T.A.

User avatar
MariosK
Posts: 3582
Joined: Sun May 04, 2008 6:00 pm
Location: Πάφος
Contact:

Re: T.A.

Post by MariosK »

Κωνσταντίνο να σε παρακαλέσω να κατεβάσεις λίον τους τόνους τζε να διαβάζεις με ψυχραιμία τα όσα γράφονται για να μπορείς να απαντάς κατάλληλα.
konstantinos kalogir wrote:Φίλε όπως είπες στο προπροηγούμενο ποστ σου 'Δεν είναι δυνατό να απαιτούμε από ανθρώπους που δουλεύουν Δευτέρα ' Παρασκευή να είναι και τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα στην γύρα να ελέγχουν για τυχόν παρανόμους'...Μα αφού ο κόσμος τότε πάει ψάρεμα....!!! Δηλαδή επειδή την Κυριακή είναι αργία, δεν δουλεύει η αστυνομία;;; Να κάμνουμε φόνους Κυριακές γιατί η αστυνομία δουλέυκει από Δευτέρα ως Παρασκευή;;;
Είπαμε Δευτέρα εώς Παρασκευή δουλεύκει το Τμήμα Αλιείας, ΟΧΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Γι' αυτό και πλέον για παρανομίες καλούμε το αρμόδιο αστυνομικό σταθμό για κάθε φράγμα που τα τηλέφωνα τους αναγράφονται στο pdf που έγινε ποστ 100 φορές, υπάρχει σαν sticky στο φόρουμ, και επίσης υπάρχει και στο site του συνδέσμου. Αν πάρεις στο σωστό τηλέφωνο τότε η αστυνομία θα έρθει αμέσως οποιαδήποτε ώρα και μέρα!!!!! Επίσης σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου την λίστα με τα τηλέφωνα τότε μπορείς να πάρεις την Άμεση Δράση στο 199 και θα συνδέσουν με το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα...
konstantinos kalogir wrote: Τέλος σου θυμιζω πως δεν στρέφω βέλη εναντίων των ανθρώπων αυτών όλοι ξέρουμε πως είναι πρακτικά αδύνατο τόσο λιγοι άνθρωποι να πατάξουν την παρανομία που υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Όπως είπα είμαι 100% μαζί τους. Εγώ αυτό που προτείνω είναι να αυξηθεί το έμψυχο υλικό, κάτι που συμφέρει και τους ίδιους και ΑΥΤΟΙ θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που θα το ζητούσαν. Έτσι θα αυξηθούν οι περιπολίες και ΝΑΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται ελέγχοι τα Σαββατοκυρίακα.
Το πρόβλημα με τους Κυπραίους εν ότι εν ούλλοι ειδικοί σε ούλλα... Ρε φίλε ντάξει όπως κάθε κρατικός μηχανισμός θα συμφωνήσω μαζί σου έχει κάποια προβλήματα που είναι εμφανή αλλά ΕΝ ΤΖΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! Πιθανόν τούτα ούλλα που λέεις να τα έχουν σκεφτεί απλά ίσως για κάποιους λόγους γραφειοκρατία ή οτιδήποτε άλλο αρκούν να εφαρμοστούν.
konstantinos kalogir wrote: Και τέλος δεν πρέπει να επομιζώμαστε εμείς οι ερασιτέχνες όλη την ευθύνη να καταγγέλουμε συνεχώς αυτούς που παρανομούν, υπάρχουν τα αρμόδια σώματα. Οκ να βοηθήσουμε,αλλά όχι ΟΛΟ εμείς, δεν είναι δική μας δουλειά...
Αν το βλέπεις σαν αγγαρεία να καταγγείλεις κάποιον που καταστρέφει κάτι που αγαπάς λυπούμαι..

User avatar
konstantinos kalogir
Posts: 1493
Joined: Tue Dec 16, 2008 10:08 pm
Location: Λάρνακα
Contact:

Re: T.A.

Post by konstantinos kalogir »

Δεν θεωρώ αγγαρεία να καταγγείλω κανένα, αλλά στο τέλος έχουμε καταλήψει να είμαστε οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για τα οικοσυστήματα που καταστρέφονται... Και υπάρχουν πολλά παραδείγματα αλλά δεν είναι σωστό να αναφερθώ σε αυτά, λίγο πολύ τα ξέρουμε όλοι.
Γραφειοκρατία δεν διαρκεί χρόνια, το πρόβλημα είναι αλλού... Απλά δεν μου αρέσει να κάθομαι απαθής θεατής καταστάσεων που σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ιδεολογικά σωστές. Καταλαμβαίνω την προσπάθεια που γίνεται από τα αρμόδια σώματα και περιμένω (εδώ και καιρό) να δω αποτελέσματα.
Απλά περιμένω....όπως όλοι μας και ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση...

User avatar
largemouth
Posts: 506
Joined: Tue Sep 18, 2007 1:25 pm

Re: T.A.

Post by largemouth »

Ενα μεγάλο μπραβο στο Τ.Α που ήρθε στο Κουρη σήμερα για έλεγχο.Εγράψαν ένα βουλγαρο που εψάρευε με 4 καλάμια.Το θετικό ένας άλλος βουλγαρος που ψάρευε δίπλα μου είχε άδεια και ψάρευε μόνο με 1 καλάμι.
Waiting for the perfect storm

User avatar
PeRoUkKaS
Posts: 1088
Joined: Fri Nov 02, 2007 6:27 pm
Location: Nicosia

Re: T.A.

Post by PeRoUkKaS »

largemouth wrote:Ενα μεγάλο μπραβο στο Τ.Α που ήρθε στο Κουρη σήμερα για έλεγχο.Εγράψαν ένα βουλγαρο που εψάρευε με 4 καλάμια.Το θετικό ένας άλλος βουλγαρος που ψάρευε δίπλα μου είχε άδεια και ψάρευε μόνο με 1 καλάμι.
αυτα παρακαλω να ακουω καθε μερα!! μπραβο τους! φαινετε πως φετος ειναι πιο δυναμικο το Τ.Α. Ατε σιγα σιγα να καθαρισουμεν τα φραγματα που ουλλους τους παρανομους (κυπρεους και μη).
τζινον που ειδες φιλε ειτε ειναι εκ φυσεως του νομιμος, ειτε εγραψαν τον καμια φορα και εφερεν τα μιλια του. Σιγα σιγα ωσπου να τα φερουν ουλλοι!!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

User avatar
konstantinos kalogir
Posts: 1493
Joined: Tue Dec 16, 2008 10:08 pm
Location: Λάρνακα
Contact:

Re: T.A.

Post by konstantinos kalogir »

Μπράβο πολύ καλά!!! :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”