Ενα ομορφο μερος κοντα στη Λεμεσο ειναι η Ακτη του Κυβερνητη!!Ομορφο μερος για κολυμπι,,καταδυση και αναψυχη!!!Ενα καλο μερος για να περασεις ενα ωραιο Σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!!!!
Ενα ομορφο μερος κοντα στη Λεμεσο ειναι η Ακτη του Κυβερνητη!!Ομορφο μερος για κολυμπι,,καταδυση και αναψυχη!!!Ενα καλο μερος για να περασεις ενα ωραιο Σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!!!!since1984 έγραψε:Blue Lagoon(Γαλήνη) στον Ακάμα
I_AM_BLUE έγραψε:Αμμούϊ : Η μικρή παραλία στην μύττη του ακρωτηριού του Ακάμα, από την πλευρά του Λατσιού
Θαλασσίο πάρκο στο Ladies mile (Λεμεσό) -- Μόνο για snorkeling (ή για κατάδυση αλλά χρειάζεται ενημέρωση του υπέυθυνου στις Βάσεις)
(είναι σημαδεμένο με σημαδούρες)
admin έγραψε:I_AM_BLUE έγραψε:Αμμούϊ : Η μικρή παραλία στην μύττη του ακρωτηριού του Ακάμα, από την πλευρά του Λατσιού
Θαλασσίο πάρκο στο Ladies mile (Λεμεσό) -- Μόνο για snorkeling (ή για κατάδυση αλλά χρειάζεται ενημέρωση του υπέυθυνου στις Βάσεις)
(είναι σημαδεμένο με σημαδούρες)
Πήγα πρόσφατα εκεί στο ακρωτήρι για snorkelling και μετά απο 5-6 λεπτά βγήκε ένας Εγγλέζος απο την παραλία και ξεκίνησε να φωνάζει όπως τον πελλο. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ......... WHAT ARE YOU DOING THERE . Πολύ ευγενικά του απάντησα snorkelling . Τότε ξεκίνησε να παουρίζει πάλε Leave now from there- Υου are not allowed -Thiw is British terittory![]()
Τότε έπιαμε το πατριωτικό μου, εγύρισε ο νούς μου τσε αρκέψαν να περνούν μπροστά που τα μάθκια μου επαναστατικά λαύαρά του 55-59 , ο Αυξεντίου ο Παλληκαρίδης τσε βάλε. Τσε άρκεψα του κάτι φωνές στην αρχή Εγγλέζικα αλλά μετά είπα να του πώ τσε ορισμένα στα Ελληνικά (εφκέναν μου καλύτερα) Έμεινε τσαμε τσε έχασκε για καμια δεκαρκά λεπτά τσε ύστερα αποφασισα να φύγω γιατι ο άλλος που ήταν μαζί μου επέλανε με ' ρε πάμε να φύουμε τσε ενα στείλουν κανένα να μας συλλάβει' . Μα τον Θεο αν έρκουνταν να καμουν έτσι πράμα ήταν να με γράψουν οι εφημερίδες . ήταν να γινώ δεύτερος Ματσάκης
Επιστροφή στην CYPRUS YACHTING
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης