Προς όποιον ενδιαφέρεται

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Post Reply
User avatar
MariosK
Posts: 3582
Joined: Sun May 04, 2008 6:00 pm
Location: Πάφος
Contact:

Προς όποιον ενδιαφέρεται

Post by MariosK »

Αποφάσισα να αποχωρήσω από το φόρουμ γιατί προφανώς δεν με σηκώνει το κλίμα. Δεν θα διαγράψω τον λογαριασμό μου αλλά απλά δεν θα μπαίνω καθόλου πλέον, ούτε για να διαβάζω ούτε για να γράφω. Επειδή εκτός που το να τσακώνουμε, επειδή είμαι αθκιασερός, εχρησιμοποιούσα το φόρουμ και για να ενημερώνουμε για διάφορα events κ.τ.λ θα σας παρακαλούσα να μου στέλνεται κανένα e-mail ή να με πιάνεται κανένα τηλέφωνο γιατί δεν θα μπορώ πλέον να τα παρακολουθώ.

Καλή συνέχεια.

mariosko
Posts: 724
Joined: Mon Dec 03, 2007 2:08 pm
Location: Λ/ΣΙΑ

Re: Προς όποιον ενδιαφέρεται

Post by mariosko »

κατσε τζιαμε, μεν καμνετε το τοσο τοοοοσοοοοοοοοοοο...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

chrisostomos
Posts: 259
Joined: Sun Oct 24, 2010 6:44 pm
Location: ΙΔΑΛΙΟΝ
Contact:

Re: Προς όποιον ενδιαφέρεται

Post by chrisostomos »

Πέρυσι είχα διαιωνίσει με πολλούς εδώ μέσα σχετικά με το "Μαρί" μάλιστα επειδή δεν κολοσα να πω αυτό που πιστεύω και να το υποστηρίξω ενοχλησα αρκετούς και έτσι μου βάλανε φραγη στην í.p της δουλειάς μου βάλανε :-) .
Φυσικά και αυτός δεν ήταν λόγος για να εγκαταλείψω το φόρουμ μιας και πέραν από αυτα που με χωρίζουν από πολλούς εδώ μέσα υπάρχει κάτι κοινό που μας ενώνει όλους μας.... Το ψάρεμα. Και επειδη είμαστε μικρή χώρα και θα πρέπει να συσπειρωνομασται για να ακουγομαστε αλλά και για να επικοινωνούμε παρετισα τον εγωισμό μου σε οποιοδήποτε άλλο θέμα και επικεντρώθηκα αποκλειστικά στο ΨΆΡΕΜΑ...
Ας ασχοληθούμε λοιπόν εδώ μέσα μόνο με το ψάρεμα και υπάρχει χορός για όλους...Μας

Φιλικα Χρυσόστομος Νικολαΐδης
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: Προς όποιον ενδιαφέρεται

Post by admin »

Ρε ΄Μάριε μα ήρταν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!!!Εν εκατάλαβες δαμέσα τι γίνετε, μπαίνει κάποιος μέσα με την όποια ψαρευτική παιδεία έχει και αν είναι λάθος με τον καιρό είτε διορθώνεται είτε αποχωρεί. Τουλάχιστό νιώθω ότο επιτελείτε ένα έργο αν μη τι άλλο. Το κλίμα εμείς το καθορίζουμε. ..........

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”