Προς μελη του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων

User avatar
C&R
Posts: 949
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:23 am

Re: Προς μελη του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων

Post by C&R »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Χθες την Κυριακη ειχα την τυχη να λαβω μερος στην εκδηλωση που εγινε στο φραγμα του Κουρρη :) :) :)
ΣΥΓΚΙΝΙΤΙΚΗ εμπειρια. Μακαρι να βρισκαμε το θαρρος και την δυνατοτητα να το κανουμε πιο συχνα.
Κατ'αρχη θελω να συγχαρω και να ευχαριστησω τον Προεδρο ( Κο. Δημητρη Μηνα) και τον Κο Ιουλιανο του Τ.Α. που μας εδωσαν αυτη την ευκαιρεια :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Επισης θελω να ευχαριστησω δυο εμπορους οι οποιοι εχουν προσφερει ΔΩΡΕΑΝ καποιο απο τον εξοπλισμο που χρησιμοποιησαμε. Προκειται για τον Ντινο τον ANGLERMANIA και τον Μαριαννο (τον μιτσην αδελφον του Τρυφωνα) του SUPER ACTION.
Μπορει να μην καταφεραμε να πιασουμε ψαρια. Δεν πειραζει. Την επομενη φορα :wink:
Κ. Ευάνθη , να σε ευχαριστήσω και εγώ επίσης εκμέρους του συβουλίου για την βοήθεια σου και τον χρόνο σου καθώς επίσης και τον k. Ανδρέα Ανδρέοu, k. Κόκκο Kαραπιτα, ANGLERMANIA και SUPERACTION. Ήταν πράγματι συγκινητικό και χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουμε τα άτομα με "ειδικές ικανότητες" να γνωρίσουμε το χόμπι μας.

User avatar
bassman
Posts: 391
Joined: Mon Nov 19, 2007 6:19 pm
Location: Nicosia

Re: Προς μελη του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων

Post by bassman »

Φίλε μου Ευάνθη, εκείνο που μετρά είναι η ικανοποίηση που ένοιωσαν οι συνάνθρωποι μας που βρέθηκαν στη φύση να κάνουν κάτι που ίσως να θεωρούσαν αδύνατο. Δυστυχώς δεν πιάσαμε ψάρια έτσι δεν ένοιωσαν τη μαγεία του τσιμπήματος, αλλά τους υποσχεθήκαμε ότι την επόμενη φορά θα πιάσουν σίγουρα.
Η προσπάθεια ήταν κοινή και σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ προσωπικά και εκ μέρους του συμβούλιου για την συνεργασία και τη βοήθεια σας.
I'd rather be fishing!

User avatar
konstantinos kalogir
Posts: 1493
Joined: Tue Dec 16, 2008 10:08 pm
Location: Λάρνακα
Contact:

Re: Προς μελη του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων

Post by konstantinos kalogir »

Και να το ξανακανονίσετε για να έρτουμε και εμείς που δεν τα καταφέραμε λόγω υποχρεώσεων το συντομότερο δυνατό..! :D Πάντως αξίζετε συγχαρητηρίων (το νέο συμβούλιο του συνδέσμου), γιατί όντως κάμνετε πολύ δουλειά (έπρεπε να το αναφέρω τούτο), γιατί δεν πρέπει σαν μέλη απλά να ζητάμε και να ζητάμε πράγματα από το συμβούλιο, αλλά να αναγνωρίζουμε τις σωστές και αξιόλογες προσπάθειες του...

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”