Μισινες-Νηματα για σπιννιγκ
-
Re: Μισινες-Νηματα για σπιννιγκ
ΝΑΙ το χαννουν Αλλα πιο γρηγορα και αλλα πιο αργα.
Το φυσικο χρωμα των ινων Dyneema και Spectra ειναι το ασπρο (λευκο).
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η καλυτερη επιλογη σημερα σε σχεση ποιοτητας και τιμης ειναι τα νηματα της DAIWA τα οποια δυστυχως δεν υπαρχουν στην ντοπια αγορα.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η καλυτερη επιλογη σημερα σε σχεση ποιοτητας και τιμης ειναι τα νηματα της DAIWA τα οποια δυστυχως δεν υπαρχουν στην ντοπια αγορα.
οπως και πολλα προιοντα της daiwa (καλαμια,μηχανισμοι κ.α)EVANTHIS LOIZOU wrote:ΝΑΙ το χαννουν Αλλα πιο γρηγορα και αλλα πιο αργα.
-
Τετρακλωνο αλλα πολυ πολυ καλης ποιοτητας.
Η τιμη του ομως ειναι λιγο ψηλη
Αυτες τες μερες φερνω και τα νεα της Power Pro και της Kureha-Seaquar που παρουσιαστηκαν στην ICAST 2011. Φανταστικες τιμες Ασε να δουμε και την ποιοτητα
Η τιμη του ομως ειναι λιγο ψηλη
Αυτες τες μερες φερνω και τα νεα της Power Pro και της Kureha-Seaquar που παρουσιαστηκαν στην ICAST 2011. Φανταστικες τιμες Ασε να δουμε και την ποιοτητα
-
για παραμαλλο οταν βαζουμε νιμα με στριφταρι ποσα μετρα περιπου πρεπει να ειναι ?
-
Προσωπικα βαζω 30 - 40 ποντους
- plenom'metatopsarem?
εξαρτάται και πόσο μήκος έχει το καλάμι σου Μην σε εμποδίζει το μήκος του παράμαλου να κάνεις βολές!EVANTHIS LOIZOU wrote:Προσωπικα βαζω 30 - 40 ποντους
Κι εγώ χρησιμοποιώ περίπου 30 cm
- mariosspinning
ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Φίλε οι μισίνες γενικά δεν είναι ιδανικές για spinning αλλά μπορείς να δοκιμάσεις. Τωρά για την συγκεκριμένη που είναι και flurocarbon αν είσαι και αρχάριος πιθανόν να έχεις προβλήματα αφού θα κάμνει πολλές σπίρες και θα σου μπλέκεται στο spool. Αν δεν διαθέτεις 20-25 ευρώ για έναν καλό νήμα τότε πιάσε καλύτερα μια monofilament μισίνα για αρχή κοντά στα 8-10lb και μόλις μαζέψεις λεφτά βάλε νήμα. Όταν θα θέλεις να αγοράσεις νήμα ρώτα εδώ για να σου πούμεν κάποιες συγκεκριμένες μάρκες για να μεν πετάσεις τα λεφτά σου άδικα.mariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- AggelosLRK
με 15ευρο εχει ο κωνσταντινος λαρνακα ενα νημα fujitsu 100m νομιζω 15λιπρο πιασε ενα καρουλι,τυλιξε το καλα πανω και επνασες τουλαχιστον κανα 6μηνο,οι μησινες αν δεν εχεις καλαμι @@δατο δεν σωνουν τα καλα ψαρια και ειδικα πανω στους κομπουςmariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
Άγγελε δαμέ θα διαφωνήσω μαζί σου. Καλλύτερα μια μισίνα μέτριας ποιότητας παρά ένα νήμα χάλια. Συγκεκριμένα εγώ με το fujitsu είχα πολλά προβλήματα και δεν το συστήνω.AggelosLRK wrote:με 15ευρο εχει ο κωνσταντινος λαρνακα ενα νημα fujitsu 100m νομιζω 15λιπρο πιασε ενα καρουλι,τυλιξε το καλα πανω και επνασες τουλαχιστον κανα 6μηνο,οι μησινες αν δεν εχεις καλαμι @@δατο δεν σωνουν τα καλα ψαρια και ειδικα πανω στους κομπουςmariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
- AggelosLRK
Το προτινα επειδη το εχω πανω στην πομπινα απο τον μαρτη χωρις ουτε ενα κουβαρι ως τωρα (χτυπα ξυλο)ισως να το εστρωσε καλα η stradic μου,παντως ειδα με τα ματια μου να κανει κουβαρι σε ryobi και του ρολανδου δεν του πολυαρεσε.Παντως εγω το ξεκολωσα και δεν ειχα παραπονο ως τωραMariosK wrote:Άγγελε δαμέ θα διαφωνήσω μαζί σου. Καλλύτερα μια μισίνα μέτριας ποιότητας παρά ένα νήμα χάλια. Συγκεκριμένα εγώ με το fujitsu είχα πολλά προβλήματα και δεν το συστήνω.AggelosLRK wrote:με 15ευρο εχει ο κωνσταντινος λαρνακα ενα νημα fujitsu 100m νομιζω 15λιπρο πιασε ενα καρουλι,τυλιξε το καλα πανω και επνασες τουλαχιστον κανα 6μηνο,οι μησινες αν δεν εχεις καλαμι @@δατο δεν σωνουν τα καλα ψαρια και ειδικα πανω στους κομπουςmariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;
Τα κουβάρια δεν είναι τόσο πρόβλημα του νήματος όσο του εξοπλισμού και της χρήσης του. Το πρόβλημα με το fujitsu είναι η ποιότητα του σαν νήμα. 6 μήνες θεωρητικά είναι αρκετός καιρός για να κρίνεις αν ένα νήμα εν καλό δεδομένου ότι το χρησιμοποιείς συχνά οπότε ίσως να αξίζει να το ξαναδοκιμάσουμεν γιατί η τιμή του εν αρκετά καλή. Μπορεί το δικό μου καρούλι που αγόρασα πριν 2-3 χρόνια και έκαμε μου προβλήματα που τα πρώτα ψαρέματα να ήταν ελαττωματικό.AggelosLRK wrote:Το προτινα επειδη το εχω πανω στην πομπινα απο τον μαρτη χωρις ουτε ενα κουβαρι ως τωρα (χτυπα ξυλο)ισως να το εστρωσε καλα η stradic μου,παντως ειδα με τα ματια μου να κανει κουβαρι σε ryobi και του ρολανδου δεν του πολυαρεσε.Παντως εγω το ξεκολωσα και δεν ειχα παραπονο ως τωραMariosK wrote: Άγγελε δαμέ θα διαφωνήσω μαζί σου. Καλλύτερα μια μισίνα μέτριας ποιότητας παρά ένα νήμα χάλια. Συγκεκριμένα εγώ με το fujitsu είχα πολλά προβλήματα και δεν το συστήνω.
συγκεκριμενα Μαριε σε τουτη την μαρκα μισηνα αν την θελεις για σπιννινκ ,πιστευκω ψαξε την σε κοκκινο(χαλκινο) χρωμα (φκενει και σε ασπρο χρωμα αλλα εν την ηβρα ακομα) που ειναι και πιο μαλακη και προοριζεται για σπιννινκ , εχει ονομα ultra soft προσωπικα ηταν που τις πιο καλες μισηνες που εδοκιμασα !mariosspinning wrote:ε κοπελια τουτη η μισινα καμνει για σπιννινγκ;