Σελίδα 1 από 1

ΔΌΛΩΜΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΌ ΛΙΜΑΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 26, 2013 9:24 am
από ANDREAS PH
Παιδιά τον τελευταίο καιρό πηγαίνω συχνά ψάρεμα από το λιμάνι και το ζυμάρι που φτιάχνω στο τέλος τις μέρας λιώνει και δεν στήνει καλά στο αγκίστρι έχετε καμια ιδέα για κάποιο καλο δόλωμα που να μην λιώνει και να στήνει καλά στο αγκίστρι?

Re: ΔΌΛΩΜΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΌ ΛΙΜΑΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 26, 2013 12:24 pm
από admin
Βάλε λίο ζάχαρι μέσα με νερό ζεστό όταν το φτιάχνεις να κολλά!!!

Re: ΔΌΛΩΜΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΌ ΛΙΜΑΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 26, 2013 12:36 pm
από steliosgewrgiou
φίλε εγώ θα σου προτείνω να την ωρα που το ζυμώνεις, να το κανεις μπάλες, για να μπορεις να ΄το ζυμώσεις πιο καλά...επίσης θα σου πρότεινω να βάλεις κάποιο άλλο δόλωμα...π.χ. γαρίδα..φυσικά εξαρτάτε και σε ποια ψάρια απευθύνεσαι...ποια ψάρια στοχεύεις?

Re: ΔΌΛΩΜΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΌ ΛΙΜΑΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 26, 2013 1:12 pm
από ANDREAS PH
Περισσότερο για κουρκουνες. βασικά θέλω ένα δόλωμα που να χρησιμεύει σε οποιο δήποτε ψάρι διότι δεν παο ψάρεμα για ένα συγκεκριμένο είδος ψαριού διότι μου αρέσει να ψαρεύω διαφορα ήδη ψαριών με διαφορετικό τσίμπημα το καθένα

Re: ΔΌΛΩΜΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΌ ΛΙΜΑΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 26, 2013 4:46 pm
από angiec
ANDREAS PH έγραψε:Παιδιά τον τελευταίο καιρό πηγαίνω συχνά ψάρεμα από το λιμάνι και το ζυμάρι που φτιάχνω στο τέλος τις μέρας λιώνει και δεν στήνει καλά στο αγκίστρι έχετε καμια ιδέα για κάποιο καλο δόλωμα που να μην λιώνει και να στήνει καλά στο αγκίστρι?
ΤΙΛΥΧΤΟ.....=...viewtopic.php?f=23&t=343&start=30

Re: ΔΌΛΩΜΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΌ ΛΙΜΑΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 26, 2013 4:48 pm
από steliosgewrgiou
αν θέλεις μπορείς να κάνεις και τυλιχτο..η δική μου η γνώμη είναι να κάνεις κανονικό ζυμάρι, αυτό που έκανες μέχρι στιγμής, απλά να το κάμεις μπάλες...επίσης, όταν πάεις ΄ψαρεμα, με ζυμάρι, να το βάζεις σε κουτι που κλείνει αεροστεγώς(τάπερ)...επίσης για να μην χαλα η ποιότητα να μην το εκτέθεις στον ήλιο...μπόρεις αν θέλεις να κουβαλας και λίγο αλέυρι μαζί σου, και όποτε πιάννεις μια μάππα να βάλλεις λίγο στα χέρια και να την ζυμωνεις...αν θέλεις να σου πώ τα υλικά που βάλω στο ζυμάρι μου εν εχει πρόβλημα..στείλε μου ενα μύνημα...κατι άλλο που εν πολλά καλό είναι να κάμεις το εξής: πάνω στο παράμαλλο σου να υπάρχει ενα αγκίστρι(για μεγαλα ψάρια) π.χ τσιπουρα,λαβρακι, και μια πραγκαρόλλα μικρή 18αρα για κουρκούνες...πανω στο αγκίστρι να έχεις γαριδα, και πάνω στην πραγκαρόλλα τροφή...φυσικα πρέπει η τροφή να είναι πολύ κάλη για να μπορει να μείνει πάνω στην πραγκαρολλα...ελπίζω να βοήθησα! :) :) :) :) :) :)