ΨΑΡΕΜΑ ΟΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ
- chrysanthos9
ΨΑΡΕΜΑ ΟΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΡΕΥΚΕΙ ΟΡΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ?
Rememper always someone waiting for you at home
Re: ΨΑΡΕΜΑ ΟΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ
Τι ορφούς να πιάσεις από την ακτή ρε φίλε? Μισόκιλους? Εγώ εν έχω ιδέα που καλάμι αλλά ως ψαροτουφεκάς σου λέω ότι δεν υπάρχουν αξιόλογοι ορφοί πολλά κοντά στην ακτή (ή έστω είναι ελάχιστοι).chrysanthos9 wrote:ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΡΕΥΚΕΙ ΟΡΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ?
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
- chrysanthos9
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΑ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 36 ΜΕΤΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΒΥΘΟΜΕΤΡΟ. ΑΠΛΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΥΣ ΟΡΦΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΑΣ
?
?
- AggelosLRK
ο βασικοτερος λογος που δεν πιανονται απο ακτη ειναι οτι μολις αρπαξουν το δολωμα τρυπωνουν και δεν βγαινουν με το τπτ,μονο οι μικροι πιανονται που δεν εχουν τοση δυναμη να τραβηξουν πολυ μισηνα απο το μηχανισμο και να τρυπωσουν,ας με διορθωσουν τα κοπελια με τα ψαροτουφεκα αν κανω λαθος.
- chrysanthos9
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝ ΜΟΥ ΕΤΡΙΠΟΕ ΜΟΝΟ ΕΤΡΑΒΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΣΙΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΚΑΛΩ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΟΨΕ ΜΟΥ ΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΦΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ποτζίνο που έβαλες τζαι έπιασες τον άλλο .......chrysanthos9 wrote:ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝ ΜΟΥ ΕΤΡΙΠΟΕ ΜΟΝΟ ΕΤΡΑΒΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΣΙΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΚΑΛΩ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΟΨΕ ΜΟΥ ΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΦΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ?
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- chrysanthos9
ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΜΕ ΠΟΛΥΑΓΓΙΣΤΡΟ ΠΑΤΟΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΡΕΥΚΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΑΓΓΙΣΤΡΟ ΑΦΡΟΥ ΕΣΥ
- chrysanthos9
ΡΕ ΓΙΟΡΚΟ ΤΕΣ ΑΘΕΡΙΝΕΣ ΕΝΤΑΛΟΣ ΤΕΣ ΠΙΑΝΕΙΣ
- chrysanthos9
Giorkos wrote:.......chrysanthos9 wrote:ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝ ΜΟΥ ΕΤΡΙΠΟΕ ΜΟΝΟ ΕΤΡΑΒΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΣΙΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΚΑΛΩ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΟΨΕ ΜΟΥ ΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΦΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ?
Φίλε νομίζω τζε ως τζιαμέ που τον έφερες πάλε καλά. Νομίζω εν δύσκολα να πιαστούν που την ακτή γιατί αν πιάσεις κανέναν 2-3KG+ ή εν να προλάβει να τρυπώσει ώσπου να πιάσεις το καλάμι, ή εν να σου πάρει τζε το καλάμι αν έχεις τα φρένα κλειστά, ή αν τον προλάβεις πιθανόν να σου σπάσει τα παράμαλλα σου γιατί έχει πολλήν αντοχή τζε εν θα μπορέσεις να τον κρατήσεις πολλήν ώρα.
Πιο κάτω που 1 κιλό μπορεί να φκουν αλλά εν κρίμα ρε, εξάλλου αν πιάσεις τον ορφό εν να χαλάσεις τον ψαρότοπο σου.
Πιο κάτω που 1 κιλό μπορεί να φκουν αλλά εν κρίμα ρε, εξάλλου αν πιάσεις τον ορφό εν να χαλάσεις τον ψαρότοπο σου.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
ρε φιλε εγω εχω καλαμια τυπου rock fishing kai oι μισινες μου εν 7οαρες τα παραμαλα μου ειναι 5οαρια και μπορουν να πιασουν ανετα εναν ορφο 2 με 3 κιλα. Το προβλημα ειναι το ξεβραχομα του ψαριου και το αποχιασμα του γιατι μερικες φορες λιγο πριν την αποχη τα κοφκουν ουλα.
chrysanthos9 wrote:ρε φιλε εγω εχω καλαμια τυπου rock fishing kai oι μισινες μου εν 7οαρες τα παραμαλα μου ειναι 5οαρια και μπορουν να πιασουν ανετα εναν ορφο 2 με 3 κιλα. Το προβλημα ειναι το ξεβραχομα του ψαριου και το αποχιασμα του γιατι μερικες φορες λιγο πριν την αποχη τα κοφκουν ουλα.
Έσιεις καμιά φωτογραφία με ψαρέματα σου;
Μα δίπλα που την ακτή???chrysanthos9 wrote:ΕΩΣ ΚΑΙ 36 ΜΕΤΡΑ
Ρε φίλε εν Κύπρο που είμαστε.
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Εν τούτο που εννοούσα έχουν πολλήν αντοχή.chrysanthos9 wrote:Το προβλημα ειναι το ξεβραχομα του ψαριου και το αποχιασμα του γιατι μερικες φορες λιγο πριν την αποχη τα κοφκουν ουλα.
Φίλε τέλεια δίπλα εν νομίζω, αλλά αν κάμνει casting 100-150+ μέτρα σίγουρα μπορεί να πετυχαίνει αρκετό βάθος.hdemetris wrote:Μα δίπλα που την ακτή???chrysanthos9 wrote:ΕΩΣ ΚΑΙ 36 ΜΕΤΡΑ
Ρε φίλε εν Κύπρο που είμαστε.