Carp and Barbel fishing anyone?

Post Reply
User avatar
(CyBasser)
Posts: 2367
Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm

Carp and Barbel fishing anyone?

Post by (CyBasser) »

Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούονται πολλά περί εκδρομών ψαρέματος, θα ήθελα να εισηγηθώ μια σχετική ιδέα.

Συγκεκριμμένα μιλώ για το φράγμα Πλαστήρα στην Θεσσαλία. Το φράγμα έχει 4 φορές το μέγεθος του Κούρρη (440 εκ.κ.μ), και βρίσκεται σε μια απίθανα όμορφη περιοχή στα ανατολικά Άγραφα. Από αλιευτικής άποψης έχει μεγάλους κυπρίνους, βάρβους (barbel), άσπιους, πέστροφες, τσιρόνια, πεταλούδες (crucian carp) και γουλιανούς.

Εγώ το έχω ήδη επισκεφτεί τρεις φορές τα τελευταία 5 χρόνια και σκέφτομαι σοβαρά να πάω και φέτος κατά τα τέλη Αυγούστου για 5-6 μέρες. Όχι μόνο για ψάρεμα, αλλά και για να δώ πολλούς φίλους, και να χαλαρώσω την μέρα ατενίζοντας τα απίστευτης ομορφιάς τοπία, και το βράδυ δίνοντας γύρο στις ωραίες ταβερνούλες και μπαράκια. Πολύ κοντά υπάρχουν ωραία αξιοθέατα όπως τα Μετεωρα κ.α.

Σκοπεύω να μείνω στο Νεοχώρι Καρδίτσας, στο ξενοδοχείο "Ανατολή" με την απίστευτη θέα. Θα πάω πετώντας ως την Αθήνα, και μετά με το ΚΤΕΛ Καρδίτσας (4 ώρες). Το τελευταίο μισάωρο θα το διευθετήσω με τους γνωστούς εκεί.

Δεν μιλώ για κάτι οργανωμένο με πτήσεις, λεωφορεία, ταξί κλπ. Απλά αν έχει άλλους που ενδιαφέρονται ας μου πούν για να συντονιστούμε τουλάχιστον να έχουμε παρέα στις διαδρομές! Επαναλαμβάνω, δεν σκοπεύω να πάω αποκλειστικά για ψάρεμα, αλλά θα ρίξω και καμμιά ριξιά!

Η πρόσκληση είναι ανοικτή!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Re: Carp and Barbel fishing anyone?

Post by caveman »

Φίλε μου ΚυΛάβρακε, θα ήθελα πολλά να έρτω αλλά είμαι πλήρης εξωρμήσεων για το Καλοκαίρι......τζαι εξάλλου θα τους δοκιμάσω στον Έβρο τους ασπιους κτλ, αλλά σίγουρα κάποια άλλη φορά θα ήθελα πολύ να έρθω :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”