Σελίδα 1 από 1

Διαγωνισμός Ψαρέματος παιδιών «Ανδρέας Δημητρίου»

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 04, 2014 7:33 am
από C&R
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ψαράδων Εσωτερικών Υδάτων στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, θα διοργανώσει διαγωνισμό ψαρέματος για μικρά παιδιά μελών του Συνδέσμου.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ψυχαγωγία των παιδιών και ταυτόχρονα η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος και αγάπης προς το αθλητικό ψάρεμα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο πάρκο Αθαλάσσας, στις 22/06/2014 και ώρα 9:30 πμ. έως 11:00 πμ. και αφορά παιδιά προδημοτικής ή δημοτικού (ηλικίας 6–12 χρόνων). Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο 99546913 ή στο email του Συνδέσμου info@cyprusfaa.com, από τώρα μέχρι και τις 08/06/2014.

Το παιδί θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από το μέλος του Συνδέσμου που θα το προτείνει. Επειδή ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος η δήλωση είναι δεσμευτική και παρακαλούνται τα μέλη που δεν είναι σίγουροι για τη συμμετοχή, να μη στερήσουν από άλλα παιδιά τη χαρά συμμετοχής.

Στη δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα και τηλέφωνο του μέλους, όπως επίσης το όνομα και η ηλικία του προτεινόμενου παιδιού. Ο αριθμός των θέσεων δε θα υπερβαίνει τις 20 και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, αναλόγως ημερομηνίας και ώρας της δήλωσης της συμμετοχής.

Θα δοθούν καλάμια 4m ή 5m σε όλους τους νέους συμμετέχοντες (αντένα). Όσοι συμμετέχοντες πήραν καλάμι σε προηγούμενη διοργάνωση πρέπει να το φέρουν μαζί τους. Τα αγκίστρια τύπου barbless (χωρίς ακίδα) θα δοθούν επί τόπου για να προσδεθούν στις πετονιές από τους συνοδούς των παιδιών. Δόλωμα, πετονιά, φελλό κτλ. θα φέρει ο κάθε διαγωνιζόμενος και δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από απλό ψωμί ή καλαμπόκι.

Σημειώνουμε, πώς οποιαδήποτε δήλωση γίνει μετά από την καθορισμένη ημερομηνία, δεν θα ληφθεί υπόψη. Προτεραιότητα θα δοθεί στα υφιστάμενα μέλη του Συνδέσμου.

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ADD FISHERMAN για την χορήγια και υποστήρηξη όλα αυτά τα χρόνια!