μεν με κουρτιζεις...stylgeo wrote: Πιστεύκω η ιδέα για το αεροβόλο εν πολλά προκλητική
παντως εχεις δικαιο. οταν εν μες τη βαρκα σε καποια αποσταση εν ουλλοι μαγκες οταν εν μεσ το λιμανι κρυφουν οπως τες "αλουπες"
μεν με κουρτιζεις...stylgeo wrote: Πιστεύκω η ιδέα για το αεροβόλο εν πολλά προκλητική
κατηγορία Γ(ερασιτέχνες) απαγορεύονται τα δύκτιαMariosK wrote:Αν δεν κάμνω λάθος το μόνο που απαγορεύεται εν το ψαροτούφεκκο .
Δηλαδη που ησουν πουποτεadmin wrote:κατηγορία Γ(ερασιτέχνες) απαγορεύονται τα δύκτιαMariosK wrote:Αν δεν κάμνω λάθος το μόνο που απαγορεύεται εν το ψαροτούφεκκο .
λαθος ο τροπος που το σκεφτηκες. επρεπε να τους καταγγειλεις και απο κει και περα ηταν να δειξει..chrysanthos9 wrote:Εσκεφτηκα να το καταγκειλο αλλα παλε εν ηταν να ερτει το τμημα αλιειας οποταν αδικος ο κοπος μου.
Χρύσανθε, πας τούτο το θέμα ποτέ δεν είναι άδικος ο κόπος σου. Όπως ξέρεις υπάρχουν σε όλους τους τομείς του ψαρέματος τα ίδια προβλήματα. Στα γλυκά νερά αρχικά εσκεφτούμασταν έτσι, σταδιακά όμως αλλάξαμε νοοτροπία και σήμερα η κατάσταση είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τι γινόταν πριν μερικά χρόνια. Το Τμήμα Αλιείας σίγουρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς, αυτό είναι δεδομένο. Όμως η αστυνομία μπορεί, αρκεί να καταλάβουν ότι θα έχουν προβλήματα αν δεν ανταποκριθούν! Τι εννοώ? Πάρε τους τηλέφωνο. Λιμενική, τοπικό αστυνομικό σταθμό, 199 κλπ. Εξήγα όποιου σου απαντήσει ότι αυτό που γίνεται είναι παρανομία. Υπάρχει γερή πιθανότητα να σου πεί "Φιλούι μου, εν έχω αρκετό προσωπικό, τα περιπολικά λείπουν, μα εννά βουρούμε θάλασσα κλπ". Όταν σου τα πει αυτά, εσύ πες του απλά "εντάξει, δώσε μου το όνομα σου και τον αριθμό σου, αφού το τμήμα σας δεν μπορεί να βοηθήσει θα απευθυνθώ στην επαρχιακή διοίκηση ή το αρχηγείο να δούμε τι μπορεί να γίνει". Η απάντηση συνήθως θα είναι "εντάξει εντάξει, θα το κοιτάξουμε, δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω πίσω να σε ενημερώσω τι έγινε"!. Είναι δοκιμασμένο. Δεν πετυχαίνει πάντα, αλλά σίγουρα "αλλάζει τις ισορροπίες". Στα γλυκά νερά επίσης βοήθησε η ύπαρξη ενός οργανωμένου συνόλου (CFAA) με άτομα που να ξέρουν τις νομοθεσίες - σίγουρα ακούγεται διαφορετικά αν η καταγγελία προέρχεται από οργανωμένο σύνολο.chrysanthos9 wrote:κοπελια εν μπορει να συνεχισει αλλο η κατασταση τουτη κατι πρεπει να καμουμε. Εχτες ημουν ψαρεμα κατω που το σπιτι μου και ηρτεν ενας εβαλε δυκτια εκλεισε το κολπουι ειχεν τζαι κολιμπιτες τζαμε αλλα εν τον εκοφτε. Εσκεφτηκα να το καταγκειλο αλλα παλε εν ηταν να ερτει το τμημα αλιειας οποταν αδικος ο κοπος μου.