑΝ καταφέρω και το βγάλω έχω θα είμαι προετοιμασμένος να το μεταφέρω σε διπλοκάμπινο με νάυλον και ελάχιστο νερό (ντοκιμαντέρ είδαμε πολλά στο national geographic με μεταφορές ψαριών) σε περιοχή που γνωρίζω πως θα έχει περισσότερες πιθανότητες να επιζήσει, και ελπίζω να μπορέσω να το καταγράψω σε κάμερα.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”