Γεύση ψαριών
Re: Γεύση ψαριών
Angie συνήθως τα υλικά στην ψαρόσουπα δεν εξαρτώνται από το είδος του ψαριού αλλά από το τι γεύση θέλεις να έχει, στην διαδικασία μαγειρέματος απλά άμα είναι κανένα ψάρι που μυρίζει λίγο μπορεί να θέλει άλλαγμα το νερό του μια φορά παραπάνω.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Re: Γεύση ψαριών
Συνήθως οι μυρωδιές φεύγουν αν το ψάρι μπεί σε αλάρμη με λεμόνι και βοτκα γιαμερικές ώρες.caveman wrote:Angie συνήθως τα υλικά στην ψαρόσουπα δεν εξαρτώνται από το είδος του ψαριού αλλά από το τι γεύση θέλεις να έχει, στην διαδικασία μαγειρέματος απλά άμα είναι κανένα ψάρι που μυρίζει λίγο μπορεί να θέλει άλλαγμα το νερό του μια φορά παραπάνω.
Επίσεις βάζουμε στη σούπα σελινόριζα και τα κλοναράκια απο τον μαιντανο ειδικά διότι τραβούν την μυρωδιά ψαρίλας γενικά, καθώς και 50-100 γρ. βότκα κατα το ψήσιμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
Εδώ όλοι ψαρεύουν ...
- (CyBasser)
- Posts: 2367
- Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm
Re: Γεύση ψαριών
Όι βότκες, όχι σκόρδους να βάλετε, όχι κρεμμύδια, όχι μαιντανούς, όχι αλάρμες, όχι πιπέρια, όχι κάρρυ να προσθέσετε, όλα τα μυρωδικά του carrefour να προσθέσετε, τα ψάρια του γλυκού νερού δεν τρώγωνται...Tassos wrote:Συνήθως οι μυρωδιές φεύγουν αν το ψάρι μπεί σε αλάρμη με λεμόνι και βοτκα γιαμερικές ώρες.caveman wrote:Angie συνήθως τα υλικά στην ψαρόσουπα δεν εξαρτώνται από το είδος του ψαριού αλλά από το τι γεύση θέλεις να έχει, στην διαδικασία μαγειρέματος απλά άμα είναι κανένα ψάρι που μυρίζει λίγο μπορεί να θέλει άλλαγμα το νερό του μια φορά παραπάνω.
Επίσεις βάζουμε στη σούπα σελινόριζα και τα κλοναράκια απο τον μαιντανο ειδικά διότι τραβούν την μυρωδιά ψαρίλας γενικά, καθώς και 50-100 γρ. βότκα κατα το ψήσιμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Re: Γεύση ψαριών
Καλά τώρα!(CyBasser) wrote:Όι βότκες, όχι σκόρδους να βάλετε, όχι κρεμμύδια, όχι μαιντανούς, όχι αλάρμες, όχι πιπέρια, όχι κάρρυ να προσθέσετε, όλα τα μυρωδικά του carrefour να προσθέσετε, τα ψάρια του γλυκού νερού δεν τρώγωνται...Tassos wrote:Συνήθως οι μυρωδιές φεύγουν αν το ψάρι μπεί σε αλάρμη με λεμόνι και βοτκα γιαμερικές ώρες.caveman wrote:Angie συνήθως τα υλικά στην ψαρόσουπα δεν εξαρτώνται από το είδος του ψαριού αλλά από το τι γεύση θέλεις να έχει, στην διαδικασία μαγειρέματος απλά άμα είναι κανένα ψάρι που μυρίζει λίγο μπορεί να θέλει άλλαγμα το νερό του μια φορά παραπάνω.
Επίσεις βάζουμε στη σούπα σελινόριζα και τα κλοναράκια απο τον μαιντανο ειδικά διότι τραβούν την μυρωδιά ψαρίλας γενικά, καθώς και 50-100 γρ. βότκα κατα το ψήσιμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
Η γυναίκα μου για παράδειγμα δεν τρώει το αρνί ή το ρίφι επειδή δεν της αρέσει η χαρακτηριστική τους μυρωδιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τρώγονται!
Εδώ όλοι ψαρεύουν ...
- AggelosLRK
- Posts: 1655
- Joined: Thu Apr 24, 2008 6:38 pm
Re: Γεύση ψαριών
Σαν το μυλοκοπι δεν υπαρχει αλλο παρομοιο...
Re: Γεύση ψαριών
+10000000AggelosLRK wrote:Σαν το μυλοκοπι δεν υπαρχει αλλο παρομοιο...
Καλύτερο ψάρι σε γέυση που το μυλοκόπι δεν έχει
- (CyBasser)
- Posts: 2367
- Joined: Mon Oct 22, 2007 10:17 pm
Re: Γεύση ψαριών
+1,000,000,000,000,000,000,000,000!!!!!!since1984 wrote:+10000000AggelosLRK wrote:Σαν το μυλοκοπι δεν υπαρχει αλλο παρομοιο...
Καλύτερο ψάρι σε γέυση που το μυλοκόπι δεν έχει
και σορκοί με άγριο θαλασσινό λαβράκι στην δεύτερη θέση!!!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Re: Γεύση ψαριών
Καλά σε ποιό φράγμα έχει μυλοκόπια?since1984 wrote:+10000000AggelosLRK wrote:Σαν το μυλοκοπι δεν υπαρχει αλλο παρομοιο...
Καλύτερο ψάρι σε γέυση που το μυλοκόπι δεν έχει
Εδώ όλοι ψαρεύουν ...
- AggelosLRK
- Posts: 1655
- Joined: Thu Apr 24, 2008 6:38 pm
Re: Γεύση ψαριών
Στη θαλασσα πλεον και δεν τα βρισκουμε,οχι σε φραγματαTassos wrote:Καλά σε ποιό φράγμα έχει μυλοκόπια?since1984 wrote:+10000000AggelosLRK wrote:Σαν το μυλοκοπι δεν υπαρχει αλλο παρομοιο...
Καλύτερο ψάρι σε γέυση που το μυλοκόπι δεν έχει
Re: Γεύση ψαριών
no comment(CyBasser) wrote: Όι βότκες, όχι σκόρδους να βάλετε, όχι κρεμμύδια, όχι μαιντανούς, όχι αλάρμες, όχι πιπέρια, όχι κάρρυ να προσθέσετε, όλα τα μυρωδικά του carrefour να προσθέσετε, τα ψάρια του γλυκού νερού δεν τρώγωνται...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Re: Γεύση ψαριών
I agree with Hampis!!!caveman wrote:no comment(CyBasser) wrote: Όι βότκες, όχι σκόρδους να βάλετε, όχι κρεμμύδια, όχι μαιντανούς, όχι αλάρμες, όχι πιπέρια, όχι κάρρυ να προσθέσετε, όλα τα μυρωδικά του carrefour να προσθέσετε, τα ψάρια του γλυκού νερού δεν τρώγωνται...
Εδώ όλοι ψαρεύουν ...
Re: Γεύση ψαριών
μα εσοβαρομιλας?!Tassos wrote:Καλά σε ποιό φράγμα έχει μυλοκόπια?since1984 wrote:+10000000AggelosLRK wrote:Σαν το μυλοκοπι δεν υπαρχει αλλο παρομοιο...
Καλύτερο ψάρι σε γέυση που το μυλοκόπι δεν έχει
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Re: Γεύση ψαριών
ναι ρε ενοειτε οτι εν με καλαμι! τεχνικη?Tassos wrote:Με καλαμπόκι sweet corn και καλάμι.PeRoUkKaS wrote:φιλε δωσε μας λιες παραπανω πληροφοριες! με ποιαν τεχνικη και με τι δολωμα! βαλε και καμια φωτο να δουμε και εμεις κανενα ψαρι!Tassos wrote:Για παράδειγμα σήμερα έπιασα ένα κυπρίνο λίον παραπάνω που κιλόν (ασπρόκρεμμος).
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Re: Γεύση ψαριών
θελω να καμω τιλαπιες στο γκαζι...(επεθυμησα που μου εκαμαν Αιγυπτο), το προβλημα ειναι που θα εβρω τιλαπιες!
Esox Lucius
Re: Γεύση ψαριών
Με καλαμπόκι sweet corn και καλάμι. [/quote]PeRoUkKaS wrote:φιλε δωσε μας λιες παραπανω πληροφοριες! με ποιαν τεχνικη και με τι δολωμα! βαλε και καμια φωτο να δουμε και εμεις κανενα ψαρι!Tassos wrote:Για παράδειγμα σήμερα έπιασα ένα κυπρίνο λίον παραπάνω που κιλόν (ασπρόκρεμμος).
ναι ρε ενοειτε οτι εν με καλαμι! τεχνικη?[/quote]
Yes!!!
Εδώ όλοι ψαρεύουν ...