ΤΟΥΝΕΣ--THUNNUS ALALUNGA
Re: ΤΟΥΝΕΣ--THUNNUS ALALUNGA
Είναι με πολλύ χαρά φίλοι μου που σας παρουσιάζω την πρώτη φωτογραφία του κύριου Ευάνθη στο φόρουμ με ψάρι που έπιασε πριν λίγες μέρες... εύκαλεν αλλό καμιάν ντουζίνα, αλλά έχοσεν τα να μεν φένουνται γιατι εννά τον κάτσουν του βούρου τζικάτο
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
oreos! κ. Ευανθη ποτε εννα παμε στεσ τουνες και στα wahoo me ta poppers?.. arese mu to onoma tis varkas. Alalunga
Esox Lucius
Ε καλό είδες την δουλειά την καλή και φώτο και το ψαρούι και φόντο η βάρκα μια χαρά φωτογραφία . Ατε και εις ανώτερα
πολλά ωραίος k. Ευάνθη .. το τραπέζι ποτε θα γίνει ?
εντωμεταξύ μεν πολλώ καμαρώνεις γιατί ο Νικ έτσι ψαρουθκια φκάλει τα που την ακτή με το εγγλέζικο
Ρε κοπέλλια ήντα που γινεται με τες Τούνες?Πάντος στη Πάφο εχασιμίες εδώ και 2 εβδομάδες σχεδόν...τζιαι πιστεύκο ότι εν λόγο των φάλαινων που εγέμωσεν ο τόπος....(αν τζιαι η φάλαινα εν τζινηά την τούνα κατα κάποιον παράξενο τρόπο επηρεάζουνται... Σε άλλες πόλεις τί γινετε? Φαίνουνται λλίες?
Keep Fishing!!!
-
Ο Κολπος της Λαρνακας, για πρωτη φορα στα χρονικα μου, ειναι τοσο πολυ πισω απο ψαρια
Παμε σχεδον καθημερινα διανυουμε διαδρομες των 50-60 Ναυτικων Μ. και αν ειμαστε τυχεροι πιαννουμε ενα ψαρι
Εδω δεν εχει Φαλαινες αλλα εχει Παραγαδια που βαζουν οι "συμπαθεστατοι" επαγγελματιες οπως εξαλλου εκαναν τα τελευταια τετρακοσια εξηντα εννεα χρονια
Απο το Καβο Γκρεκο ομως και περα προς τον κολπο της Αμμοχωστου το σκηνικο αλλαζει δραματικα
Καθημερινα πιαννονται καλοι αριθμοι ψαριων και μαλιστα μεγαλου μεγεθους. Προχθες ο φιλος μου ο Μαριαννος τσακωσε ενα 15κιλο και ακομα πονει τα χερια του
Σημερα παμε και εμεις εκει
Παμε σχεδον καθημερινα διανυουμε διαδρομες των 50-60 Ναυτικων Μ. και αν ειμαστε τυχεροι πιαννουμε ενα ψαρι
Εδω δεν εχει Φαλαινες αλλα εχει Παραγαδια που βαζουν οι "συμπαθεστατοι" επαγγελματιες οπως εξαλλου εκαναν τα τελευταια τετρακοσια εξηντα εννεα χρονια
Απο το Καβο Γκρεκο ομως και περα προς τον κολπο της Αμμοχωστου το σκηνικο αλλαζει δραματικα
Καθημερινα πιαννονται καλοι αριθμοι ψαριων και μαλιστα μεγαλου μεγεθους. Προχθες ο φιλος μου ο Μαριαννος τσακωσε ενα 15κιλο και ακομα πονει τα χερια του
Σημερα παμε και εμεις εκει
μακαρι να εχει ψαρια να πιανουμε τζιαι να το διασκεδαζουμε...θα δοκιμασουμε και μεις σημερα παλε και θα δουμε...Good Luck
Keep Fishing!!!
Λαρνακα.
24/6/2008 --> 4 ενας φίλος
25/6/2008 --> 11 ένας φίλος
26/6/2008 --> 3 εμεις και 4 ο φίλος
Πρωταρας
21/6/2008 --> 0 εμεις και 1 ένας φίλος
25/6/2008 --> (απογευμα) 1 ένας φίλος
@ EVANTHIS LOIZOU που ψαρευεις Λάρνακα? Καβο Πύλα ή Φάρο ? Να κανονισουμε να παμε παρεα αν ειναι 2-3 σκάφη.
Σημερα και οι 3 που πιάσαμε ηταν νηστικές.
24/6/2008 --> 4 ενας φίλος
25/6/2008 --> 11 ένας φίλος
26/6/2008 --> 3 εμεις και 4 ο φίλος
Πρωταρας
21/6/2008 --> 0 εμεις και 1 ένας φίλος
25/6/2008 --> (απογευμα) 1 ένας φίλος
@ EVANTHIS LOIZOU που ψαρευεις Λάρνακα? Καβο Πύλα ή Φάρο ? Να κανονισουμε να παμε παρεα αν ειναι 2-3 σκάφη.
Σημερα και οι 3 που πιάσαμε ηταν νηστικές.
-
27/6/2008
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Σημερα εγεμισε ο τοπος ψαρια
Μακαρι να συνεχισει ετσι
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μακαρι να συνεχισει ετσι
-
ΝΑΤΟΥΣ
Μολις τωρα αρχισαν τα "Παραγαδιαρικα" να βγαιννουν.
Τους παρακολουθω απο το γραφειο μου και με πιαννει αγχος
Αν καποιος θελει να μορφωθει, και να μαθει "καλα" Κυπριακα, ας βαλει αυριο πρωι το καναλι 73
Μολις τωρα αρχισαν τα "Παραγαδιαρικα" να βγαιννουν.
Τους παρακολουθω απο το γραφειο μου και με πιαννει αγχος
Αν καποιος θελει να μορφωθει, και να μαθει "καλα" Κυπριακα, ας βαλει αυριο πρωι το καναλι 73
- (CyBasser)
Εν πολλά συμβολική η ημερομηνίαEVANTHIS LOIZOU wrote:27/6/2008
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μακαρι να συνεχισει ετσι
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Συμαίνει τωρά εν καλά να σας έρτω κάναν γυρό??EVANTHIS LOIZOU wrote:27/6/2008
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μακαρι να συνεχισει ετσι
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==