ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Yiannis
Posts: 67
Joined: Fri Aug 24, 2007 3:15 am

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by Yiannis »

Εγώ νομίζω η άποψη του φίλου CAVEMAN είναι η πιό σωστή. Ειδικά το Θέμα αστυνόμευσης είναι το κλειδί της υπόθεσης.Οσοι νόμοι και κανονισμοί θεσπιστούν, χωρίς έλεγχο για εφαρμογή τους, βάρτου ρίγανη.
Ακόμα και η υφιστάμενη νομοθεσία με σωστό έλεγχο τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.
Για το θέμα της αστυνόμευσης νομίζω ότι το πιό αρμόδιο σώμα θα ήταν η λιμενική αστυνομία. Είναι αθκιασεροί (τουλάχιστον στην επαρχία αμμοχώστου) ΔΕΝ έχουν να κάνουν σχεδόν τίποτα. παίζουν ταβλι μέχρι την ώρα που θα φύγουν. Αυτοί που πάνε λιμενική εδώ έχουν μέσον στα ανώτατα επίπεδα.
respect the sea and the enviroment.release the
small fish.DO NOT accept and allow illegal fishing

User avatar
belluga
Posts: 680
Joined: Sun Mar 22, 2009 6:00 pm

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by belluga »

Yiannis wrote:Οσοι νόμοι και κανονισμοί θεσπιστούν, χωρίς έλεγχο για εφαρμογή τους, βάρτου ρίγανη.
Ακόμα και η υφιστάμενη νομοθεσία με σωστό έλεγχο τότε η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.
ακριβως με τουτο συμφωνο τζαι γω ακομα τζαι με την νομοθεσια που εχουμε τωρα αν εγινουνταν οι σωστοι ελεγχοι τζαι η σωστη αστυνομευση τα πραματα θα ηταν πολλα διαφορετικα!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Costas
Posts: 121
Joined: Sat May 26, 2007 9:10 pm

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by Costas »

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΙ-ΓΡΙ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΡΜΗΣΗ

Σε κάθε αλιευτικό ταξίδι θα επιβαίνουν στο σκάφος, εκτός από το πλήρωμα, ένας εκπρόσωπος του ΤΑΘΕ και ένας εκπρόσωπος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ψαράδων Παράκτιας Αλιείας. Τα αλιευτικά ταξίδια δεν θα ξεπεράσουν σε αριθμό τα 15, θα είναι μονοήμερα (διάρκεια μικρότερη από 24 ώρες) και θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Ιούλιο έως Αύγουστο του 2012. Ο αριθμός και οι ημερομηνίες των ταξιδιών, καθώς και οι περιοχές, ώρες, βάθη και τακτικές αλιείας θα εξαρτηθούν από την πορεία υλοποίησης του προγράμματος και θα υποδεικνύονται στον Ανάδοχο από το ΤΑΘΕ. Σημειώνεται ότι το ΤΑΘΕ, ανάλογα με την πορεία του προγράμματος και τις ποσότητες λαγοκέφαλου που θα αλιευθούν, μπορεί να διακόψει το πρόγραμμα όποτε αυτό κρίνει σκόπιμο.

Μια τακτική αλιείας που πιθανό να χρησιμοποιηθεί είναι η χρήση δολώματος για συγκέντρωση των ψαριών πριν την κύκλωση. Η κατοχή του δολώματος που θα χρησιμοποιηθεί σε τέτοια περίπτωση είναι ευθύνη του Ανάδοχου. Σε περίπτωση αλίευσης άλλων ειδών πέραν του λαγοκέφαλου, θα πρέπει να γίνεται προσπάθεια να απελευθερώνονται ζωντανά. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, το αλίευμα θα μεταφέρεται από τον Ανάδοχο για δωρεά σε καθορισμένα από το ΤΑΘΕ ιδρύματα, ή αν δεν είναι εμπορεύσιμο, θα μπορεί να χρησιμοποιείται ως δόλωμα για την προσέλκυση των λαγοκέφαλων. Νοείται ότι δεν θα επιτρέπεται η χρήση λαγοκέφαλων ως δόλωμα.

Στο τέλος κάθε αλιευτικού ταξιδιού ο Ανάδοχος είναι υπεύθυνος να διαχωρίζει το αλίευμα σε λαγοκέφαλους και άλλα είδη και να τα ζυγίζει ξεχωριστά στην παρουσία του εκπροσώπου του ΤΑΘΕ. Ο Ανάδοχος θα έχει την ευθύνη της μεταφοράς και καταστροφής των αλιευθέντων λαγοκέφαλων, σύμφωνα με την ενδεικνυόμενη από την ευρωπαϊκή νομοθεσία μέθοδο. Η καταστροφή των λαγοκέφαλων θα γίνεται στη μοναδική στην Κύπρο αδειοδοτημένη μονάδα καταστροφής ζωικών υποπροϊόντων κατηγορίας 1, Sigan Management Ltd στην περιοχή της Κοφίνου. Ο Ανάδοχος θα πληρώνει για τα έξοδα της καταστροφής και θα λαμβάνει από την εταιρία αποδεικτικό έντυπο με την ημερομηνία και την ποσότητα (σε βάρος) των λαγοκεφαλων που καταστράφηκαν.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση υπόδειξης από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, ο Ανάδοχος θα πρέπει , με το πέρας των αλιευτικών δραστηριοτήτων στα πλαίσια της προσφοράς, να προβεί σε κατάλληλο καθαρισμό του χώρου αποθήκευσης των λαγοκέφαλων στο σκάφος.

Η ολική εκτιμώμενη δαπάνη του προγράμματος ανέρχεται στις 45.000 ευρώ και η προσφορά του Ανάδοχου θα αφορά το κόστος ανά αλιευτικό ταξίδι. Η πληρωμή του Ανάδοχου θα γίνει βάσει του συνολικού αριθμού των αλιευτικών ταξιδιών και του συνολικού βάρους των λαγοκέφαλων που θα καταστραφούν μέχρι το τέλος της προσφοράς. Για κάθε κιλό λαγοκέφαλου που θα αλιεύει και θα καταστρέφει ο Ανάδοχος, θα αμείβεται, επιπλέον του κόστους κάθε ταξιδιού, με 3 ευρώ. Η πληρωμή του Ανάδοχου για την ολική ποσότητα των λαγοκέφαλων που θα καταστραφούν, θα γίνει εφόσον δεν υπάρχει απόκλιση πέραν του 5% μεταξύ των ποσοτήτων που ζυγίστηκαν επί του σκάφους και των ποσοτήτων που αναγράφονται στα αποδεικτικά καταστροφής. Το πληρωτέο ποσό θα υπολογιστεί βάσει της μικρότερης, εκ των δύο, ποσοτήτων.

Yiannis
Posts: 67
Joined: Fri Aug 24, 2007 3:15 am

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by Yiannis »

Αν πραγματικά είσαστε τόσοι πολλοι που ενδιαφέρεστε για το Θαλασσιο περιβάλλον τότε στατιστικά πρέπει να υπαρχουν μερικοί που γνωρίζουν δημοσιογράφους ή αλλα ατομα που μπορούν να δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε περι του θέματος. Αυτό είναι που χρειάζεται. Συνεχής δημοσιοποιηση της κατάστασης και σε κάποια φάση θα αναγκαστουν οι ανέυθινοι υπέυθινοι να εμπλακούν στην υπόθεση όπως Βούλευτές και γενικά πολιτικοί ειδικά οταν μυριστουν οτι μπορει να κερδισουν πολλους ψήφους.
Οπότε αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ σας ενδιαφέρει και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλετε να κάνετε κάτι τότε οσοι έχετε κάποιο γνωστό που μπορεί να βοηθήσει να δημοσιοποιηθεί το θέμα ΟΦΕΊΛΕΤΕ να το κάνετε.
Κατι άλλο που μπορείνα γίνει, να ετιμαστεί ένα σχετικό email ή ιστοσελιδα και να σταλεί απο όλους μαςσε όσους γνωρίζουμε, που να περιγράφει την σημερινή κατάσταση στην θάλασσα, τί φταίει, και τις μελλοντικές επιπτώσεις.
respect the sea and the enviroment.release the
small fish.DO NOT accept and allow illegal fishing

User avatar
angiec
Posts: 1088
Joined: Sun Nov 29, 2009 12:48 pm
Location: ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by angiec »

Απόψε στο δελτείο ειδήσεων στο ΣΙΓΜΑ ο κ.Λοιζίδης εμάσαν τα λόγια του για το θέμα με τους καρχαρίες
Συνεχίζεται η παράνομη αλίευση καρχαριών
| Εκτύπωση | 17/07/2012 | ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ



Νέες φωτογραφίες - ντοκουμέντα φέρνει στο φως ο οργανισμός θαλάσσιων ερευνών Νηρέας, οι οποίες απεικονίζουν παράνομες αλιεύσεις καρχαριών στα νερά της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον οργανισμό, επιτήδειοι «επιχειρηματίες» δραστηριοποιούνται εκμεταλλευόμενοι την «απάθεια» των αρμόδιων τμημάτων, διαφημίζοντας την Κύπρο και διαδικτυακά ως προορισμό για ψάρεμα καρχαριών. «Πρόκειται για ναυλωμένες εν πλω εκδρομές οι οποίες στοιχίζουν πάνω από χίλια ευρώ την ημέρα για έναν τουρίστα, στον οποίο υπόσχονται ότι θα ψαρέψει καρχαρία. Είναι σκάφη που είναι γραμμένα στο τμήμα εμπορικής ναυτιλίας σαν τουριστικά σκάφη, αλλά δεν έχουν καμία άδεια για αλιεία και κανείς δεν τους ελέγχει» κατήγγειλε στη «Σ», ο Μιχάλης Παπαδημητρίου, διευθυντής του οργανισμού. Οι φωτογραφίες, που αποτελούν επίτευγμα για τους τουρίστες, κάνουν τον γύρο του κόσμου, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ αρκετές οργανώσεις επικρίνουν τις κυπριακές Αρχές σχολιάζοντας τις φωτογραφίες.
Πιθανή καταγγελία της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο οργανισμός θαλάσσιων ερευνών Νηρέας, σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου, δεν έλαβε καμία πειστική απάντηση ούτε μετά το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας μας, σε σχέση με την παράνομη αλίευση των καρχαριών, και είναι έτοιμος να καταγγείλει την Κυπριακή Δημοκρατία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

«Ο Νηρέας προέβη επανελειμμένως σε υποδείξεις προς το Τμήμα Αλιείας και το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να συστήσει την προσοχή τους για την παράνομη πράξη αυτών των εταιρειών με θύμα τα προστατευόμενα είδη των θαλάσσιων νερών του τόπου μας» ανέφερε. «Οι φωτογραφίες με τα 'επιτεύγματα' των τουριστών επικρίνονται από πολλούς πολίτες και οργανώσεις», υποστήριξε ο κ. Παπαδημητρίου, προσθέτοντας ότι οι αρμόδιες Αρχές παραμένουν απαθείς στις εκκλήσεις του οργανισμού. «Αν εξαφανιστούν οι καρχαρίες από τα θαλάσσια νερά της Κύπρου, τότε εξαφανίζεται η βιοποικιλότητα της θάλασσας και είναι λυπηρό να αφήνουμε επιτήδειους να καταστρέφουν τον φυσικό μας πλούτο», τόνισε.
«Πρέπει επιτέλους να εμποδίσουμε τη δράση αυτών των ανθρώπων, που επιχειρούν παράνομα στη θάλασαα και κερδοσκοπούν με τις ευλογίες του κράτους» υπογράμμισε.

Ευρωπαϊκός κανονισμός
Από πλευράς του, ο επίτροπος Περιβάλλοντος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, εξέφρασε με δηλώσεις του στη «Σ» την απογοήτευσή του για την παράνομη αλίευση καρχαριών, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για αυστηρότερη επιτήρηση στις θαλάσσιες δραστηριότητες.

«Υπάρχει ευρωπαϊκός κανονισμός που απαγορεύει την αλίευση καρχαριών και ιδιαίτερα των προστατευόμενων ειδών. Είναι απαράδεκτο να δραστηριοποιούνται εταιρείες αποκομίζοντας χρήματα, εκμεταλλευόμενες τις Αρχές της Δημοκρατίας.

Το Τμήμα Αλιείας, διά εκπροσώπου του ανέφερε στη «Σ» ότι οι συγκεκριμένες εταιρείες δεν έχουν λάβει καμίαν άδεια από το Τμήμα Αλιείας. Το τμήμα είναι ενήμερο και προσπαθεί να θέσει τέρμα στις παράνομες αυτές ενέργειες, ώστε αυτές οι εταιρείες να υποχρεώνονται να παίρνουν άδειες από το τμήμα, προκειμένου να παρακολουθούνται οι δραστηριότητές τους και να τίθενται περιοριστικά μέτρα.

User avatar
angiec
Posts: 1088
Joined: Sun Nov 29, 2009 12:48 pm
Location: ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by angiec »

http://www.sigmalive.com/news/local/507963

Ο κ.Λοιζιδης στο ΣΙΓΜΑ απόψε ..............Δείτε το .......

User avatar
angiec
Posts: 1088
Joined: Sun Nov 29, 2009 12:48 pm
Location: ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by angiec »

angiec wrote:http://www.sigmalive.com/news/local/507963

Ο κ.Λοιζιδης στο ΣΙΓΜΑ απόψε ..............Δείτε το .......

Για που του εχτύπησε η ζέστη ....................για που πίνει ληγμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον το δεύτερο!!!!!!!!!!!!

User avatar
MariosK
Posts: 3582
Joined: Sun May 04, 2008 6:00 pm
Location: Πάφος
Contact:

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by MariosK »

Εμέναν η άδεια μου γράφει πάνω ότι απαγορεύεται η αλίευση κάθε είδος καρχαρία!!! Ζω έναν δράμα :lol: :lol: :lol:.

User avatar
angiec
Posts: 1088
Joined: Sun Nov 29, 2009 12:48 pm
Location: ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by angiec »

angiec wrote:
angiec wrote:http://www.sigmalive.com/news/local/507963

Ο κ.Λοιζιδης στο ΣΙΓΜΑ απόψε ..............Δείτε το .......

Για που του εχτύπησε η ζέστη ....................για που πίνει ληγμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον το δεύτερο!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΓΜΑ

User avatar
apsavvas
Posts: 1045
Joined: Mon Jan 26, 2009 7:22 pm

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by apsavvas »

Δεν έχει ιδέα περί νόμων από τη κατάλαβα και πάμπολλες φορές ο Τσουρούλης τον στρίμωξε και αυτός τα δικά του πάλη χωρίς να δόση σαφής απαντήσεις. Πρέπει να έριξε μια μικρή ανάγνωση πριν πάει στη εκπομπή ο άξεστος περί νόμων και τα έκανε μπάχαλο, και με τα λεγόμενα του αφήνει να νοηθεί ότι το Τμήμα Αλιείας διοικηταί από ένα άξεστο, φαγάνα, αλλά και συμφεροντολόγο άνθρωπο που αν δεν αντικατασταθεί σύντομα μας βλέπω στο έλεος του θεού.
Υπάρχει άδεια ή δεν υπάρχει άδεια για αλίευση καρχαρία στα κυπριακά θαλάσσια λημέρια μας κύριε? Ο φαγάνας φασκεί και αντιφάσκει . Με τα όσα είπε ήταν ασάφειες επειδή πίσω από αυτά κρύβονται βρομοδουλειές για πάρτυ κάποιων μεγάλων του τμήματος αλιείας και κάθε φορά που στριμωχνόταν από το Τσουρούλη έλεγε το συνηθισμένο ποιηματάκι του.
The only source of knowledge is experience

User avatar
COTSIOS80
Posts: 519
Joined: Thu Mar 05, 2009 9:56 am

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by COTSIOS80 »

Απο οτι ακουσα ο Λοιζιδης παλε εγινε ρεζιλι στον 107.6 σημερα το πρωι σχετικα με το θεμα της παρανομης αλιειας καρχαριων.

Αναφερομαι προς τα παιδια του συμβουλιου περισσοτερο:

Τωρα που υπαρχει δημοσιοτητα σε θεμετα παρανομιων δωστε ολο το υλικο σε κανενα σταθμο να γινει ρεποταζ να βγουν ολα στην φορα.
Ισως ειναι η καλυτερη ευκαιρια που ειχαμε ως τωρα για να δοθουν διαστασεις στο θεμα.

Η συνεργασια με τον Νηρεα και η επιθεση θα τους αποτελιωσει. Πρεπει να γινει επιθεση τωρα που ειναι βραστο το σιδερο.

Ας μην αφησουμε την ευκαιρια να παει χαμενη
Last edited by COTSIOS80 on Thu Jul 19, 2012 6:38 am, edited 2 times in total.
Ditch the bitch and let's go fishing!

Costass
Posts: 112
Joined: Wed Jan 20, 2010 10:43 am
Location: cy

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by Costass »

εδώ ο κόσμος χάνεται tze ο παρέας το βιολί του. ποσο τζέρο ένα τον "εχουμεν" τούτον να kofki tze να rafki ότι θέλει ο νους του??? εν αίσχη θητεία τούτος?? έναν "τζιαμε" ώσπου να πεθάνει..??

EVANTHIS LOIZOU
Posts: 2217
Joined: Fri Oct 19, 2007 11:21 am

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Φιλε Κωστα :!:
Απευθυνομαι σε σενα αλλα το γραφω για ολους.
Το ιδιο βιολι επαιζαν και ο Γαβριηλιδης και ο Γεωργιου και σιγουρα το ιδιο βιολι θα παιζει και ο μετα τον Λοιζιδη νεος Διευθυντης.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
Και αυτο θα γινει μονο με ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
Κατα βαθος ο Λοιζιδης καμνει το χαζιν μας.

inglese.fishing
Posts: 279
Joined: Wed Sep 15, 2010 11:00 pm

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by inglese.fishing »

angiec wrote:
angiec wrote:http://www.sigmalive.com/news/local/507963

Ο κ.Λοιζιδης στο ΣΙΓΜΑ απόψε ..............Δείτε το .......

Για που του εχτύπησε η ζέστη ....................για που πίνει ληγμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον το δεύτερο!!!!!!!!!!!!
Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, ευτυχώς οτι λέει είναι δημόσια, και καταγραμμένα.

inglese.fishing
Posts: 279
Joined: Wed Sep 15, 2010 11:00 pm

Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ

Post by inglese.fishing »

inglese.fishing wrote:
angiec wrote:
angiec wrote:http://www.sigmalive.com/news/local/507963

Ο κ.Λοιζιδης στο ΣΙΓΜΑ απόψε ..............Δείτε το .......

Για που του εχτύπησε η ζέστη ....................για που πίνει ληγμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον το δεύτερο!!!!!!!!!!!!
Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, ευτυχώς οτι λέει είναι δημόσια, και καταγραμμένα.
ξαναβλέποντας το video μου δίνει την εντύπωση ότι ο άνθρωπος τα πιάνει χοντρά, γιατί αναφέρεται σε εταιρίες και δεν αφήνει καμία αμφιβολία αμφισβητήσεως ως προς την νομιμότητα των ενεργειών τους.
Κρίμα

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”