SIGN IN | REGISTER
Αρθρογραφία

ΑΚΤΗ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό stylgeo » Σάβ Ιουν 19, 2010 1:13 am

Ήταν πριν 2 βδομάδες τα γενέθλεια μου, και μετά από έντονους προβληματισμούς και σκέψεις για το τί δώρο θα μου κάμει ο κολλητός μου ο Χαράλαμπος, αποφάσισε να οργανώσει και να πληρώσει 2 ημερών ψάρεμα. Είμαστε και οι 2 στην Αγγλία, αλλά κανένα 2ωρο απόσταση, έτσι μετά από καμπόσες διαβουλεύσεις και προγράμματα, ενοικίασεν εχτές έναν αυτοκίνητο, ήρτεν έπιασεν με και επήαμεν στον πρώτο μας προορισμό, για τί άλλο παρά ψάρεμα κυπρίνου.

Κανένας που τους 2 μας δεν εξαναψάρεψε συγκεκριμένα για κυπρίνους, παρά μόνο όταν είμασταν πιο μικροί και εποσκολιούμασταν με τα κυπρινούθκια των 100γρ, και όταν επιάννετουν κανένας μισόκιλος εκάμναμεν όπως τους πελλούς. Μεταξύ των 2 μας, ο πιο μεγάλος κυπρίνος που είχαμεν πιάσει ήταν του ενώς κιλού, και κείνος καταλάθος. Αλλά πάντα ενθουσιαζόμασταν και οι 2 με την ιδέα να προσπαθήσουμε να ψαρέψουμε για τούτο το ψάρι, αλλά πάντα στο τέλος αποφασίζαμεν για τα σίουρα, με τες τεχνικές που εξέραμε και για τα ψάρια που ξέραμε να πιάννουμε. Τωρά μιλούμε για την Κύπρο. Δακάτω στην Αγγλία όμως, εν ξέρω γιατί, αλλά τες ελάχιστες φορές που επήα ψάρεμα ήταν με τεχνικές που πρώτη φορά εδοκίμαζα. Δηλαδή, πριν 3 χρόνια όταν επισκέφτηκεν ο Χαράλαμπος ξανά και είπαμεν να πάμε κανένα ψάρεμα, είπαμεν να δοκιμάσουμε την τύχη μας στο fly fishing. Αν και επιάσαμεν αέραν κουπανιστόν, ήταν μια μοναδική εμπειρία, αφού είχαμεν πάει σε μια που τες ωραιότερες λίμνες που είδα, επιάσαμε την βαρκούλα μας, και εψαρεύαμε μέσα στο πράσινο, σε μια λίμνη που από την μία ήταν ένα δάσος πυκνό και που την άλλη λιβάδια με πρόβατα. Τες άλλες 3 φορές που επήα μόνος μου ήταν οι φορές που έμαθα το εγγλέζικο. Μπορεί κάποιοι να θυμούνται που έβαλα φώτος με τα ψάρια μου.

Τούτη τη φορά όμως, είχαμεν πει πως την πρώτη μας ψαρευτική εξόρμηση θα την κάναμε σε κυπρινο-λίμνη. Διαλέξαμε μια η οποία φημίζεται για τους κυπρίνους της, και ήταν και αναλόγως κοντά, καμιά ωρού δρόμο. Εφτάσαμε στην λίμνη κατά τις 17:30, και αμέσως ενθουσιαστήκαμε! Γύρω γύρω η λίμνη (υδατοφράκτης βασικά) ήταν περιτριγυρισμένος με μια ξύλινη αποβάθρα, είχε μέσα μικρά ιστιοφόρα που επηένναν τζαι έρκουνταν, και γύρω γύρω δέντρα και πράσινο. Εικόνα

Εικόνα
Δαμέ ο Χαράλαμπος τρώει το σαντουιτς του, και φορεί την φανέλα για την περίσταση :lol:


Το ψάρεμα μας όμως δεν εξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Κατά τες 6 όταν ερίξαμε μέσα για πρώτη φορά, ήρτεν ο υπεύθυνος για να μας κόψει τα εισητήρια, και είπεν μας πως εν θα μας αφήκει να ψαρέψουμε επειδή η απόχη μας ήταν πολλά μικρή, η οποία ήταν ρε παιθκιά μιά κανονική τηλεσκοπική πτησσώμενη όπως έχουμεν ούλλοι μας (τελικά είπαν οι δίπλα μας πως θα μας εδανείζαν την δική τους αν επιάνναμε ψάρι). Τζιαμέ εκατάλαβα πως μάλλον εν σε λάθος τόπο που ήρταμε, όταν εσυνειδητοποίησα και με τί εξοπλισμό θα εψαρεύαμε. Θα εψαρεύαμε με μικρά swim-feeders, αλλά τα καλάμια ήταν από εγγλέζικο 3μετρα με action 6lb, και με παράμαλα πάλε 6lb. Εγώ προσωπικά εν επίστευκα πως θα επιάνναμε και κανένα μεγάλο, αφού ξέρω πως στη λίμνη υπάρχουν όλα τα μεγέθη των κυπρίνων, αλλά έτσι κανένα 2-3lb δεν θα έλεγα όχι.
Ο δεύτερος κακός οιωνός ήταν πως ο τύπος είπεν μας πως ο φράκτης κλείνει στες 21:00, πράμα παράλογο αφού στην Αγγλία ο ήλιος τον Ιούνη δύει στες 21:30, και ως τες 11 έχει φως. Άρα πρακτικά μόνο 3 ώρες είχαμε για ψάρεμα κυπρίνου, που ξέρω πως μπορεί να κάτσεις μέρες χωρίς να σου κάτσει το ψάρι. Εμείς πάλε είμασταν χάππυ που εβαστούσαμεν καλάμι στα σιέρκα μας μετά που παραπάνω που 6 μήνες, εγώ τωρά που το σκέφτουμαι που πέρσυ το Σεπτέμβρη.

Κατά τες 7:40 το δείλις έγινεν το κακό. Εν ξέρω ακριβώς το λόγο, αλλά ο εν λόγω κυπρίνος, έχοντας επιλογή ούλλους τους ψαράες της λίμνης, με τους εξοπλισμούς τους των χιλιάδων λιρών, που εψαρέυαν με boilies περασμένα πάνω σε hair-rigs, ψαρεύοντας σε τόπους χιλιομπασμομένους, ήρτεν και έδωκεν πάνω στην σιταροπούλα μου που ήταν περασμένη πάνω σε ένα αγκιστρούι 16αράκι σε 6lb (0.15mm) παράμαλο. Ξέρω πως είμασταν ππούλλια που επήαμεν σε τόπο που έχει ψάρι με έτσι ελαφρύ εξοπλισμό, αλλά ειλικρινά, επίστευκα πως θα επιάνναμεν κανένα κυπρινούι έτσι 2-3 λίβρες και να θωρούσαμε κανένα ψαρά που απέναντυ να πιάνει κανένα γερό κομμάτι. Να μεν τα πολυλογώ, αλλά όσοι δεν πιστεύουν στην αξία του εξοπλισμού match, να το πάρουν τούτο σαν παράδειγμα.
Εικόνα
Όπως επιάστηκεν το ψάρι, ο Χαράλαμπος επετάχτηκεν στους δίπλα και έπιασεν την απόχη τους, και ήρτεν και εγονάτισε μπροστά με την απόχη στο νερό. Στα 5 λεπτά εκουράστηκε και εσηκώστηκε. Στα 10 λεπτά έβαλεν την απόχη χαμέ και έκατσεν. Στα 15 ετύληξεν και τσιάρο. Να μεν τα πολυλογώ, επερνούσεν κόσμος και όταν εμάθαινε τι παράμαλο είχα εγελούσαν και εφεύγαν. Αλλά μετά από μία μάχη 1 ώρας και 10 λεπτών, που σε κανένα σημείο δεν έδειξε σημάδια εξάντλησης, εμπήκεν στην απόχη. Είμουν πιασμένος που πάνω ως κάτω, αλλά άξιζεν το. Εζυγίστηκε με την ζυγαριά των δίπλα και ήταν 15lb ακριβώς. Ξέρω πως για δεδωμένα κυπρίνων τούτος έννεν κάτι το ουάου, αλλά για μας πιστέψετε με, ναι, εν πολλά ουάου. :lol:
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΗ φωτογραφία που τον κρατώ αδικεί τον πραγματικά, επειδή έφκαλεν με πουπάνω και εν φαίνεται που το πλευρό για να φανεί πόσο πάχος είχε, αλλά φαίνεται στη φώτο που μάχουμαι να του φκάλω το αγκίστρι στην απόχη.

Πάντως για μένα ήταν μια τεράστια επιτυχία. Πρώτον, έπιασα το μεγαλύτερο μου ψάρι, δεύτερον, εκατάφερα και έφκαλα έξω (αν και έπαιξε και ρόλο ο σωστός συνδιασμός του εξοπλισμου) ψάρι 15lb με καλάμι και παράμαλο που και τα 2 είχαν 6lb strength
Τελευταία επεξεργασία απο stylgeo την Σάβ Ιουν 19, 2010 1:42 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stylgeo
 
Δημοσ.: 158
Εγγραφη: Τρί Απρ 28, 2009 6:58 pm

Μερα 2

Δημοσίευσηαπό stylgeo » Σάβ Ιουν 19, 2010 1:41 am

Την επομένη (σήμερα) εξυπνήσαμε πρωί πρωί, και στις 8 ήμασταν στη δεύτερη λίμνη του 2ήμερου οδιπορικού μας, ένα πιο παραδοσιακό fishery, με στόχο αντί το μέγεθος, την ποσότητα και την ποικιλία. Εγώ εψάρευα εγγλέζικο με σταθερό φελλό, και ο Χαράλαμπος ultra-light ledgering. Είχαμε μαζί μας μεγάλη ποικιλία δολωμάτων, αφού θα περνούσαμε όλη μας την μέρα τζιαμέ. Είχαμε σιταροπούλα κανονική, σιταροπούλα κόκκινη με γεύση φράουλα, σκυλλοτροφή, pellets, ψωμί, αλλά την τιμητική του είχεν το luncheon meat (πόλιπιφ) το οποίο είχα βρέξει με Worcestershire Sauce για να γλυκάνει. Ήταν πραγματικά θανατηφόρο και είμασταν οι μόνοι που επιάνναμε αξιόλογα ψάρια που όσους εκάθονταν κοντά μας. Εγώ στην αρχή είχα κάποια επιτυχία με τις κοκκινοφτέρες στο εγγλέζικο, Εικόνα αλλά εκατάλαβα πως η τεχνική του Χαράλαμπου θα μου έφερνε πιο αξιόλογα ψάρια όταν έχασε ένα καλό που εμπλέκτηκε σε κάτι νούφαρα, και μετά που λίγο έπιασεν ένα κυπρίνο 2.5lb. Μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα επιάσαμε μαζί 9 κυπρίνους, οι 8 μεταξύ 2 με 2.5 lb, και ο τελευταίος του χαράλαμπου που ήταν και το ψάρι της ημέρας, ένας ωραιότατος mirror ζυγισμένος στα 5.5lb.

Όλες οι φωτος είναι από διαφορετικά ψάρια, με τη σειρά που επιαστήκαν.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Όταν εκόψαν οι κυπρίνοι, είπαμε να δοκιμάσουνε σε κανένα άλλο σημείο για κανένα άλλο είδος ψαριού, συγκεκριμένα για καμιά τίγκα, που η μεγαλύτερη μου εμένα που έπιασα ποτέ δεν θα ξεπερνούσε τα 500γρ και μου είχεν κάνει απίστευτο τράβηγμα. Δυστυχώς, τα μόνα είδη ψαριών που επιάσαμε ήταν common carp, mirror carp, roach, & rudd. Λέω δυστυχώς επειδή η συγκεκριμένη λίμνη κρατούσε (βασει της ιστοσελίδας τους ) gudgeon, roach, rudd, bream, tench, perch, golden orfe, crucian carp, F1 hybrids, common, mirror, ghost and koi carp, Αλλά, με 9 κυπρίνους από 2 μέχρι 5.5 lb και με καμιά 15αριά κοκκινοφτέρες, είμασταν πολύ ευχαριστημένοι.

Οδηγώντας πίσω κουρασμένοι, εγώ να προσπαθώ να μείνω ξύπνιος στο κάθισμα του συνοδηγού, εσυμφωνήσαμε πως ήταν από τα ωραιότερα ψαρευτικά διήμερα που εκάμαμεν ποτέ, και πως σίγουρα πρέπει να το επαναλάβουμε!

Αν έχει κανένας απορία για τις τεχνικές, τους τόπους, τις νομοθεσίες, τους κανονισμούς, προτεινόμενες λίμνες για συγκεκριμένα ψάρια, ή οποιανδήποτε άλλη ερώτηση για το ψάρεμα στην Αγγλία ευχαρίστως να σας πώ. Ειλικρινά πιστεύω πως αξίζει να έρτεις στη χώρα μόνο για ψάρεμα, αν το οργανώσεις που πριν καλά!
Άβαταρ μέλους
stylgeo
 
Δημοσ.: 158
Εγγραφη: Τρί Απρ 28, 2009 6:58 pm

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό caveman » Σάβ Ιουν 19, 2010 5:55 am

Άψογοι!!! :D

:clap: :clap: :clap: :clap:

υγ: Άρεσεν μου πολλά η φανέλλα του Χαράλαμπου :lol: :lol: Έχει φανέλλα για τες κοτζινόφτερες, για τις πέρκες κτλ?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
Άβαταρ μέλους
caveman
 
Δημοσ.: 3501
Εγγραφη: Σάβ Αύγ 11, 2007 1:59 pm
Τοποθεσια: Φράγμα Κούρη

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό fISHANDCHIPS » Σάβ Ιουν 19, 2010 11:07 am

Πολλά ωραία περιγραφή (λείπουν τέτοιες περιγραφές που το φόρουμ μας) πολλά ωραία εμπειρία και ωραία ψάρια ... απολαύσατε το 100% 8)
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
fISHANDCHIPS
 
Δημοσ.: 1547
Εγγραφη: Τρί Δεκ 18, 2007 6:01 pm

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό stylgeo » Σάβ Ιουν 19, 2010 2:53 pm

Ευχαριστούμε παιθκιά! Ήταν όντως απίστευτη εμπειρία.
:D Εν καλή η ιδέα σου για τες φανέλλες, αλόπως εννα πάω να κάμω καμιά 10αριά διαφορετικές. Εκείνη με τους κούνελλους εννά την κάμω 2-3 φορές, ξέρεις, να έχω κάποιες αλλαξιές μιας και εννά την φορώ παραπάνω που ούλλες! :lol:
Άβαταρ μέλους
stylgeo
 
Δημοσ.: 158
Εγγραφη: Τρί Απρ 28, 2009 6:58 pm

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό Greg » Παρ Ιουν 25, 2010 10:30 am

τουτα που βλεπω και πεθυμω την αγγλια (ειδικα τον βορρα!).. δοκιμαστε για pike και wels catfish!. εχουν fisheries που κρατουν ψαρια απο 15κιλα και πανω
Esox Lucius
Άβαταρ μέλους
Greg
 
Δημοσ.: 3067
Εγγραφη: Τρί Αύγ 07, 2007 3:54 pm
Τοποθεσια: by the sea

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό (CyBasser) » Παρ Ιουν 25, 2010 5:32 pm

Συγχαρητήρια παιδιά!!! :clap: :clap: :clap:
Άτε, και εις ανώτερα κι όταν με το καλό επιστρέψετε...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Άβαταρ μέλους
(CyBasser)
 
Δημοσ.: 2367
Εγγραφη: Δευτ Οκτ 22, 2007 10:17 pm

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό stylgeo » Σάβ Ιουν 26, 2010 4:09 pm

Ευχαριστούμε πολύ. Η αλήθεια ρε Γκρέγκ είναι πως θέλω πολλά να πάω βόρεια για ψάρεμα pike. Έβαλα στόχο, αφού έχω τουλάχιστο 3 χρονια δακάτω ώσπου να τελειώσω το διδακτορικό μου, να πιάσω ένα μεγάλο pike, να σπάσω το φράγμα των 20λιβρών στον κυπρίνο, να πιάσω επιτέλους μια ιριδίζουσα στην μύγα, και να ψαρεψω στη Σκοτία για σολωμούς. Μεγάλοι στόχοι, το ξέρω, αλλά με λίγη οργάνωση πιστεύω εφικτοί (εν ξέρω για το σολωμό όμως, πρέπει να τους πετύχω στη θάλασσα ή σε ηφάλμυρο νερό, επειδή από ότι άκουσα όταν ανεβαίνουν τα ποτάμια για να γεννήσουν δεν τρέφονται, να μας πεί ο Ρολάνδος που είναι ειδήμων).

Φίλε Ρολάνδο, δυστυχώς φέτος δεν με βλέπω να ψαρεύω στα εγχώρια ήδατα στην Κύπρο, επειδή θα έρθω όλες όλες 12 μέρες μέσα στον Ιούλη, και θα είναι οι μόνες μερες που θα είμαι Κύπρο για το 2010, και εν αξίζει να φκάλω άδεια για μια φορά ψαρέματος (και εκείνη την μία φόρα, λέμε τωρα, εν ξέρω αν έχω το χρόνο έστω και για κείνη την μια φορά επειδή θα πάω διακοπές τις 9 από τις 12 μέρες), έτσι θα την παλέψω με τις θάλασσες μας στις διακοπές μου. Αν και επεθύμησα αφάνταστα να βλεπω το πόππερ στην επιφάνεια τζαι τζιαμέ που δεν το καρτεράς να έρκεται το surface strike του λάβρακα :wink: Έχει ένα χρόνο ακριβώς να ψαρέψω για λαυράκια στους φράκτες και οφείλω να παραδεχτω πως από όλα τα ψαρέματα, επεθύμησα το τούτο παραπάνω. Γι'αυτό και ψάχνω να βρώ τόπους που προσφέρονται για predatory fishing στην Αγγλία, αλλά δεν έχει πολλούς τόπους που σε αφήνουν να ψαρεψεις με spinning πχ για τις πέρκες, και για τα pike, αν δεν πας σε καμιά τεράστια λίμνη για trawling, οι τεχνικές που συστήνονται είναι με dead-bait.
Άβαταρ μέλους
stylgeo
 
Δημοσ.: 158
Εγγραφη: Τρί Απρ 28, 2009 6:58 pm

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό Greg » Σάβ Ιουν 26, 2010 4:25 pm

οι αγγλοι δεν ασχολουντε με σπιννινκ φιλε, γι αυτο και συστηνουν dead bait τεχνηκες κτλ... Για τοπους με ψαρια ρωτα στα tackle shops, για τεχνηκες ακου τα ενστινκτα σου. pike και πεστροφες εχει σχεδον σε ολους τους ποταμους/καναλια και η αδεια (για καθε καλαμι) ειναι £27 την σεασον για γλυκα νερα ή £72 για ολα τα ειδη σε γλυκα και αλμυρα νερα. Για private fisheries ο καθενας εχει τους κανονες του.

google earth! εβρε τοπο και σημεια και πηγαινε!

Ενας ποταμος που ειχε σολομους ηταν ο Don River, εποχη ηταν καπου στον απριλη. Pike τα ψαρεψα μονο λιγο την τελευταια μου χρονια δυστηχως, με πεστροφες και σολομους δεν ασχοληθηκα.. αν ημουν τωρα ξανα πανω θα τα γ******α ολα τα ειδη
Esox Lucius
Άβαταρ μέλους
Greg
 
Δημοσ.: 3067
Εγγραφη: Τρί Αύγ 07, 2007 3:54 pm
Τοποθεσια: by the sea

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό NIKOLAS HARRIS » Σάβ Ιουν 26, 2010 5:49 pm

mprabo pedia!!!
NIKOLAS HARRIS
 
Δημοσ.: 739
Εγγραφη: Τετ Σεπ 24, 2008 7:28 pm
Τοποθεσια: NICOSIA!!

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό (CyBasser) » Δευτ Ιουν 28, 2010 6:58 am

Ο Γρηγόρης έχει δίκαιο, οι Άγγλοι δεν πολυασχολούνται με spinning για pike. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι τα ψάρια δεν είναι "εκπαιδευμένα". Δώστου βιτσιά! Το λαβράκι θα είναι εδώ να σε περιμένει, μην ανυσηχείς...

Όσον αφορά τους σολωμούς, ναι, είναι αλήθεια ότι δεν τρώνε, από την άλλη όμως χτυπάνε σε ψεύτικα δολώματα (spinning & fly), αλλά ακόμη και σε ζωντανά σκουλήκια, προφανώς από ένστικτο...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Άβαταρ μέλους
(CyBasser)
 
Δημοσ.: 2367
Εγγραφη: Δευτ Οκτ 22, 2007 10:17 pm

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό pavlos_agianapitis » Δευτ Ιουν 28, 2010 11:57 am

Οι σολομοί όταν παν για ζευγάρωμα σπαταλούν ούλιν τους την ενέργεια και όταν το καταφέρουν γενούν και πεθαίνουν ούλοι . Αν κάμνω λάθος διορθώσετεμε . :wink:
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
pavlos_agianapitis
 
Δημοσ.: 177
Εγγραφη: Παρ Απρ 09, 2010 11:16 pm
Τοποθεσια: AGIA NAPA

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό stylgeo » Πέμ Ιούλ 08, 2010 9:54 pm

Ευχαριστούμε παιδιά για τις απαντήσεις. Ναι, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω για pike, και κυρίως με σπίννινγκ επειδή πολύ απλά το πεθύμησα πάρα πολύ. Τώρα που θα επιστρέψω πίσω που τις διακοπές μου αρχές του Αυγούστου να αρχίσω να το ψάχνω το θέμα. Και πιστεύω και πως σε κάποια κανάλια, με light spinning θα έχω καλά αποτελέσματα αφού εκτός που πέρκες κυκλοφορούν και chub που αν και είναι στην οικογένεια των κυπρινίδων άκουσα προσφέρουν τρομερές συγκινήσεις στο ψεύτικο. Τώρα να δούμε τι θα κάμουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κρατώ ενήμερους για οποιεσδήποτε εξελήξεις :wink:
Άβαταρ μέλους
stylgeo
 
Δημοσ.: 158
Εγγραφη: Τρί Απρ 28, 2009 6:58 pm

Re: Ένα διήμερο ψάρεμα στην Αγγλία - ιστορια και αποτελεσματα

Δημοσίευσηαπό plenom'metatopsarem? » Πέμ Αύγ 19, 2010 8:45 pm

stylgeo έγραψε:Ευχαριστούμε παιδιά για τις απαντήσεις. Ναι, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω για pike, και κυρίως με σπίννινγκ επειδή πολύ απλά το πεθύμησα πάρα πολύ. Τώρα που θα επιστρέψω πίσω που τις διακοπές μου αρχές του Αυγούστου να αρχίσω να το ψάχνω το θέμα. Και πιστεύω και πως σε κάποια κανάλια, με light spinning θα έχω καλά αποτελέσματα αφού εκτός που πέρκες κυκλοφορούν και chub που αν και είναι στην οικογένεια των κυπρινίδων άκουσα προσφέρουν τρομερές συγκινήσεις στο ψεύτικο. Τώρα να δούμε τι θα κάμουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κρατώ ενήμερους για οποιεσδήποτε εξελήξεις :wink:


ΙΡΛΑΝΔΙΑ=ΡΙΚΕS :)
Άβαταρ μέλους
plenom'metatopsarem?
 
Δημοσ.: 2114
Εγγραφη: Πέμ Φεβ 25, 2010 10:48 am


Επιστροφή στην Ψάρεμα γλυκού νερού

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

  USEFUL LINKS

- Windfinder forecast
- CYCOFOS weather forcecast
- Google weather forcecast
  Navionics Cyprus Maps

  SISTER SITES


HUNT & SHOOT
MAGAZINE
CYPRUS YACHTING
MAGAZINE
ONLINE
MAGAZINESCyprus Fishing Magazine
P.O. Box 55329, 3821 Limassol, Cyprus | Telephone: +357 25577750 | e-mail: info@cyprusfishingmagazine.com


Copyright © Dacor Advertising & Media LTD 2012
Designed by Dacor