Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Locked
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by admin »

admin wrote:
Feuilles wrote:
admin wrote:(οχι μόνο ψ.τ, ξέρουμε και καλαμάδες που πουλούν ψάρια σε γνωστές ψαροταβέρνες στην Λευκωσια και Λεμεσσό
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ - ωραια, αλλά αντι να χώνουμε το αγωνιστικό ψ/τ γιατί δεν ασχολούμαστε με την παρανομία που κάνει περισσοτερο κακο ? Εμείς προσπαθούμε ανεληπός και καθημερινός και δέν μπορείς να φανταστείς με πόσους τρόπους .
ΦΙΛΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ- ΑΡΝΙ ΕΝ ΤΣΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΣΑΙ ΚΑΜΝΕΙ Μ.... ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΩΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΕΤΑΙ (ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ) ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ :naughty: συμφωνώ αλλα απο την στιγμη που 80% του πλυθυσμού των σχολείων τα κάνει για το ψ.τ τοτε ασ μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας Επαναλαμβάνω για να το καταλάβεις το ψαροντούφεκο είναι μια δραστηριότητα που γίνετε σε συνδιασμό με ελ. κατάδυση όπως η υποβρύχια φωτογραφία, όπως η αγωνιστική ελεύθερη κατάδυση. Αν κάποιος πηγαίνει σε σχολείο δέν πάει να μάθει να ψαρεύει αλλά να καταδύεται , Αν το 80% χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για να κάνουν ψαροντούφεκο δέν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις το κακό σε αυτό και γιατί προσβάλεις τα άτομα που κάνουν ή έκαναν σχολείο και πλήτεις και το κύρος των σχολών ελ κατάδυσης.
. να φτιάχνετε ξύλινα και να κανετε καρτέρια για σαργούς :D ) ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ :hand:
καθόλου άσχετο, Η εξέλιξη των ιδιοκατασκευών και γενικά του εξοπλισμού ξεκίνησε από το αγωνιστικό ψ/τ, όπου βλέπαμε θρύλους να ψαρεύουνε με ιδιοκατασκευές και να αξιοπειάνε τεχνικές πρωτόγνωρες για τους ψ/τ της Κύπρου όπως πχ καρτέρια εξω απο την τρύπα και τεχνικές όπως πρώτα να καρτερούμε έξω απο την τρύπα, να μην μπαίνουμε φουριόζοι με΄σα και να κτυπάμε καμπάνες ακόμα και για σαργούς όπως είδαμε τον Mazzari να παίρνει σε αγώνα Δέν βλέπουμε όλοι dvd ούτε παρακολουθούμε όλοι τον Mazzari . Εμένα αρέσκει μου να κάμνω τσε κουδουνούθκια για τους σχύλους μου στο τσινή όι επειδή είδατο που το εξωτερικό αλλά επειδη γουστάρω το για ποσκόλιω D.I.Y άρα μην κρίνεις τα πάντα με γνώμονα τον δικό σου σκεπτικισμό υπάρχουν και άλλες απόψεις και άλλα μυαλά
Το έργο έχει γίνει πολύ βαρετό. Μια ατέρμονη ωδή στην επιπολαιότητα, πασπαλισμένη με αθεράπευτα εγωιστικά σύνδρομα και μπόλικη δόση ανοησίας (εφηβικής και ανδρικής μαζί). Η αερολογία στα καλύτερά της, αλλά με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Καλύτερα να δω την εκπομπή της Ελίτας με καλεσμένο τον Μικελλίδη. Τι είπατε? Νοιάζεστε για το καλό της θάλασσας γι αυτό φωνασκείτε εντόνως και μεγαλοπρεπώς και βάζετε και το C&R μπροστά σαν δικαιολογεία; Για πιο λόγο? Για να έχουν οι καλαμάδες περισσότερα ψάρια να παίρνουν, εκτος των μικρών και του γόνου? Η για να έχουν κάποιο ψ/τ περισσότεα ψάρια στα ρηχά (που by the way στους αγώνες ουτε καν ασχολείτε κανένας αθλητης) Ας γελάσω δις (χα-χα). Παραθέτω τα μόνα δύο ερωτήματα των οποίων τις απαντήσεις μπορεί να βρει o καθένας στο παρόν thread:
- Πως γίνεται να έχετε καβαλημένο το καλάμι... σεμνά και ταπεινά;
- Πως γίνεται κατακρίνετε το αγωνιστικό ψ.τ απο την στιγμή που και το καλάμι έχει αγωνιστικό κομμάτι και το βλέπουμε καθημερινώς στα κανάλια τα γνωστά
Φίλε αν δέν μπορείς να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων χωρίς να τσαντίζεσαι και πλαγίος να προσβάλεις εισηγούμε να μείνεις με την Ελίτα και τον Μικελλίδη

p.s

Feuilles
Posts: 43
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:52 am

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by Feuilles »

Ok, κατάλαβα.

Απλώς για να πέσω μαχόμενος. Δεν είπα οτι δεν ακούω η δεχομαι τις αποψεις αλλων. Απεναντίας. Προσπαθώ απλώς να απαντήσω στις ερωτήσεις καποιων για το ποιος ειναι ο λόγος που υποστηρίζω το αγωνιστικό ψ/τ. Δεν κατάλαβα? Εχουμε η δεν εχουμε ελευθερια του λόγου? ¨οταν βγάινουν κάποιοι του καλαμιού και τασσονται εναντια σε κάτι που υποστηρίζω εγω δεν δικαιούμε να απαντήσω? Δεν προσβαλω κανενα και ουτε πλειττω το κυρος κανενού. Λέω απλά την γνωμη μου για καποια πραγματα για να ακουστώ μέσα απο το φορουμ που ειναι και ο σκοπος του νομιζω. Το να βγαίνουν καποιοι που ασχολουνται με την θαλασσα οπως εμενα, να πυροβολανε με πλαγια μεσα και μετα να λένε ''γνωμη μου και δεν την αλλαζω και θα κανω αυτο που γουσταρω'' ε, δεν το μπορω και θα πω την γνωμη μου. Κανενας δεν χρειαζετε να πειστει ή να τα ασπαστει.

Admin, το perception/αντιληψη του καθενος ειναι διαφορετικό. Ο καθενας βλεπει τον κόσμο όπως τον βλέπει και να λεει την αποψη του ειναι δικαιωμα. Δεν προσπαθω να την επιβάλω. Ξεχυθηκαν πολλοι εναντια στο αγωνιστικό ψ/τ και σε οσους τχθηκαν υπερ. Ετσι για να μην λες πως ειμαι ειρωνας
konstantinos kalogir wrote:Να δίνουμε π.χ 15 κιλά κούνελλους και να δίνουν την άδεια αλιείας (από σκάφος) δωρεάν..ακόμη εκτός από τους κατόχους βάρκας κάτι παρόμοιο μπορεί να ισχύσει ακόμη και για τους χαροτουφεκκάδες .... (για να μεν σου πω και για τους φράκτες) :
. Αυτό τι ειναι? Δεν ειναι ειρωνεια προς ενα ολοκληρο συνολο? Δεν πρεπει να απαντησει κάποιος στον κύριο Καλογήρου που ''τυχανει'' να ασχολειτει με το καλαμι? Η μήπως αυτό Postby konstantinos kalogir » Wed Sep 02, 2009 10:03 pm
Θα μου άρεσκε πάρα πολύ να απαγορευτούν τα δύκτια, οι τράτες, το ψαροτούφεκο, τα παραγάδια, το ψάρεμα από βάρκα κτλ κτλ και να ψαρεύκω μόνο με καλάμι που την ακτή αλλά΄΄

Λεω την γνωμη μου ηρεμα και με προσοχη, και ουτε εκνευριστικα ουτε τπτ. Ουτε σαρκασμος ουτε ειρωνεια. Απαντω με γνωμονα το πως βλεπω τα πραγματα και επικρινω οσους εχουν γνωμη χωρισ επιχειρηματα. Τεθηκαν ερωτήσεις. Θελατε απαντήσεις. Απάντησα. Λεω την γνωμη μου.Τελος.
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες

User avatar
konstantinos kalogir
Posts: 1493
Joined: Tue Dec 16, 2008 10:08 pm
Location: Λάρνακα
Contact:

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by konstantinos kalogir »

Άτε τωρά κοπέλλια δέτε τι επρόσεξε ο άνθρωπος!!! έτσι για να ξέρεις φίλε μου τυχαίνει το κουμπούι 'χ' να είναι δίπλα που το κουμπούι 'ψ', έτσι πληροφοριακά πάντα... Εν την θέλεις την ειρωνία αλλά επειδή αρέσκει σου να ειρωνεύκεσε, πολλά ευχαρίστως να σου απαντήσω στον ίδιο τόνο!!! Πάντως σε ένα πράμα που είπες συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ.... 'Admin, το perception/ΑΝΤΙΛΗΨΗ του καθενος ειναι διαφορετικό.' Που τούτο το ποστ που έκαμες μπορούμε να καταλάβουμε πόση είναι η δική σου αντίληψη...!!!!!

Feuilles
Posts: 43
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:52 am

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by Feuilles »

Κοιτάκτε,

Μπορούμε να αναλωνόμαστε για μέρες, μηνες ακόμα και χρόννια στο να συζηταμε. Δεν ειναι αυτο το θέμα. Προεκυψε ενα θέμα που απασχολει κάποιους απο μας και επρεπε να απασχολει και εσας που δεν ασχολειστε με το αγωνιστικό ψ/τ και ασχολείστε με το καλάμι απο ακτη η απο σκαφος. Βλεπω εγω προσωπικά, να γινονται κινησεις να περιθωριοποιειθουν καποια πραγματα που μας αρεσουν και ειναι το χομπυ μας απο κάποιους ''επιτηδειους'' που εχουν οικονομικα και αλλα συμφεροντα. Σας αφησα στην αρχη να συζητήσετε και στραφήκατε εναντιον αυτων που ασχολουνται με το αγωνιστικό ψ/τ. Και τωρα προσπαθω να απαντήσω. Το θέμα ειναι οτι καποιοι και προσφατα και η κυβερνηση προσπαθουν να μας ''καπαρωσουν'' με πλαγιους τροπους. Οπως παλευουν τα παιδια για ταο ψαρεμα στα φραγματα ετσι παλευοθμε και εμεις και δεν σασ χρειαζομαστε σαν εχθρους αλλα σαν συμμαχητες ασχετος αν δεν ασχολειστε με το αγωνιστικό. Εγψ προσωπικα αν και δεν ασχολουμε με τα φραγματα ανετα θα το υποστηριζα φθανει να γινοταν με τους σωστους κανονες κτλ και μονο επειδη μπορω να καταλάβω γιατι αρέσει σε καποιους και γιατι παλεύουν για την διάσωση του. Δεν θα εβγαινα πυροβολώντας το επειδη ειναι κατι που δεν κανω και δεν μου αρέσει.

Τεσπα, ο καθενας ας πράξει αυτό που νομίζει.

Κυριε Καλογηρου, η αντιληψη μου πιστευω ειναι οκ. Την εχω αναλύσει και με αρκετα εκτενες τρόπο. Τωρα σωστη ή λαθος αντιληψη δεν υπαρχει. Ανάλυσε μας την δικιά σου ''υπερτατη - uber alles'' αντίληψη, να δούμε. Αντι να με κρινεις μόνο. Είμαι περιεργος να σε δω να τα τεκμηριωνεις όπως εκανα εγω και πιο πάνω.
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες

User avatar
konstantinos kalogir
Posts: 1493
Joined: Tue Dec 16, 2008 10:08 pm
Location: Λάρνακα
Contact:

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by konstantinos kalogir »

Όπως (ίσως) να εκατάλαβες αφήκαν σε και μιλάς μόνος σου so...keep going... :whistle:

Feuilles
Posts: 43
Joined: Tue Dec 02, 2008 10:52 am

Re: Αγωνιστικό ψαροντούφεκο : STOP !

Post by Feuilles »

konstantinos kalogir wrote:Όπως (ίσως) να εκατάλαβες αφήκαν σε και μιλάς μόνος σου so...keep going... :whistle:
:D :D Εισαι θεος :D :D
Τα όνειρα μας Εφιάλτες σας. Και τα μυαλά στις βέργες

Locked

Return to “ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ”