Περιοχές για κολυμπητό ψαροτούφεκο;
-
Περιοχές για κολυμπητό ψαροτούφεκο;
Γεια σας !
Παιδιά όσοι ασχολείστε με ψαροτούφεκο ονομάστε μερικές παραλίες που κρατούν ψάρια και είναι καλές για κολυμπητό ψαροτούφεκο από την ακτή.
Βασικά ψάχνω περιοχές που μπορώ να πάω τα απογεύματα μετά την δουλειά και να είναι σχετικά κοντά στη Λευκωσία.
Τελευταία φορά βούτηξα στην Ξυλοφάγου 45 λεπτά από τη Λευκωσία. Καλός βυθός, παίζουν μερικά καλά κομμάτια σορκοί και πολλές προσφυγοπούλες.
Παιδιά όσοι ασχολείστε με ψαροτούφεκο ονομάστε μερικές παραλίες που κρατούν ψάρια και είναι καλές για κολυμπητό ψαροτούφεκο από την ακτή.
Βασικά ψάχνω περιοχές που μπορώ να πάω τα απογεύματα μετά την δουλειά και να είναι σχετικά κοντά στη Λευκωσία.
Τελευταία φορά βούτηξα στην Ξυλοφάγου 45 λεπτά από τη Λευκωσία. Καλός βυθός, παίζουν μερικά καλά κομμάτια σορκοί και πολλές προσφυγοπούλες.
-
Re: Περιοχές για κολυμπητό ψαροτούφεκο;
ωραίο θέμα και ενδιαφέρον. Παρόλο που το καλοκαίρι είναι δύσκολη περίοδος με τα ταχύπλοα και λουόμενους κλπ., εγώ θα σου σύστηνα την περιοχή Μουσκίτα (υπάρχει ένα λιμανάκι) στον Μαζωτό (ή Αλαμινό - δεν είμαι σίγουρος πως ονομάζεται η περιοχή). Μιλώ βασικά για το λιμανάκι που κατασκευάστηκε για το ξενοδοχείο aldiana αν έχεις υπόψη σου. Την Τετάρτη το απόγευμα σκέφτομαι να πάω για ψ/τ εκεί και σε ενημερώνω ανάλογα για το τι "παίζει".
-
-
Δεν είμαι σίγουρος για ποια ακριβώς έξοδο παίρνεις. Είναι σίγουρα πριν την έξοδο για ζύγι. Θα δω την Τετάρτη και θα σου πω. Άν όμως έρχεσαι από Ζύγι όπως λες το λιμανάκι δεν φαίνεται από το δρόμο. Σε κάποια φάση έχει στρίψιμο αριστερά προς τον Άγιο Θεόδωρο. Μόλις το περάσεις στα 150 μέτρα έχει στρίψιμο αριστερά - χωματόδρομο. Ακολουθείς τον χωματόδρομο και σε βγάζει στο λιμανάκι.
Δες πιο κάτω που είναι αυτό.
Δες πιο κάτω που είναι αυτό.
-
KROKODEILE MILAS GIA TOUS VRAXOUS POU INE MPROSTA APO T ALDIANA?PROSWPIKA AN APOFASISW NA VOUTISW APO AKTI PSAREUW STOUS VRAXOUS TOU LIMANIOU LARNAKAS.EPISIS STO AERODROMIO UPARXOUN AGRIA LAURAKIA KAI AKOMA ENAS TOPOS POU PSAREUW APO MIKROS EINAI GRAMMI TWN VRAXWN MPROSTA APO TO PALM BEACH.TO KALOKAIRI OMWS INE DUSKOLO NA VREIS PSARI EKEI GIATI VOUTTOUN POLLOI KAI YPARXOUN POLLA SKAFI
piranxas
- sea-hunter
-
ναι....σορρυ. Έτυχε κάτι και δεν πήγα τελικά οπότε δεν έχω ακόμα άποψη. Με την επόμενη ευκαιρία που θα πάω σας ενημερώνω ανάλογα.hdemetris wrote:Δεν μας είπες τελικά τι παίζει στο λιμανάκι του μουσκίτα
Εγώ ψαρεύω στο Ξυλοφάγου συνήθως αλλά φέτος δεν έχει ψάρι. Μόνο κουρκούνες και μικρά σορκούθκια. Όσοι πάτε εκεί προσέχετε γιατί ανοίγουν αυτοκίνητα
-