ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΄΄ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

User avatar
HellRider
Posts: 123
Joined: Tue Nov 27, 2007 9:10 am
Location: λεμεσος

Re: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΄΄ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

Post by HellRider »

αγαπητε φιλε ψαροντουφεκα freediver35nic.μεσα απο τον περιορισμενο χρονο ενος σεμιναριου κανενας δεν θα σου πει τα ΜΗΝ.ειμαστε ολοι ενηλικες και μπορουμε να αντιληφθουμε τα περισσοτερα πραγματα που πρεπει να αποφυγουμε στο υποβρυχιο κυνηγι.ο γιωργος προσπαθησε να επικεντρωθει στους μεγαλυτερους κινδυνους που ειναι η υποξια και η ελλειψη ζευγαριου.καποιοι για δικους τους λογους δεν αφησαν την συζητηση να εξελιχτει και αναλωσαν τον χρονο σε ασχετες λεπτομερειες.και τα ατομα αυτα πριν βγουν απο την αιθουσα θριαμβευτικα δηλωσαν οτι πατωσε ο Παυλιδης. :? :? αληθεια δεν καταλαβες τιποτα :?: :!: εκτος και αν εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με τον Παυλιδη, τοτε πες'το να μην κουραζομαστε αδικα.εμεις φταιμε για την καταληξη του σεμιναριου.αν ειχες τοσες αποριες γιατι δεν μιλησες?
και να λειπουν οι ειρωνειες παρακαλω. :wink: απο ενδιαφερον παραθεσα την γνωμη μου οχι για να σου κανω τον εξυπνο.

Freediver35Nic
Posts: 4
Joined: Thu Dec 04, 2008 3:33 pm

Re: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΄΄ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

Post by Freediver35Nic »

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ... ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.... ΕΚΡΙΝΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΑΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ....... ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑ .... ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ..... ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ...... ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ........ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.......ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΠΑΛΙ......
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΣΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ...... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... ΟΠΩΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ.... ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ.....Κ.Α.... ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ...... ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ..... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ..... ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

User avatar
Giorkos
Posts: 2215
Joined: Wed Dec 05, 2007 10:29 am

Re: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΄΄ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ

Post by Giorkos »

Καλησπέρα Κοπέλλια,

διαβάζω τα πόστ σας και έχετε όλοι δίκαιο (όσο για το σεμινάριο δεν ήμουν εκεί για να έχω άποψη)....

το τι δεν καταλάβω όμως είναι ότι κάποια άτομα (προφανώς έμπειρα) έκαναν 'ερωτήσεις' για να 'κόψει' μέσα ο Παυλίδης (δεν τάσσομαι υπέρ του Παυλίδη, ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο....)...(ούτε εναντίον τους 'άλους' , δεν ξέρω ποιοι ήταν δεν ήμουν στο σεμινάριο..τζαι να είμουν..πάλε εν θα τους ήξερα :mrgreen:

εφόσον είναι τόσο γνώστες που έθεταν και 'ερωτήσεις - τσάκρες' ήντα επήαν οι κύριοι !!!! :wink: ας εδιοργανώναν τζαι τζίνοι σεμινάριο !!!!

Σε τούντα παναϊρκα είμαστε πρώτοι!!!! :|

freediver, ρωτήσαμε στο παρελθόν για σεμινάρια για ασφάλεια που προβλέπουν θάλασσα και πρακτική εξάσκηση....μας είπαν τα παιδιά του περιοδικού ότι η AIDA διοργανώνει ετήσια αυτά τα σεμινάρια γύρω στνο Μάη -Ιούλη , δεν θυμάμαι καλά τώρα !!!

έχε το νου σου στο φόρουμ και φρόντισε να τα παρακολουθήσεις....εκεί θα είμαστε και μεις να μάθουμε τίποτε !!!! (please μεν τα γράφεις ούλλα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί εφκήκαν τα μάθκια μου ώστι να τα διαβάσω...έχουμε τζαι μια Α ηλικία !!! :wink: :lol: )

οκ...ήβρα το ποστ που έκαμα:

http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... =42&t=1133
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Post Reply

Return to “Ελεύθερη κατάδυση”