Διαγωνισμός φωτογραφίας
Re: Διαγωνισμός φωτογραφίας
σήμερα στισ 12/00 ο διαγωνισμος τελειώνει και την τριτη θα ψηφισουμε την καλύτερη φώτο, εχω κσι εγω μισν σλλσ σν την βάλω είναι σαν να κλεφκεις εκκλησία γισ συτό δεν θα την βάλω ο Αντρεα Μιχαήλ είδεν την!!!
- andreas michael
οντος αν ο Αριστος βαλι τιν σιγκεκριμενι φοτο ο διαγονισμος τελιονι δε ηπαρχι περιπτοσι να μιν παρι τιν προτι θεσι.... ενα μεγαλο μραβο και διμοσια στο φιλο και σινεργατι Αριστο
since1984 64
legendguards 65
- Attachments
-
- Photo0265.jpg (151.92 KiB) Viewed 8430 times
legendguards 67
- Attachments
-
- Photo0266.jpg (102.37 KiB) Viewed 8422 times
σήμερα στισ 12/00 ο διαγωνισμος τελειώνει και την τριτη θα ψηφισουμε την καλύτερη φώτο, εχω κσι εγω μισν σλλσ σν την βάλω είναι σαν να κλεφκεις εκκλησία γισ συτό δεν θα την βάλω ο Αντρεα Μιχαήλ είδεν την!!!michalisblakis wrote:παιδιά τέλος διαγωνισμού σε όλους μας ποιός θα είναι ο νικητής ?
πότε ξεκινά η ψηφοφορία και πώς?
-
Αριστε βαλτην φωτογραφια....admin wrote:σήμερα στισ 12/00 ο διαγωνισμος τελειώνει και την τριτη θα ψηφισουμε την καλύτερη φώτο, εχω κσι εγω μισν σλλσ σν την βάλω είναι σαν να κλεφκεις εκκλησία γισ συτό δεν θα την βάλω ο Αντρεα Μιχαήλ είδεν την!!!michalisblakis wrote:παιδιά τέλος διαγωνισμού σε όλους μας ποιός θα είναι ο νικητής ?
πότε ξεκινά η ψηφοφορία και πώς?
Απλα αν θελεις μεν λαβεις μερος στον διαγωνισμο! απλο το θεμα
Never back down
φίλε η φώτο βγήκε για κάποιο πελάτη που θέλει να κάνει διαφήμιση και δέν μπορώ να την βάλω ούτε έχω πρόθεση να διαγωνιστώ !!
που τες φωτογραφίες ούλλες , τζίνες που πρέπει να παν για ψηφορορία (κατά τη γνώμη μου) εν οι πιο κάτω .
1--> since 1984
2--> Greg
8-->Giannis33
9-->MS BUffalo
16--> MichalisBlakis (αλλά να σβηστεί η σύκλα που τη φωτό )
17--> Marios Pafitis
-- --> Haris (δεν έχει νούμερο η φωτό)
56--> sea hunter
63 --> since 1984
νομίζω ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι λίο καλιτεχνικές τζαι να μεν είναι μόνο τοπία...να έχουν τζαι κανένα καλάμι μέσα.... επίσης, τα τσιακκίλια στες σακκούλλες , ή τες σίκλες (αν και απαραίτητα στο ψάρεμα) είναι πολλά κακόγουστα για μια ωραία φωτό....
1--> since 1984
2--> Greg
8-->Giannis33
9-->MS BUffalo
17--> Marios Pafitis
56--> sea hunter
63 --> since 1984
νομίζω ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι λίο καλιτεχνικές τζαι να μεν είναι μόνο τοπία...να έχουν τζαι κανένα καλάμι μέσα.... επίσης, τα τσιακκίλια στες σακκούλλες , ή τες σίκλες (αν και απαραίτητα στο ψάρεμα) είναι πολλά κακόγουστα για μια ωραία φωτό....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Giorkos wrote:που τες φωτογραφίες ούλλες , τζίνες που πρέπει να παν για ψηφορορία (κατά τη γνώμη μου) εν οι πιο κάτω .
1--> since 1984
2--> Greg
8-->Giannis33
9-->MS BUffalo
17--> Marios Pafitis
56--> sea hunter
63 --> since 1984