Αιγυπτος-Νουβία
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
χανεις το μελλον σου ρε φιλε caveman , πολλα καλες οι φωτογραφιες σου θα τις ζηλευαν πολλοι φωτογραφοι.
αναλαμβανεις γαμους????????????????????????
αναλαμβανεις γαμους????????????????????????
-
Η τρίτη φώτογραφία είναι το αποκορύφομα ... εν ούλλα τα λεφτά ... ούλλες οι υπόλιπες σε συγγριση με τζίνη,,,εν έχουν υπόθεση joke
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Τζαιγώ έτσι νομίζω ρε Πετρή!!
Μαζίν με τούτην εν καλύτερες φωτογραφίες του ταξιδιού
Το μόνο άσχημο εν ότι έχω τον ήλιο απέναντι μου αντί πίσω μου τζαι χαλά νάκκον την φάση
Μαζίν με τούτην εν καλύτερες φωτογραφίες του ταξιδιού
Το μόνο άσχημο εν ότι έχω τον ήλιο απέναντι μου αντί πίσω μου τζαι χαλά νάκκον την φάση
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
Συμφωνώ ... αλλά σε 2 διαφορετικές κατηγορίες
Το Σαββατοκυρίακο εννά φκάλω και εγώ μια τεθκια όπως του Πρεδατορ,αλλά μάλλον με κανένα γίλο
Το Σαββατοκυρίακο εννά φκάλω και εγώ μια τεθκια όπως του Πρεδατορ,αλλά μάλλον με κανένα γίλο
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Εν καλοί τζοι γύλοι ρε
Εννάρτεις να πάμεν άβριο?? Κατά τες θκιό το μεσομέρι θα ισιόσο κατά τα παλιά λιμέρια
Ο πελλο Ιταλός ήρτεν, έκατσεν ούλλη μέρα σήμερα με το εγγλέζικο στο παλιό λιμάνι τζαι εύκαλεν λαβράκι δίκιλο όποτε πάει τζιαμέ βάλλει τους γιαλιά!! Θα τον έχουμεν τζαι τζίνον μαζίν μας Να δούμεν αν ξέρει να μας δίξει καμιά τεχνική
Εννάρτεις να πάμεν άβριο?? Κατά τες θκιό το μεσομέρι θα ισιόσο κατά τα παλιά λιμέρια
Ο πελλο Ιταλός ήρτεν, έκατσεν ούλλη μέρα σήμερα με το εγγλέζικο στο παλιό λιμάνι τζαι εύκαλεν λαβράκι δίκιλο όποτε πάει τζιαμέ βάλλει τους γιαλιά!! Θα τον έχουμεν τζαι τζίνον μαζίν μας Να δούμεν αν ξέρει να μας δίξει καμιά τεχνική
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- largemouth
Ελα το ηλίθιο μαυρισμά κουνεlator Ελπίζω να υσχίει για το σάβατο και θωρώ τα x-rap ονειρο συνέχεια
Waiting for the perfect storm
largemouth wrote:Ελα το ηλίθιο μαυρισμά κουνεlator Ελπίζω να υσχίει για το σάβατο και θωρώ τα x-rap ονειρο συνέχεια
ate και εκατεβασα τα metal xmas να τα ακούμε σαν ψαρεύουμε and smoke το υλικο που μας έδωσαν οι φίλτατοι αιγύπτιοι
ahahaha
- largemouth
GOOD GOOD Μάλλον εννα φέρω και το firetiger να τραβήσω αλλο καμια πέρκα έξω
bring stella 2 !!!!! ... not the shimano LOLlargemouth wrote:GOOD GOOD Μάλλον εννα φέρω και το firetiger να τραβήσω αλλο καμια πέρκα έξω
ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΜΕΡΟΣ 2
Αύριο μερικοί τυχεροί φεύγουν για το δεύτερο ταξίδι στην Αίγυπτο, αυτή την φορά καλύτερα προετοιμασμένοι και ας ελπίσουμε ότι ο καιρός δέν θα κάνει τα δικά του. Είμαι σίγουρος ότι τα τερατάκια θα τους δώσουν απολαυστικές μάχες. Χαμπή εύχομαι αυτή την φορά νασταθεί να του βγάλεις και καμιά φωτογραφία . και ΄μια παράκλιση φκάρτε τσε καμιά φωτογραφία του Χαραλάμπη την ώρα που παλιώνει με το τέρας!!! Άτε καλά να περάσετε και εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.
Re: ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΜΕΡΟΣ 2
να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο team τζαι είμαι σίουρος ότι εν να απολαύσουμε φωτό πάλε...
αν δεν είναι κανενός ψαρκού (φτού -φτού) σίγουρα καμιά καμήλα ή σιελοντρούνα
Καλά να περάσετε κοπέλλια !!!!!
αν δεν είναι κανενός ψαρκού (φτού -φτού) σίγουρα καμιά καμήλα ή σιελοντρούνα
Καλά να περάσετε κοπέλλια !!!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
κοπελια σας εύχομαι καλο ταξίδι να έχετε..και εύχομαι να σας κάνουν την τιμή μεγάλα τέρατα..
- largemouth
Ατε κοπελλια καλά να περάσετε και ξέρετε ότι θα ηθελα να ημουν μαζι σας ANW Kαλές μαχες και παρτε αντηλιακο
Καλά να περάσετε τζε μακάρι να έχετε μεγάλες μάχες!!!
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Καλό ταξίδι ρε παιδκια και καλές μάχες με τα τέρατα !!! ... κανονίστε να πιάσετε το τέρας φέτος
περίμένουμε φοτό να ζωντανέψουμε κ μείς που έχει τζερό να δούμε ΨΑΡΙ
περίμένουμε φοτό να ζωντανέψουμε κ μείς που έχει τζερό να δούμε ΨΑΡΙ