Προσέχετε τα παιδία σας

Post Reply
hemilios
Posts: 232
Joined: Fri Aug 17, 2007 7:46 am

Προσέχετε τα παιδία σας

Post by hemilios »

Ρε παιθκιά το περασμένο Σαββατοκυρίακο λόγο ιγμορίτιδας έγινα και εγώ καλαμάς. Το θέμα δεν ειναι αυτό. Στον κόλπο που ψάρευα, απέναντι μακριά είχε κάτι μικρούς ( άτε να ίταν 10-12 χρονων ) και εψαρεφκαν ο ένα με καλάμι και ο άλλος είδα τον να κρατά ενα μικρό ψαροτούφεκο του αέρα. Θωρώ τον ξαφνικά άρχισε όπως ήταν πάνω στους βράχους να οπλίζει και να παίζει πάνω που το νερό αχινους και αγγούρια της θάλασσας ( έτσι μου εφανήκαν που μακριά) :shock: Αμανα μου λαλώ εν να πεχτεί μόνος του ο μιτσις. Ήταν από εκείνους που κάθε φορά που έπαιζε έσιρνε τζιαι διακοσιες ξιτιμασιες για αυτά που "κτυπαγε" .

Όπως τον έβλεπα λέω τι άλλη μαμακία μπορεί να κάνει ; και βλέπω τον ρε παιθκια οπλίζει και ρίχνει έξω που του νερό προς τα εμπρός :shock: :shock: :shock: Η βέρκα ήρθε πίσω αλλά ευτυχώς δεν έιχε πολλή δύναμη και όσο που την εγλύτωσε.

Παιθκιά προσέχετε τους μιτσιούς που ξέρετε. Δείχνετε τους να καταλάβουν ότι εν ΌΠΛΟ που κρατούν και ΣΚΟΤΏΝΕΙ. Και ο μιτσίς εν τζιαι που μονος του που εγόρασε το ψαροτούφεκο. Και γιατί να το χρησιμοποιεί χωρίς να είναι και κάποιος μεγάλος υπευθύνος κοντά του. Πάντως είναι ο Θεος που βοηθά και έχουμε τόσα λίγα θύματα.

User avatar
Giorkos
Posts: 2215
Joined: Wed Dec 05, 2007 10:29 am

Re: Προσέχετε τα παιδία σας

Post by Giorkos »

ποιος να προσέχει τι ????

είμαι περιοχή Ξυλοφάγου ...κάθομαι στες τσιακκίλες και βλέπω ένα τύπο με την οικογένεια του (γυναίκα και δύο παιδιά μικρά) να παίρνει το ψτ του αέρα και να μπαινει μέσα...φκαίνει μετά από λιγη ώρα και αφήνει τα πράγματα του στες τσιακκίλες....τα μωρά εκεί πιο μπροστά από τα πράγματα του παπά τους, και επέζαν με το κύμα που σπάει στα τσιακκίλια...

μετά από λίγη ώρα εσηκώστηκα και επήα πάνω κάτω....και τι βλέπω...το ψτ του αέρα του τύπου ήταν ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ !!!!!! είπα του, αν δεν εν άλλο ξεόπλιστο ψτ να μεν πάιξεις τα κοπελλούθκια σου....

ε..εσηκώστηκε χωρίς να πει τίποτε και ξεόπλισε το έπεξε στο μέσα στο νερό)....

Γ@μ_το ...δεν ξαναείδα πιο απαθές βλέμμα απο αυτό του τύπου ή της γυναίκας του. :? ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ !!!!!

δεν ξέρω αν δουλεύει το λινκ όπως το έχω (αν δεν δουλεύει κάνε search 'Speargun Incident' sto youtube... απλά όποτε το βλέπω σιέζω γέλιο....)

http://www.feo-online.org/browse.php?u= ... WQ%3D&b=29
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

aantoni
Posts: 16
Joined: Tue Mar 18, 2008 8:24 am

Re: Προσέχετε τα παιδία σας

Post by aantoni »

Προπέρσι στον Πρωταρά, στο fig tree συγκεκριμένα.... γονιός όπλιζε το ψαροτούφεκο του (το πολλή δεκάχρονου) γιού του ο οποίος κολυμπούσε προς τα Ναυσικά με άλλα 5 κοπελλούθκια. Έπαιζε και ξαναέρκετουν να του το οπλίσει. Γενικά κολυμπούσε μέσα στον κόσμο κανονικότατα με το ψαροτούφεκο του.
Μια εγγλέζα επήε να διαμαρτυρηθεί ότι είναι επικίνδυνο να κυκλοφορεί μες τον κόσμο με όπλο κλπ και ο τύπος παρολίγο να την φάει επειδή του έκαμε ξένη παρατήρηση μες τον τόπο του. Φκάλετε άκρη......

Τελικά για τούτα ούλλα που συμβαίνουν (δίχτυα, νυχτερινά, βερκά, δυναμίτες, )ίσως να οφείλονται στη κουλτούρα μας? στη νοοτροπία μας να πεί κανείς? στο χουμισιό? στην αχορταγία μας ?..... πάντως κάτι φταίει. Απλά νομίζω ότι η νέα γενιά άρχισε να εξευγενίζεται και να ξεφεύγει από την τάση χωρκατοσύνης και αμπαλατοσύνης που χαρακτηρίζει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων τούτης της χώρας.

Someone
Posts: 495
Joined: Thu Feb 01, 2007 8:41 am

Re: Προσέχετε τα παιδία σας

Post by Someone »

Υπάρχει τζιαι η "αντίθετη όχθη" κοπέλλια.

Τη Δευτέρα το πρωί εχάρηκα ένα τύπο ο οποίος εκατέβηκε στην παραλία κατα τις 7 με την κόρη του, η οποία θα ήταν 5 χρονών το πολλύ.
Εψάρευκε με κατσόσιοιρο σε κάτι βραχούθκια, τζιαι το μωρο δίπλα του εβάσταν μιαν αντενούα.
Επαρατήρησα τον κάμποση ώρα, ούτε κατα διάνοια να αφήσει το μωρό να κτυπήσει.
Ψάρκα αμφιβάλλω αν επιάσαν τελικά γιατί η έννοια του ήταν στο μωρό, αλλά είμαι σίουρος ότι τζιαι οι θκυό απολαύσαν το. Το ίδιο τζιαι η γυναίκα του που θα είχε την ευκαιρία να κοιμηθεί ώς αργά. :lol:

Αλλά τούτο το φαινόμενο με μωρά να κυκλοφορούν κοντά σε ψαροτούφεκκα, πόσο μάλλον να τα βαστούν μόνα τους, εν απαράδεκτο.

Post Reply

Return to “Ελεύθερη κατάδυση”