ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post Reply
andreasstf
Posts: 63
Joined: Sun Jun 26, 2011 5:07 pm
Location: GERI

ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by andreasstf »

http://www.youtube.com/watch?v=ovXr1vqV ... re=related

ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΝ ΘΑΛΑΣΑ ..ΠΟΖΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

User avatar
chrysanthos9
Posts: 1853
Joined: Sun Nov 02, 2008 5:24 pm
Location: madrit spain

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by chrysanthos9 »

ρε φιλε εχει χωρες που το ψαροτουφεκο επιτρεπεται με μπουκαλες και να σω πω μερα και δεν μπορεις να παιξεις ψαρι με μπουκαλες εχτος τρυπας λογω του θορυβου που καμνει αλλα παλε εν μεγαλη βλακια
Rememper always someone waiting for you at home

andreasstf
Posts: 63
Joined: Sun Jun 26, 2011 5:07 pm
Location: GERI

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by andreasstf »

φιλε ινε ιλι8ιο......

nicolas theocharous
Posts: 472
Joined: Fri Jun 12, 2009 9:33 am

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by nicolas theocharous »

παιδια καλημερα. οντως βλακεια μεγαλη για εμας που εμεγαλωσαμε σε μια χωρα που εν εχει ψαρι και που εχει 1000 αλλους ανθρωπινους!!!!!!!!! τονιζω το παραγοντες που καταστρεφουν τα παντα στο περασμα τους η μαλλον στο αγγιγμα τους. βλακεια για εμας αλλα πιστευκω ως εκει.

Γιατι?

Γιατι ναι εμεις εμεγαλωσαμε και ξερουμε πολλα σωστα για δαμε οτι οι μπουκαλακηδες προκαλουν μεγαλη καταστροφη αλλα εκει ισως να ειναι και νομιμο αλλα και κατι απολυτως φυσιολογικο. και αφου εν ετσι γιατι να μεν ποζαρουν? που την στιγμη που εν νομιμο. σιγουρα αννεν νομιμο εν εχουν ιδεα οτι μπορει να εν ανηθικο και ξερω εγω και σιγουρα εμεγαλωσαν με μια διαφορετικη αντιληψη.

το θεμα μας τωρα εννεν τουτο το θεμα ξερετε ποιο ειναι? ειναι φιλοι μου οτι αν σε εκεινη την χωρα το ψαρεμα με μπουκαλες ηταν παρανομο ηταν να ποζαρουν ετσι?? ηταν να πιεννουν?? το πιο πιθανον ειναι οτι δεν θα επιενναν και εν θα εποιζαρισκαν. τουτο εν το ποιντ για εμενα γιατι εμεις σαν Κυπρεοι εμαθαμε το παρανομο να το βουρουμε που πισω γιατι πολλα απλα εν εχει κανενα να μας τσεκαρει ουλλοι εχουμε το μεσο μας και στο τελος της ημερας κανονιζουμαστε μια χαρουα πισω που τα φωτα και την ιδια ωρα παιζουμεν το και ψευτομαγκες με το να χουμιζουμαστε για τις παρανομιες μας.

εγω λεω σας οτι τουτοι οι ανθρωποι εμεγαλωσαν με μια αντιληψη που εμεις στην χωρα μας και για τα δεδομενα της χωρας μας ειναι ανεπιτρεπτα και λαθος αλλα οπως και να το καμουμε για εκεινους εν σωστα. εν σημαινει πως η αντιληψη που εχουμε δαμε εν παντου η σωστη αντιληψη. Γι αυτο και οι χωρες εχουν διαφορετικα ονοματα, κουλτουρες και τροπους ζωης.

σε τουτο το βιντεο καταδικαζω το οτι επεξε ψαρι κατω του μεγεθους (το πρωτο ψαρι) πιθανον παλε νομιμα αλλα που την στιγμη που εν ξερω κατι αλλο για τις νομοθεσιες τους εκει εν μπορω να καταδικασω κατι αλλο. αν απαγορευεται ας τους ρειξουν στην πυρα αλλα αν επιτρεπετε πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε την κουλτουρα αλλων λαων οσο και αν δεν μας αρεσκει. εν γινετε να ονομαζονται ουλλες οι χωρες Κυπρος. και αν με ρωτατε ευτυχως που εν ονομζουνται ουλλες οι χωρες ετσι γιατι πολλοι εννα εφκενναν να καταδικαζουν πολλα πραματα και μετα να πιεννουν κρυφα κρυφα να τα καμνουν γιατι βαλω στοιχιμα εχει πολλους που δαμεσα που φκενουν και φωναζουν για παρανομιες (μπουκκαλες, νυχτα κτλ) και εν οι πρωτοι που βουρουν και καμνουν τα.

οποτε εν καλυτερα πριν να φκανουμε να ποσταρουμε βιντεο με χωρες καπου στην αλλη ακρη της γης που για εκεινους μπορει να εν κατι το απολυτα νομιμο αλλα και να τηρουν ολους τους νομους κατα γραμμα το αννεν σωστοι η οι αλλου παπα ευαγγελιο οι νομοι εν νομοι!! να δουμε τι εννα καμουμε με τους δικους μας τους γαρους δαμεσα που καταστρεφουν τα παντα με τις πραξεις τους.

Το βιντεο θα ειχε πολυ μεγαλυτερη αξια αν ηταν Κυπρεοι!! αυτα απλα ειπα να πω την αποψη μου επειδη εν μου αρεσκει να κρινω μονομιας καποιον επειδη εποσταρε ενα βιντεο που για εκεινον ισως να ειναι κατι το φυσιολογικο.

μαγκια για μενα θα ηταν παρα να φκενω να αποκαλω γαρο εναν αγνωστο που μια αλλη χωρα που ισως να εμν επαρανομισε ποττε στην ζωη του να παω να καρφωσω καποιον που βουττα για ψαρεμα με μπουκαλλες δαμεσα γιατι ουλλοι και καπιον γνωστο, φιλο,παρεα συγγενη εχουμε!! θα ηταν πολλα πιο χρησιμο παρα ενα βιντεο που στα υπολοιπα 2 δισ. του πλανητη εν λαλει τιποτε ενω εμεις οι απολυτα νομοταγεις κραζουμεν το.

φιλικα παντα. εν λαλω οτι εν σωστο το βιντεο ξαναλαλω το. με τν δικη μου την αντιληψη εν λαθος αλλα πρεπει να δεχτουμε οτι αλλες χωρες εχουν διαφορετικες αντιληψεις και κουλτουρες ειτε σωστα ειτε λαθος ειτε μας αρεσκει ειτε οι.

User avatar
M_Gee_S
Posts: 19
Joined: Wed May 30, 2012 8:07 am
Location: Limassol - Cyprus
Contact:

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by M_Gee_S »

Καλημέρα σας, ξέρετε που πιάνω τηλέφωνο για να καταγγείλω ψαροτουφεκαδες με μπουκάλες?? Εψές την νύχτα ήμουν ψάρεμα σε ένα τόπο στη Λεμεσό στο CROWN Plaza συγκεκριμένα, ψάρευα περίπου καμια ώρα και ξαφνικά βλέπω 2 φαναράκια να πηγαινοέρχονται μέσα στη θάλασσα. Και δεν τους κάνει που εβουτισαν ουλή νύχτα με τις μπουκάλες, γιατί εν τους είδα να βγούν καθόλου πάνω για αέρα, ήταν και μέσα σε περιοχή που παρκάρουν βάρκες και έχει γλιστρά. Αν ερκετουν κανένας να ρίξει βάρκα μέσα την να τους φαΐ και τους 2. Στα πολλά πολλά έσπασαν τα νεύρα μου γιατί επιγενοερχουνταν στο τόπο που ψάρευα, τον έναν παρεπιπτόντως πρέπει να μεν τον εκουτσισα για καμια 20μετρα πας σε μια βολή, εμαζεψα τα πραματάκια μου και έφυγα. :evil: :evil: :evil:

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by admin »

Λιμενική αστυνομία

User avatar
M_Gee_S
Posts: 19
Joined: Wed May 30, 2012 8:07 am
Location: Limassol - Cyprus
Contact:

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by M_Gee_S »

έχετε κάποιο τηλέφωνο τους να το βάλω στο speed dial??

rockfishing
Posts: 139
Joined: Wed Sep 14, 2011 2:31 pm

Re: ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ

Post by rockfishing »

M_Gee_S wrote:έχετε κάποιο τηλέφωνο τους να το βάλω στο speed dial??
ψαξε στο φορουμ και εγραψαμεν τα πολλες φορες

Post Reply

Return to “Ελεύθερη κατάδυση”