Φράγμα Παλαιχωρίου

nikos17
Posts: 15
Joined: Sun Sep 09, 2012 6:19 pm

Re: Φράγμα Παλαιχωρίου

Post by nikos17 »

επειδει κατι ακουσα οτι θα εβαλε το τμημα αλιειας

User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Re: Φράγμα Παλαιχωρίου

Post by caveman »

nikos17 wrote:εκτος απο λαυρακια υπαρχουν ακομα πεστροφες στο φραγμα?
Ναι, και βέβαια υπάρχουν, καρτέρα να χειμονιάσει μόνο.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

User avatar
apsavvas
Posts: 1045
Joined: Mon Jan 26, 2009 7:22 pm

Re: Φράγμα Παλαιχωρίου

Post by apsavvas »

Υπαρχουν αλλα θελουν υπομονη.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience

User avatar
(CyBasser)
Posts: 2367
Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm

Re: Φράγμα Παλαιχωρίου

Post by (CyBasser) »

Ενημερώθηκα χθές το βράδυ από φιλικό μου άτομο ότι χθες πήγαν στο Φράγμα Παλαιχωρίου για ψάρεμα. Το συγκεκριμμενο φράγμα προσφερόταν για χρήση από άτομα με μερική αναπηρία ή με ανάγκη χρήσης τροχοκαθίσματος λόγω της άμεσης πρόσβασης με αυτοκίνητο μέχρι τον τσιμεντένιο πάγκο. Προς μεγάλη τους έκπληξη, βρήκαν το ανηφορικό δρομάκι προς τον πάγκο κλειστό με βουνάρια από χώμα, ενώ στο σπιτακι του ΤΑΥ που υπάρχει εκεί έγραφε ότι΄"εγινε κλοπή και δολιοφθορά στα μηχανήματα, ξέρει κανείς κάτι?"

Με το Παλαιχώρι μη προσβάσιμο τα άτομα αυτά πήγαν στην Κλήρου, όπου πάλι ήταν αδύνατη από ότι μου είπαν η προσβαση όπουδήποτε για άτομο με αναπηρία, αφού το καγκέλι στον δρόμο που οδηγεί στο νερό ήταν κλειστό. Έτσι επέστρεψαν απογοητευμένοι σπίτι τους.

Μίλησα σήμερα με Λειτουργό του ΤΑΘΕ και ο οποίος μου είπε ότι έχει ενημερωθεί για το θέμα αλλά το ΤΑΥ δεν ασχολείται. Επίσης μου είπε ότι ο δρόμος που κατεβαίνει προς το νερό στο μέσο περίπου του φράγματος έχει γινει αδιάβατος λόγω καθίζησης, και έτσι φαίνεται ότι φέτος το Παλαιχώρι δεν θα μπορεί να στοκαριστεί με πέστροφες αφού δεν είναι δυνατή η πρόσβαση των εξειδικευμένων αυτοκινήτων του ΤΑΘΕ σε ρεαλιστική απόσταση από το νερό. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το φράγμα δεν θα στοκαριστεί από της κατασκευής του!

Ελπίζω το νέο Συμβούλιο του ΤΑΘΕ να αναλάβει άμεση δράση ώστε να υπάρξει πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία στα δυό αυτά Λευκωσιάτικα φράγματα, και να επιδιώξει επίσης να γίνει άνοιγμα / επιδιόρθωση των δρόμων στο φράγμα Παλαιχωρίου ώστε να μην καταντήσει φτωχός συγγενής χωρίς στοκάρισμα πέστροφας.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “ΦΡΑΓΜΑΤΑ”