αδεια χειριστη

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Post Reply
nikitas
Posts: 47
Joined: Tue Jun 26, 2012 6:13 am

αδεια χειριστη

Post by nikitas »

ξερετε ρε παιδια ενα περιπου απο την μερα που εστειλα χαρτια για να κατσω εξετασεις ποτε να κατσουμε για εξετασεις ?και το αλλο αδεια κυκλοφοριας και επιθεωρηση εχω βγαλμενη και αδεια μαθητευωμενου χειριστη.αν παω και με πιασουν εν να φαω προστιμο η αν τους πω οτι μεσα εχω για να κατσω εξετασεις εν να με γραψουν.εχει 2 μηνες επιασα την βαρκα και ακομα εν να μπω μεσα :(

Dr.Astakos
Posts: 45
Joined: Wed Aug 01, 2012 7:14 pm

αδεια χειριστη

Post by Dr.Astakos »

Νικιτα οι αιτησεις που γινονται για εξετασεις, συμφωνα με κληρωση θα διανεμηθουν στους ναυτικους ομιλους (δηλαδη αν ειναι 20 τοτε θα πανε π.χ 5 λεμεσου, 5 αμμοχωστου, κτλ). Η εξεταση θα γινει οταν θα εχει εξετασεις ο ναυτικος ομιλος που κληρωθηκες να πας να δωσης. Εγω εδωσα τα χαρτια μου και μετα απο 1 εβδομαδα τα εδωσε και ενας φιλος. Τον φιλο μου σε 10 μερες απο την αιτηση τον καλεσανε να παει για εξεταση στον Ν.Ο. Αμμοχωστου και εγω εδω και 1,5 μηνα περιμενω. Απ οτι εμαθα ενας απο τους ομιλους καθηστερα πολυ και μαλλον σε αυτον επεσα. Μαλλον και εσυ εκει επεσες. Κανε υπομονη και μην πας χωρις αδεια η συμβουλη μου ή βρες εναν φιλο σου με κανονικη αδεια να πατε μαζι.

User avatar
belluga
Posts: 680
Joined: Sun Mar 22, 2009 6:00 pm

αδεια χειριστη

Post by belluga »

nikitas wrote:ξερετε ρε παιδια ενα περιπου απο την μερα που εστειλα χαρτια για να κατσω εξετασεις ποτε να κατσουμε για εξετασεις ?και το αλλο αδεια κυκλοφοριας και επιθεωρηση εχω βγαλμενη και αδεια μαθητευωμενου χειριστη.αν παω και με πιασουν εν να φαω προστιμο η αν τους πω οτι μεσα εχω για να κατσω εξετασεις εν να με γραψουν.εχει 2 μηνες επιασα την βαρκα και ακομα εν να μπω μεσα :(
αν εχεις καποιο φιλο που εχει κανονικη αδεια χειριστη περαν των δυο χρονων παιρνεις τον μαζι σου και δικαιουσαι να οδηγας εσυ την βαρκα αν παεις μονος σου και καμει σου ελεγχο η λιμενικη εν 50-50 ή εννα σε γραψει ή εννα σε βγαλει εξω εξαρταται πανω σε πιον εννα δωκεις! :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk

stelios kleanthous
Posts: 98
Joined: Tue Jun 12, 2012 5:56 pm

Re: αδεια χειριστη

Post by stelios kleanthous »

φιλε και εγω ακριβος το ιδιο επαθα. πηρα στο τμημα εμπ. ναυτιλιας και μου ειπαν οτι θα με καλεσουν απο ναυ. ομιλο Παφου γιατι εκει κληρωθηκα.και ειμαι απο λεμεσο. εστειλα τα χαρτια για το τεστ 10/7/12 και ακομα περιμενω. και εγω και η βαρκα :evil: :evil:

B.RIZZINI
Posts: 37
Joined: Mon Aug 20, 2012 1:19 pm

Re: αδεια χειριστη

Post by B.RIZZINI »

κοπελια και εγω εκαμα τα χαρτια μου τιν περασμενι ευδομαδα και περιμενω.ιμε απο λαρνακα και το καλο μου ακομα να πιασω τι βαρκα γιατι αν τιν ιχα εν νομιζω να αντεχα να μεν παω :lol: :lol: :lol: :lol:

User avatar
c.nadiotis
Posts: 814
Joined: Tue May 19, 2009 9:13 am
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Contact:

Re: αδεια χειριστη

Post by c.nadiotis »

εκαμα αιτηση Μαρτη, εκατσα Ιουλη....
I live my life a breath at a time

stelios kleanthous
Posts: 98
Joined: Tue Jun 12, 2012 5:56 pm

Re: αδεια χειριστη

Post by stelios kleanthous »

αν ξερετε οταν γινουν οι εξετασεις και μετα ποτε βγενουν τα αποτελεσματα και ποτε σου δινουν υην αδεια?

Dr.Astakos
Posts: 45
Joined: Wed Aug 01, 2012 7:14 pm

αδεια χειριστη

Post by Dr.Astakos »

Την ιδια μερα βγαινουν τα αποτελεσματα. Σου δινουν ενα χαρτι οτι περασες και την επομενη μερα μπορεις να πας να βγαλεις την αδεια σου για οσο χρονικο διαστημα επιθυμεις ( υπαρχουν 3 επιλογες νομιζω).

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”