Cyprus International Angling Festival

Post Reply
User avatar
caveman
Posts: 3501
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:59 pm
Location: Φράγμα Κούρη

Cyprus International Angling Festival

Post by caveman »

Εμείς που ζούμε :?: :oops: γίνουντε έτσι διοργανώσεις δαμέσα που το 1994 τζαι μεις τον χαβάν μας :lol: :oops:

ΣΤέφανε, το φεστιβάλ που μου έλεγες :arrow:

http://www.cyprusdamfishing.com/page104.html
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

User avatar
COTSIOS80
Posts: 519
Joined: Thu Mar 05, 2009 9:56 am

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by COTSIOS80 »

caveman wrote:Εμείς που ζούμε :?: :oops: γίνουντε έτσι διοργανώσεις δαμέσα τζαι μεις τον χαβάν μας :lol: :oops:

ΣΤέφανε, το φεστιβάλ που μου έλεγες :arrow:

http://www.cyprusdamfishing.com/page104.html
Χαμπη, εσεις σαν συνδεσμος για γλυκα νερα επρεπε να στειλετε επιστολες σε παρομοιους συνδεσμους σε ολη την Ευρωπη και οχι μονο για να τους ενημερωσετε για την υπαρξη του συνδεσμου και για να οργανωσετε κοινες δραστηριοτητες.
Ditch the bitch and let's go fishing!

mikrosa
Posts: 549
Joined: Fri Apr 22, 2011 8:11 pm
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by mikrosa »

ετσι πραματα επρεπε να τα λαλουν στην Τηλεοραση.

User avatar
PeRoUkKaS
Posts: 1088
Joined: Fri Nov 02, 2007 6:27 pm
Location: Nicosia

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by PeRoUkKaS »

Σκεφτου ρε φιλε.. 17 χρονια γινετε ετσι πραμα δαμεσα τζαι εμεις ουτε και ιδεα.. Εννα προσπαθησω να μαθω περισσοτερες πληροφοριες τζαι να τες γραψω δαμε
για το φετινο τουρνουα. Απ οτι ξερω θα γινει τον Οκτωβρη.
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

User avatar
apsavvas
Posts: 1045
Joined: Mon Jan 26, 2009 7:22 pm

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by apsavvas »

θα ήταν καλό να βρισκόμασταν και εμείς εκεί
The only source of knowledge is experience

User avatar
Demetrisk
Posts: 115
Joined: Tue Jul 27, 2010 11:50 am
Location: Λευκωσια-Κ'κλι

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by Demetrisk »

αδυνατον να παμε και εμεις εκτος αν δεχτουν να παμε μονοημερο.
Εμελετησα το θεμα στην σελιδα τον Ιρλανδών πριν κανενα μηνα οταν το ανακαληψαμε κατα τυχης απο ενα Ιρλανδό και απο οσα εκατάλαβα προκειται για διαγωνισμο 2 εβδομάδων που διεξαγεται τις καθημερινες(4 μερες συνεχεις για την κάθε εβδομάδα) καθε μερα σε διαφορετικό φράγμα(4 φραγματα). Αγωνιζονται καθημερινα σε καθε φράγμα ατομα διαφορετικών group και εναλασουν καθε μερα φραγμα μεχρι τον τελικο. Ο τελικος εγινε στην Γερμασογεια απο οτι μαθαμε τον Μαιο που περασε. Αρα πρεπει να βαλουμε άδεια 8 εργάσιμες μερες για να λαβουμε μερος πραγμα πολλα δύσκολο.

Επισης τουτοι κλείουν πακέτα απο Ηνωμένο Βασίλειο με ολα μεσα (Διαμονή,Φαγητό,Μεταφορικα) μιλούμε για πολλη οργανωση και παντα λειτουργουν με ολες τες αδειες και την στηριξη του Δημου Γερμασογειας. Διαγωνισμοι γίνονταν ακόμα οταν και το φράγμα ήταν κλειστο...με αδεια του Τμήματος αλλα και του Δήμου Γερμασόγειας.

Μάλιστα και εμείς ετζιμουμασταν κανονικα. Ο ανθρωπος που βρηκαμε στο φράγμα με τον Στέφανο(ηταν καθημερινη που τον βρήκαμε) ψεματα-αλήθκια του διαγωνιστηκε στην ιδια ομάδα με τον Bob Nudd της Browning το 1972-1973 και ερχεται καθε χρόνο στην Κύπρο για να λάβει μερος σtους 2 διαγωνισμούς (Νομίζώ διαμενει αρκετο διαστημα μαλιστα σε τροχόσπιτο στην ακτη του Κυβερνήτη). Παντως ήταν 70 χρονών και ψαρευε με Pole μαζι με την γυναίκα του... Την παρατήρηση μας παντως εφαμεν την που τους Ιρλανδους για τες ακαθαρσίες και σκουπιδια που γέμωσε η Γερμασόγεια. Οταν ήταν κλειστο το φραγμα ήταν ενας παράδεισος μας ειπε συγκεκριμενα η γυναίκα του... :think:

User avatar
giannosP
Posts: 479
Joined: Sat Apr 09, 2011 1:12 pm
Location: Λευκωσια - Τσερι

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by giannosP »

και τουτο ποτε ενα ξαναγινει?
Life is a game....Fishing is serious!

User avatar
Demetrisk
Posts: 115
Joined: Tue Jul 27, 2010 11:50 am
Location: Λευκωσια-Κ'κλι

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by Demetrisk »

ε φιλε είπαν μας για τον Οκτωβρη, τωρα ακριβως ημερομηνίες εν εμαθαμε. Ο Ιρλανδος ειπεν για ενα ξενοδοχείο στην Λεμεσο που αναλαμβάνει την πληροφόριση και επικοινωνια με τους αντιπροσώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

User avatar
MariosK
Posts: 3582
Joined: Sun May 04, 2008 6:00 pm
Location: Πάφος
Contact:

Re: Cyprus International Angling Festival

Post by MariosK »

Demetrisk wrote:Την παρατήρηση μας παντως εφαμεν την που τους Ιρλανδους για τες ακαθαρσίες και σκουπιδια που γέμωσε η Γερμασόγεια. Οταν ήταν κλειστο το φραγμα ήταν ενας παράδεισος μας ειπε συγκεκριμενα η γυναίκα του... :think:
Δημήτρη πρώτον το φράγμα δεν ήταν καθαρό επειδή ήταν κλειστό για ψάρεμα αλλά επειδή είχε εμπλουτιστεί με μικρά ψάρια με πολλές προσπάθειες και κόπο από το συμβούλιο και τα μέλη του CFAA σε μιαν προσπάθεια να ανακάμψει από την καταστροφή του 2008 που παρολίγον να αδειάσει και πάλι εσώθηκεν μετά από πολλές προσπάθειες του CFAA και ιδιαίτερα του πρόεδρου, Δημήτρη Μηνά. Οπότε ήταν καθαρό επειδή δεν είχε κάτι αξιόλογο να ψαρέψεις και ξέρουμε πολλά καλά ότι τους παράνουμους δεν τους πολυενδιαφέρει αν εν κλειστό η ανοικτό αλλά να έχει ψάρια.

Τωρά τούτοι οι κυρίοι αν έχουν το θράσος να κάμνουν και παρατήρηση ότι το φράγμα ήταν κλειστό και επίενναν και ψαρέυκαν τον γόνον τότε λυπούμαι πραγματικά αλλά μόνο συγχαρητήρια δεν αξίζουν. Το ότι κάμνουν CATCH AND RELEASE δεν σημαίνει ότι δεν κάμνουν και ζημιάν. Είπαμεν τα πολλές φορές ότι ένα μικρό ποσοστό των ψαριών που γίνονται release πιθανόν να μην επιβιώσει για διάφορους λόγους αλλά ακόμα χειρότερα το ψάρεμα σε περίοδο αναπαραγωγής στρεσάρει τα ψάρια και μειώνει την απόδοση της παραγωγής.

Οπότε την επόμενη φορά που θα φάτε παρόμοια παρατήρηση απαντήστε σε τούτους τους κυρίους τζε ενημερώστε τους για την δράση τζε την προσπάθεια του CFAA για τους εμπλουτισμούς που κάμνει για να έχουν τουτοι οι κύριοι να ψαρεύκουν τζε τους καθαρισμούς που κάμνει τζε ποττέ δεν έρκουνται πάνω που 10-15 άτομα από τα οποία τα 7 είναι από το συμβούλιο. Έχουμεν μέλη μας 2-3 Άγγλους τζε καθούμαστεν τζε μεταφράζουμεν ολόκληρες επιστολές για συνολικά 6-7 ξενόγλωσσα μέλη τζε το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι διαγωνισμοί αλλά μετά έχουν και το θράσος να κάμνουν παρατηρήσεις και υποδείξεις.

Βέβαια εμείς τούτα ξέρουμε τα που καιρό αλλά που ευγένεια σιωπούμεν αλλά όι να σσίψιουμεν να μας beep τζίολας...

http://www.cyprusfaa.com/view.php?lang= ... &artID=109

http://www.cyprusfaa.com/view.php?lang= ... k&logout=1

http://www.cyprusffa.com/dipotamos_22_10_2006.htm

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”